Auto huren in Seychellen

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Witte zandstranden, kristalhelder water en perfecte temperaturen: dat is waar de Seychellen bekend om staan. De droomeilanden van de Seychellen betoveren hun bezoekers zelfs in de zomer. Om al het moois van de eilanden te ontdekken, is het aan te raden vooraf een goedkope huurauto te boeken op een van de luchthavens. Of u nu een auto wilt huren op Praslin of Mahe, op Autohuurcheck krijgt u een snel overzicht van de beste aanbiedingen van de autoverhuurbedrijven op de Seychellen.

Autoverhuur Seychellen: Ontdek het paradijs op aarde

De archipel in de Indische Oceaan voor de oostkust van Afrika is de droombestemming bij uitstek en trekt elk jaar watersporters, natuurliefhebbers en zonaanbidders. Als u ook de droomstranden en kleine stadjes van de Seychellen wilt verkennen, boek dan een huurauto op MietwagenCheck. Op ons portaal kunt u de prijzen van huurauto's vergelijken en de beste deal kiezen. Waar wacht je nog op? Boek de auto die u wilt van tevoren vanuit het comfort van uw huis. Op die manier hoeft u hem bij aankomst op de Seychellen alleen maar op te halen bij het autoverhuurbedrijf. Kijk uit naar een fantastische vakantie in de Seychellen!

Uitzicht op de Seychellen

Geniet van de natuur op de Seychellen

Duiker op de Seychellen

Duikers op de Seychellen

Autoverhuur Seychellen: Waar haal ik mijn huurauto?

U kunt uw huurauto ophalen in Victoria of op een van deze vliegvelden in de Seychellen:

Als u de huurauto al op de luchthaven ophaalt, bent u niet afhankelijk van het openbaar vervoer of een taxi, maar kunt u meteen flexibel aan uw vakantie beginnen.

De juiste huurauto voor uw vakantie op de Seychellen

Op MietwagenCheck kunt u het gewenste model kiezen. Of het nu kleine auto, compacte klasse of SUV - Met het juiste voertuig wordt uw vakantie op de Seychellen gegarandeerd een onvergetelijke ervaring! Naast het gewenste model kunt u ook extra opties selecteren, zoals airconditioning, extra bestuurders of automatische transmissie.

Dit moet worden opgemerkt:

Om volledig zonder stress van uw vakantie te kunnen genieten, raden wij u aan een uitgebreide verzekering zonder eigen risico af te sluiten. Zo komt u in geval van schade niet voor extra kosten te staan!

De eilanden van de Seychellen

De archipel bestaat uit in totaal 115 eilanden, waarvan Mahé, Praslin en La Digue de drie hoofdeilanden zijn. U moet deze eilanden zeker bezoeken als u gaat eilandhoppen.

Eenzaam strand op de Seychellen

Ontdek afgelegen stranden op de Seychellen

Veel van de kleinere eilanden zijn echter ook een reis waard. In de onderstaande tabel vindt u een kleine selectie:

  • Denis
  • Desroches
  • Silhouet
  • Frégate
  • Curieuse

Ontdek de hoogtepunten van de Seychellen

Laat de huurauto staan en ontdek de Seychellen te voet. Deze bezienswaardigheden op de drie hoofdeilanden van de Seychellen mag u niet missen:

Mahé Praslin La Digue
Morne Seychellois Anse Lazio Landgoed L'Union
Baie Lazare Vallée de Mai Anse Maron

Het is de moeite waard de hotels van tevoren te boeken.

Naast uw huurauto, boekt u uw accommodatie voor de Seychellen van thuis uit. U kunt geschikte hotels vinden op HolidayCheck. Niets staat een ontspannen vakantie op de Seychellen dus nog in de weg!