Auto huren in Saoedi Arabië

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Ontdek Saoedi-Arabië met een huurauto

Fantastische zonsopgang in Saoedi-Arabië

Fantastische zonsopgang in Saoedi-Arabië

Ontdek de woestijnstaat Saoedi-Arabië flexibel met een huurauto. Ga met de huurauto naar de Rode Zee, naar de hoofdstad Riyad of bezoek de bestemming van de jaarlijkse bedevaart, Mekka. In Saoedi-Arabië zijn er veel spannende gebouwen en religieuze plaatsen te ontdekken. Maar ook natuurliefhebbers komen in Saoedi-Arabië aan hun trekken. Waar wacht je nog op? Boek de juiste huurauto bij MietwagenCheck. Het portaal helpt u om de prijzen van autoverhuur aanbiedingen te vergelijken en te boeken. Dus niets staat een spannende reis naar Saoedi-Arabië in de weg!

Welke luchthavens zijn er in Saoedi-Arabië?

Saoedi-Arabië heeft de volgende luchthavens:

Als u flexibel en onafhankelijk wilt zijn in Saoedi-Arabië vanaf het begin, kunt u uw huurauto direct ophalen bij een ophaalpunt op de luchthaven. Zo verspilt u geen tijd met het wachten op het openbaar vervoer en kunt u direct aan uw vakantie beginnen.

Dit zijn de hoogtepunten in Saoedi-Arabië

De hoofdstad Riyadh
Uitzicht over Riyad 's nachts

Uitzicht over Riyad 's nachts

Riyad is de hoofdstad van Saoedi-Arabië en is een van de snelst groeiende economische en culturele centra in de islamitische wereld. Bezoek bijvoorbeeld het Koninkrijkscentrum met de Koninkrijkstoren, maak een wandeling door het park of wandel door een van de markten. Er is altijd iets te ontdekken in Riyad.

De Profeet Moskee in Medina

De Profeet Moskee ligt in het centrum van de stad Medinaen heeft een ongelooflijke capaciteit van 600.000 gelovigen. De meest handige manier om naar het tweede heiligdom van de Islam te komen is met een huurauto. Bewonder de prachtige decoraties waarmee de moskee is versierd. Deze indrukken zult u zich nog lang herinneren.

Verdere bezienswaardigheden
Olifantenrots in Saoedi-Arabië

Olifantenrots in Saoedi-Arabië

U moet ook rijden naar deze attracties in Saoedi-Arabië met een huurauto:

  • Tiran
  • al-Masjid al-Harām...
  • Kaaba
  • Mada'in Salih...
  • Koning Fahd's Fontein
  • Fort Masmak
  • Jabal al-Nour
  • Olifantenrok