Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Schweinfurt

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Volker: “Alles is in orde en onproblematisch! Graag gedaan!”

1 van 145 beoordelingen voor Schweinfurt
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Schweinfurt

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Schweinfurt bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 35 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
11 Dagen van 07.08 - 18.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 36 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Citroen C3
11 Dagen van 07.08 - 18.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 42 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
11 Dagen van 07.08 - 18.08.2024
Voorbeeld auto

Boek een huurauto voor een redelijke prijs in Schweinfurt

Gezicht op Schweinfurt

Met de huurauto naar het mooie Schweinfurt

Vakanties in Duitsland zijn bijzonder populair. De Frankische regio in Beieren is een van de meest populaire vakantiebestemmingen. Met een huurauto haalt u gegarandeerd meer uit uw reis. Het huren van een huurauto in Schweinfurt is eenvoudig en goedkoop - met ons onafhankelijke autoverhuurportaal wordt het eenvoudig! Wij vergelijken de aanbiedingen en werken samen met de beste autoverhuurbedrijven in Schweinfurt. Of u nu liever uw huurauto in Schweinfurt of op het vliegveld ophaalt, wij vinden het juiste aanbod voor u! Bovendien kunt u kiezen uit een breed scala aan aanvullende diensten en verzekeringen.

Ontdek Schweinfurt - met een huurauto

Landing op de luchthaven van Neurenberg

Boek een huurauto van de luchthaven van Neurenberg

De onafhankelijke stad Schweinfurt in Beieren heeft vele bezienswaardigheden die een bezoek meer dan waard zijn. Wanneer u deze plaats bezoekt, kunnen alle gebouwen en attracties gemakkelijk worden verkend met een huurauto. Controleer alle aanbiedingen en kies de auto die volledig aan uw eisen voldoet. Dan haalt u hem gewoon op na de landing op de luchthaven van Neurenberg. De luchthaven van Neurenberg (NUE) ligt op ongeveer 100 kilometer van Schweinfurt. In dit artikel leert u de bezienswaardigheden van de stad kennen, maar ook interessante wetenswaardigheden over aanvullende diensten.

Afstanden van Schweinfurt met de huurauto

Bestemming Afstand tot Schweinfurt Duur
Neurenberg Luchthaven 111 km 1 uur 18 min.
Luchthaven van Frankfurt 181 km 1 uur 41 min.
München 289 km 2 uur 54 min.

Bezoek Schweinfurt met een huurauto - Anker op het Schleuserinsel

Het anker op het Schleuserinsel is een kunstwerk van de kunstenaars Brigitte en Martin Matschinsky-Denninghoff. Meer dan 50 jaar lang richtte het Berlijnse echtpaar zich op de creatie van kunst. In elk van de werken van het echtpaar is de volwassenheid en de ontwikkelde technologie duidelijk zichtbaar door hun onmiskenbare artistieke expressie. Neem uw huurauto mee en rij naar de vele andere lokale bezienswaardigheden. Bekijk alle aanbiedingen van de autoverhuur en boek uw huurauto goedkoop via het internet.

Het oude gymnasium

Het oude gymnasium bevindt zich op het Martin-Luther-Platz in de directe nabijheid van de St. Johanniskerk. Dit is een belangrijk gebouw uit de Duitse Renaissance van 1582 en 1583, en werd gesticht door de Zweedse koning Gustav Adolf. Ondertussen is het oude gymnasium sinds 1934 een museum.

Neem de huurauto mee naar de Bauschenturm in Schweinfurt.

Naar de bezienswaardigheden van Schweinfurt

Naar de bezienswaardigheden van Schweinfurt

Haal uw huurauto op bij het vliegveld en rij naar de Bauschenturm, die rond 1615 door Dr. Leonhard Bausch is gebouwd. Het representatieve dorpshuis kenmerkt zich door veel details. Het was de zoon van Bausch, Dr. Johann Laurentius Bausch, die samen met drie andere artsen uit Schweinfurt de huidige Duitse Academie van Natuurwetenschappers oprichtte. De naam was toen Academia Naturae Cuviasorum. De Nationale Academie van Wetenschappen is de oudste wetenschappelijk-medische academie die permanent heeft bestaan. Sinds 1878 is het bedrijf gevestigd in Halle an der Saal. De eigenlijke trappentoren heeft zelfs de vernieling van het gebouw overleefd.

Met de huurauto naar het Ebracher Hof

Naast het Georg Schäfer Museum ligt het Ebracher Hof op korte afstand van de markt. De bewaarde vorm van het historische gebouw is een van de belangrijkste renaissancegebouwen in Schweinfurt. De boerderij werd in 1431 door het cisterciënzerklooster van Ebrach aangekocht. Tijdens de Markgräfler oorlog in 1554 brandde de Ebracher Hof bijna volledig af. Alleen de buitenmuren bleven over. Het werd pas in 1578 herbouwd.

Andere bezienswaardigheden in Schweinfurt

  • Het Georg Schäfer Museum
  • Het wildpark bij de eiken
  • De oude stadsmuur
  • Het Friedrich Rückert Memorial
Boek goedkoop een huurauto en bezoek het Harmoniegebouw.

Het Harmoniegebouw werd oorspronkelijk in 1827 opgericht als clubhuis en diende de Harmonievereniging. De architect en schilder Anton Daug bouwde het in classicistische stijl. Sinds 1988 is de historische vogelcollectie, die door de gebroeders Schuler is ontstaan, daar gehuisvest. Het Harmoniehuis ligt op de plaats waar vroeger een moerasachtig meer lag bij de gracht.

Welke verzekering is het meest geschikt voor uw huurauto in Schweinfurt?

Onderweg met de juiste verzekering voor uw huurauto controleren

Goed op weg met de juiste verzekering

In elk aanbod op MietwagenCheck is de wettelijke aansprakelijkheid opgenomen. Dit beschermt u in het algemeen. U bent nog beter op de weg met een volledige verzekering. In dit geval ben je altijd veilig op de weg. Op MietwagenCheck vindt u de volledige verzekering die al in veel aanbiedingen is opgenomen.

Informatie over de borg voor uw huurauto
De borg stelt u en het autoverhuurbedrijf veilig.

De borg stelt u en het autoverhuurbedrijf veilig.

Hoeveel bedraagt de borg voor een huurauto? Meestal is de borg zo hoog als het bedrag van het eigen risico. Meestal moet u dit betalen voordat de huurauto wordt overhandigd. De hoogte van de borg is afhankelijk van de huurauto, de auto en het land. Dit ligt tussen de 300 en ongeveer 2.000 euro. Het is gebruikelijk om de borg te betalen met een creditcard. Neem contact op met uw autoverhuurbedrijf voor meer informatie. Blijf mobiel in Schweinfurt, bekijk alle aanbiedingen en reserveer uw huurauto goedkoop via het internet. Haal dan de auto op na de landing op het vliegveld van Neurenberg. Verken de stad en de omgeving van Schweinfurt op een flexibele en comfortabele manier.

Eenrichtingsverhuur voor huurauto's - wat betekent dat?

Bent u van plan een rondreis te maken of een andere reis aan het einde waarvan u niet meer terugkeert naar uw vertrekpunt op de luchthaven? De eenrichtingsverhuur is ook de juiste oplossing als u op de ene luchthaven landt, maar uw reis voortzet op een andere luchthaven. Verhuizen naar een verre stad met een huurauto is ook een betaalbare optie met de eenrichtingsverhuur. Als u van A naar B wilt reizen, is de flexibele eenrichtingsverhuur een goede optie. Met de eenrichtingsverhuur bespaart u veel geld en tijd.

Rij door Schweinfurt met de extra chauffeur

Als u om beurten wilt rijden, is het absoluut noodzakelijk om de extra bestuurder te registreren. Als u vergeet de extra bestuurder te registreren, bent u niet gedekt in geval van een ongeval. De extra chauffeur ontlast u ook bij lange ritten. Ontspan en leun achterover voor de verandering. Geef het stuur op en geniet van het uitzicht op de prachtige streek rond Schweinfurt.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat