Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Quito

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Anton: “Alles zeer eenvoudig en begrijpelijk. Bedankt voor een geweldige vakantie!”

1 van 145 beoordelingen voor Quito
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Quito

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Quito bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 17 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Kia Soluto
7 Dagen van 25.06 - 02.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 18 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Chevrolet Spark Life 1.0
7 Dagen van 25.06 - 02.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 22 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleinste auto
bijv. Chevrolet Spark Life 1.0
7 Dagen van 25.06 - 02.07.2024
Voorbeeld auto

Autoverhuur in Quito

Quito Stad

Heb je zin in Zuid-Amerika? Een stad die bijna direct aan de evenaar in het midden van Latijns-Amerika ligt. Welkom in Ecuador's hoofdstad Quito. Quito maakt deel uit van de provincie Pichincha. De hoofdstad is niet alleen het culturele centrum van het land, maar ook de grootste stad met bijna 3 miljoen inwoners. Vulkaanlandschappen en koloniale gebouwen wachten hier op u. Als u zich niet wilt aansluiten bij een groep met een gids, is een huurauto de beste oplossing om het land te ontdekken. Quito is niet alleen een perfect startpunt voor een huurauto tour in Ecuador, maar de hoofdstad zelf biedt vele bezienswaardigheden en attracties die met een huurauto kunnen worden bezocht. Waar kan ik een auto huren in Ecuador? Autoverhuurstations van onze partners zijn overal in het land te vinden. Er zijn echter vooral veel stations op vliegvelden en in het stedelijke gebied van grotere steden.

Autoverhuur in de hoofdstad

Quito-bergen

Het belangrijkste deel van Quito is de koloniale oude stad. De Spaanse naam is Centro Histórico. Verschillende kerken, kapellen en monumenten zijn verantwoordelijk voor het feit dat de stad in 1978 door de UNESCO tot werelderfgoed werd uitgeroepen. Zuid-Amerikaanse kunst vermengd met koloniale bouwstijl. Waar kan ik een auto huren in Quito? Op de luchthaven zijn er bijzonder veel aanbiedingen. Hier kunt u meestal goedkopere aanbiedingen vinden, aangezien veel verschillende aanbieders samenwerken in één centrum. Naast geweldige aanbiedingen profiteren ze ook van lange openingstijden. Dus als u flexibel wilt zijn bij aankomst in Quito, is het de moeite waard om direct op het vliegveld te huren.

Koloniale Oude Stad

Nieuwe stad van Quito

Quito New Town

Quito New Town

Quito Oude Stad

Quito Oude Stad

Autoverhuur op de luchthaven

Quito Luchthaven

Quito International Airport is een van de belangrijkste in het land. Helaas zijn er geen directe verbindingen van Duitsland naar de hoofdstad. De volledige naam van de luchthaven is Nuevo Aeropuerto Internacional de Quito - UIO. Eenmaal aangekomen op de luchthaven duurt het ongeveer 50 minuten met een huurauto om het centrum van de stad te bereiken.

Veel internationaal bekende verhuurstations zijn direct in de terminal te vinden. Onze partners ter plaatse zijn onder andere:

  • Alamo
  • Begroting
  • Advies
  • Onderneming
  • Europcar

Huurprocedure

Huurautoaanvaarder man

Hoe vind ik autoverhuur in Ecuador? Wijzig eenvoudigweg de acceptatie en leveringslocatie in het zoekmasker. De term geeft alle plaatsen in het land aan waar het mogelijk is voor onze partners om de huurauto te regelen. Bij het vergelijken van de prijzen van de huurauto's kunt u vooraf een veilige en goedkope huurauto reserveren. Hoe kan ik een kinderzitje reserveren? Als u een kinderzitje of andere extra diensten zoals een navigatiesysteem nodig heeft, kunt u deze eenvoudigweg tijdens het boekingsproces toevoegen. Een andere optie is een consultatie door ons serviceteam. Wij helpen u graag tijdens het boekingsproces en kunnen u voorzien van aanvullende informatie over prijzen en vergoedingen. Zo krijgt men zeker een goede huurauto in Quito en kan men al voor aankomst genieten van een ontspannen overname van de huurauto.

Driveboo Tip:

Let op: Bij het huren van een auto is er meestal een borg ter plaatse te betalen. Dit wordt meestal geblokkeerd op uw creditcard totdat het voertuig in perfecte staat wordt geretourneerd.

Hoeveel de aanbetaling is, kunt u al zien tijdens de boeking onder de huurvoorwaarden. In geval van schade wordt de borg ingehouden. In het geval van aanbiedingen die een volledige verzekering zonder eigen risico bevatten, wordt het ingehouden bedrag later door de organisator aan u terugbetaald. Wat is een volledig omniumverzekering met eigen risico? U bent ook verzekerd voor schade aan uw huurauto, maar bent persoonlijk aansprakelijk met uw borg.

Beleef de omgeving met een huurauto

Galapagoseilanden

Hoe kom ik van Quito naar de Galapagoseilanden? Er zijn verschillende dagelijkse directe vluchten van Quito naar de paradijselijke eilanden van Ecuador. In de volgende tabel vindt u informatie over de afstanden tot andere bezienswaardigheden in Ecuador.

Stad Afstand
Galapagoseilanden 2 uur (vliegtuig)
Cuenca 8 uur
Banos 8 uur 15 minuten
Guayaquil 7 uur 15 minuten
San Cristobal 1 uur

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat