Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Pointe-à-Pitre International Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Robert: “Alles werkte perfect. Van de boeking tot het terugbrengen van de auto.”

1 van 145 beoordelingen voor de Pointe-à-Pitre International Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Pointe-à-Pitre International Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Pointe-à-Pitre International Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 23 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Nissan micra
14 Dagen van 06.04 - 20.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 25 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. CitroenC1
14 Dagen van 06.04 - 20.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 28 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. Nissan micra
14 Dagen van 06.04 - 20.04.2024
Voorbeeld auto

Autoverhuur op Pointe-a-Pitre Luchthaven

Autoverhuur op de luchthaven

U landt op Pointe-a-Pitre Airport (PTP) en wilt Pointe-a-Pitre en het Caribische eilandparadijs Guadeloupe met een huurauto verkennen? Dan neemt u een goede beslissing als u op de luchthaven uw auto huurt bij een van de meer dan tien autoverhuurbedrijven op de luchthaven van Pointe-a-Pitre, zodat u niet plotseling zonder voertuig komt te zitten tijdens de grote vakantieperiode. Vergelijk met MietwagenControleer het aanbod van alle autoverhuurders op Pointe-a-Pitre Luchthaven en reserveer uw huurauto gemakkelijk online in een handomdraai en begin direct na aankomst aan een paradijselijke vakantie.

Waar kan ik mijn huurauto ophalen in Pointe-a-Pitre Luchthaven?

Afhankelijk van het autoverhuurbedrijf dat u heeft gekozen op de luchthaven Pointe-a-Pitre (PTP), vindt u ofwel hun autoverhuur balies in het gebied van de aankomst terminal of u wordt opgehaald door een medewerker van het autoverhuurbedrijf op de luchthaven en naar het kantoor gereden of u kunt uw huurauto direct ophalen op de luchthaven.

Zijn er autoverhuurbedrijven gestationeerd op de luchthaven van Pointe-a-Pitre?

Net als op alle andere luchthavens in het Caribisch gebied vindt u ook op Guadeloupe een aantal internationaal opererende autoverhuurbedrijven, zodat u niet alleen kunt profiteren van een breed scala aan diensten, maar ook van meertalig personeel. Hieronder hebben we de autoverhuurbedrijven voor u op een rij gezet waarvan u een auto kunt huren op Pointe-a-Pitre Luchthaven:

Pointe-a-Pitre Luchthaven Autoverhuur Overzicht.

  • Argus Autoverhuur
  • Auto Ontsnappen
  • Auto Europa
  • Avis
  • CarDelMar
  • Drive FTI
  • Europcar
  • Hertz
  • Vakantie Auto's
  • Huurauto's.com
  • Zonnige auto's
  • Tui Cars

Is er een benzinestation op de luchthaven van Pointe-a-Pitre?

Als uw huurauto niet met een volle tank is afgeleverd, hoeft u niet ver van de luchthaven te rijden om een benzinestation te bereiken. Het dichtstbijzijnde benzinestation is het Esso-station aan de N11 of het TOTAL Dothémare-station aan de N5, hoewel u er rekening mee moet houden dat de meeste benzinestations op het eiland niet 24 uur per dag open zijn.

Autoverhuur Pointe-a-Pitre Luchthaven - Begin uw vakantie

Guadeloupe

Dankzij de ideale geografische ligging kunt u vanaf de luchthaven van Pointe-a-Pitre niet alleen het stadscentrum in 12 minuten rijden bereiken, maar ook de mooiste strandgebieden van het eiland in minder dan een uur. Als u niet meteen naar uw hotel wilt vertrekken, maar in het centrum van de stad wilt bijkomen van uw langeafstandsvlucht, dan kunt u zich vertrouwd maken met de cultuur en de geschiedenis van het eiland in een van de vele musea in de stad, zoals het Memorial Acte (audiogidsen beschikbaar), het Musee Schoelcher of het Musée Saint-John Perse direct na uw aankomst. Een bezoek aan de kerk Saint Pierre Saint Paul of de Place de la Victoire zijn echter ook een omweg met de huurauto waard om vertrouwd te raken met het rijden op het eiland. Hieronder hebben we een aantal kilometers samengesteld zodat u zich een beter beeld kunt vormen van het eiland als dit uw eerste keer in Guadeloupe is.

