Auto huren in Slovenië

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Huur een auto in Slovenië

Zonsopgang boven het Bohinjmeer, Slovenië

Zonsopgang boven het Bohinjmeer, Slovenië

Ontdek Slovenië flexibel en comfortabel met uw huurauto. Slovenië heeft een grote verscheidenheid aan bezienswaardigheden te bieden. Rijd met een huurauto naar de bergen of verken een van de vele kleine stadjes. U vindt de juiste huurauto voor uw reis naar Slovenië bij AutoverhuurCheck. Deze portal helpt u om de prijzen van autoverhuurbedrijven in Slovenië te vergelijken en uw huurauto te boeken.

Dit zijn de autoverhuurbedrijven in Slovenië

Als u uw huurauto vooraf online boekt, kunt u direct na aankomst in Slovenië uw welverdiende vakantie beginnen. Op de volgende locaties vindt u o.a. ophaalpunten voor huurauto's:

Activiteiten in Slovenië

De hoofdstad Ljubljana

Vooral de hoofdstad Ljubljana heeft veel te bieden. De vele studentencafés langs de rivier nodigen u uit om te vertoeven, vooral in de zomer. Maar ook in de winter kunt u zich comfortabel voelen in een van de vele mooie cafés. Als u met het vliegtuig aankomt, is het de moeite waard om de auto direct op de luchthaven van Ljubljana te huren.

Gezicht op Ljubljana

Gezicht op Ljubljana

Onderweg in Ljubljana

Onderweg in Ljubljana

De berg roept

Maar niet alleen de hoofdstad overtuigt met zijn charme. Slovenië maakt ook indruk met zijn unieke natuur. Vooral de Sloveense Alpen zijn al lang een populaire wandel- en skibestemming voor toeristen. Dankzij de gunstige prijzen in vergelijking met de Oostenrijkse naburige steden brengen veel gezinnen uit andere Europese landen hier hun vakantie door.

Andere activiteiten

Als u in Slovenië met een huurauto reist, bent u altijd flexibel en onafhankelijk van het openbaar vervoer. Zo kunt u uw individuele lijst van must-sees voor Slovenië samenstellen. Bezoek deze hoogtepunten in ieder geval:

  • Bohinjsko jezero
  • Triglav Nationaal Park
  • Vintgar Kloof
  • Ljubljanica