Auto huren in St. Kitts and Nevis

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Autoverhuur St. Kitts en Nevis: Bezoek de Kleine Antilliaanse Eilandstaat

Boek een huurauto en verken St Kitts en Nevis. De eilandstaat is een van de twaalf kleinste staten ter wereld en is ideaal voor een roadtrip met een huurauto. Huur een auto naar de hoofdstad Basseterre of bezoek Charlestown en Newcastle. Wat u ook in gedachten heeft voor uw perfecte vakantie in St. Kitts en Nevis, met een huurauto kunt u uw reis op maat van uw behoeften maken.

Panoramisch uitzicht op St. Kitts en Nevis

Panoramisch uitzicht op St. Kitts en Nevis

Strand van St. Kitts en Nevis

Strand van St. Kitts en Nevis

Wat zijn de luchthavens in St Kitts en Nevis?

In St. Kitts en Nevis komt u waarschijnlijk aan op Robert L. Bradshaw International Airport of Vance W. Amory International Airport. Om vanaf het begin mobiel te zijn, kunt u uw huurauto direct na aankomst bij een van de autoverhuurbedrijven ophalen. Reserveer uw droomvoertuig eenvoudigweg vooraf online. MietwagenCheck vergelijkt de aanbiedingen van de autoverhuur bedrijven en toont u de beste prijs voor uw gewenste huurauto.

Wat zijn de hoogtepunten van St Kitts en Nevis?

Charlestown
Op de weg in Charlestown

Op de weg in Charlestown

Als u op zoek bent naar historische gebouwen tijdens uw vakantie in St Kitts en Nevis, parkeer uw huurauto dan in een van de straten en wandel door Charlestown. U kunt het slaperige nest te voet binnen een uur verkennen. Elke dinsdag, donderdag en zaterdagochtend is er een kleurrijke markt die u niet mag missen.

Stranden

Op de stranden van St. Kitts en Nevis kunt u ontspannen en tot rust komen. Hier kunt u volledig tot rust komen op een wit, bruin of zelfs zwart zandstrand, helder water en palmbomen. Bezoek in ieder geval deze droomstranden:

stranden Verwijdering van katoengrond
Cades Bay 3 km
Oualie Strand 5 km
Lover's Beach 5 km
Verdere hoogtepunten

Daarnaast mag u de volgende hoogtepunten in St. Kitts en Nevis niet missen. De beste manier om ze te bereiken is met een huurauto.

  • Burcht Brimstone Hill Fortress
  • De berg Liamuiga
  • Nevis-piek
  • Zwarte stenen
  • Timothy Hill Overkijkt de Timothy Hill