Autoverhuur bestemmingen van Pointe-a-Pitre Luchthaven

Plaatsnaam Afstand tot luchthaven PTP Reistijd
Stadscentrum Pointe-a-Pitre 6,7 km 12 min.
Rifflet 38,4 km 42 min.
Vieux-Fort 58,4 km 61 min.
Anse-Bertrand 30,1 km 36 uur.
Saint-François 33,4 km 42 min.

Van de luchthaven naar het centrum van Pointe-a-Pitre met de bus, taxi of huurauto.

Als u niet meteen met uw huurauto vanaf de luchthaven wilt vertrekken, kunt u ook een van de bussen nemen die tussen 07.00 en 19.00 uur regelmatig rijden en u in iets meer dan 20 minuten naar het stadscentrum brengen. Natuurlijk zijn er ook taxi's beschikbaar op de luchthaven, waarmee u snel in de stad kunt komen, hoewel u moet rekenen op een ritprijs van iets meer dan tien euro. Beide haltes bevinden zich buiten het terminalgebouw.

De luchthaven van Pointe-a-Pitre - wat algemene informatie

De luchthaven van Pointe-a-Pitre is niet erg groot te noemen, met een passagiersstroom van iets meer dan 2,2 miljoen reizigers, maar toch vindt u er alle gebruikelijke diensten op een luchthaven, zodat u een hapje kunt eten of snel het een of andere souvenir kunt kopen.

Boek een huurauto in Guadeloupe: Ontdek de natuur

Guadeloupe

Droomstranden, kristalhelder, warm water, een intacte onderwaterwereld en Caribische levensvreugde wachten op u op het vlindervormige eiland Guadeloupe, dat slechts 1.628 km2 groot is en tot nu toe gespaard is gebleven van massatoerisme. Om de mooiste hoekjes van dit Caraïbische paradijs op eigen houtje te verkennen, is het echter raadzaam een auto te huren, aangezien uw mobiliteit met het openbaar vervoer beperkt is.

Als u Pointe-a-Pitre als uitgangspunt voor uw ondernemingen heeft gekozen, dan heeft u een goede keuze gemaakt, want u kunt met uw huurauto verschillende rondritten maken op het wat grotere eilandgebied Basse Terre links of het wat kleinere eilandgebied Grande Terre rechts over de verschillende wegen die langs de kust lopen.

Daarbij zijn de watervallen Carbet Falls en Cascade aux Ecrevisses in het binnenland, de Pointe des Chateaux (Saint Francois) bijzonder bezienswaardig naast de vele verschillende baaien of u maakt een zijtocht naar de vulkaan van het eiland en maakt een wandeling door het indrukwekkende regenwoud en wordt beloond met het uitzicht over het eiland.

Driveboo Tip:

Onze tip: Met een kleine auto bent u mobiel en kunt u altijd een schaduwrijk parkeerplekje vinden, zelfs in de meest afgelegen uithoeken van het eiland.

De lente doorbrengen op Guadeloupe

Wilt u het nieuwe jaar op een ontspannen manier beginnen en meteen aan het begin goed herstellen? Tijdens een vakantie naar de archipel Guadeloupe kunt u zich uitstekend vermaken. Vlieg rechtstreeks naar Pointe-à-Pitre Airport en haal uw gewenste huurauto op. Van daaruit kunt u stressvrij en ongecompliceerd aan de reis beginnen en direct uw individuele reisroute uitstippelen. Het weer op Guadeloupe in de lente zal u fascineren: op het eiland kunt u al in maart en april temperaturen tot 28 graden verwachten. Vooral de tijd tussen december en juni kunt u ideaal gebruiken met uw huurauto, want hier valt maar weinig regen.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat