Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Paphos

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Daniel: “Ik zou altijd weer boeken. Geweldig!”

1 van 145 beoordelingen voor Paphos
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Paphos

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Paphos bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 21 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo X
14 Dagen van 28.06 - 12.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 22 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Ford Fiesta
14 Dagen van 28.06 - 12.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 25 € per dag
Compactklasse

De meest geboekte huurauto

bijv. Nissan Note
14 Dagen van 28.06 - 12.07.2024
Voorbeeld auto

Op tournee met een huurauto in Paphos

Haven van Paphos, Cyprus

Haven van Paphos

De prachtige havenstad Paphos in het zuidwesten van de Republiek Cyprus is rijk aan cultuur en biedt een prachtige natuur, dus het is erg populair als vakantiebestemming. De beste manier om Paphos en het hele eiland te omzeilen is met een auto. Met MietwagenCheck kunt u het aanbod van de autoverhuurbedrijven in Paphos vergelijken en eenvoudig online een huurauto voor Paphos boeken.

Voorjaarskoorts in Paphos

De lente in Paphos in Cyprus wacht op u met veel zon en aangename temperaturen. Na lange koude maanden kunt u nu in het voorjaar uw vitamine D-winkels in Paphos opladen. Geniet van de lentekoorts als je met je geliefden rondloopt in Paphos. Een ander pluspunt voor een reis naar Paphos in het voorjaar is de kleinere drukte van de toeristen. In de lentemaanden kun je hier nog echt ontspannen. Het beste is om een huurauto te nemen en het eiland op eigen gelegenheid te verkennen. Ga wandelen, luister naar de golven en ontspan. Het klinkt als de perfecte lente in Paphos.

Waar en hoe kan ik een auto huren in Paphos?

U kunt na uw aankomst op Cyprus en in uw hotel contact opnemen met een autoverhuurbedrijf en direct een offerte aanvragen of een auto huren. Of u kunt bij aankomst op het vliegveld naar een van de agentschappen gaan en daar een auto proberen te huren. Meestal zou dit geen probleem moeten zijn. Het veiligste om te doen is echter om een autohuurcontrole uit te voeren voordat u aankomt, en online te boeken. Zo weet u zeker dat u bij aankomst niet voor verrassingen komt te staan.

Wie komt er met het vliegtuig op de luchthaven Paphos (PFO), De vaak geconfronteerd met de vraag hoe hij van de luchthaven alleen naar zijn hotel komt. Bij sommige vakantieaanbieders zit de transfer van het vliegveld naar het hotel al in het vakantiepakket. Dit is echter niet altijd het geval. Bovendien hangt het af van wat de klant zelf wil. Als u liever zelfstandig met het openbaar vervoer reist of een auto huurt, dan kunt u al direct op de luchthaven een voertuig huren.

Wat zijn de voordelen van het huren van een auto op de luchthaven?

Vliegtuigen op het asfalt

Huren op de luchthaven

  • Snelle afhandeling
  • Geen noodzaak voor een overdracht
  • Onafhankelijkheid van het tijdstip van aankomst
  • Je bent klaar om direct na de landing te gaan
  • Grotere keuze aan autoverhuurmodellen

Kan ik gratis parkeren in Paphos en zo ja, waar?

Parkeren is meestal gratis in Paphos en het grootste deel van Cyprus. Zelfs op de luchthaven zijn er grote parkeerterreinen beschikbaar voor gebruik door het grote publiek zonder dat er een vergoeding wordt betaald. Kijk uit voor de gele lijn aan de kant van de weg, want daar mag niet geparkeerd worden. Als je ooit een no parking bord negeert, dan krijg je een boete van 25 EUR .

auto huren Paphos: Belangrijke tip voor het rijden

Cyprus is een land met linkse besturing. Zorg ervoor dat u gewend bent om links te rijden voordat u lange afstanden aflegt. De verkeersborden zijn bijna allemaal in het Engels geschreven. Je moet je hier ook mee vertrouwd maken. Vergeet niet je veiligheidsgordel te dragen!

  • Telefoneren zonder handsfree-kit is in Cyprus strafbaar met een boete van 85 EUR.
  • Het rijden onder invloed in Cyprus wordt bestraft met een boete van 1740 EUR.

Wat zijn de maximumsnelheden op Cyprus?

Weg Maximale snelheid
Stedelijke 50 km/u
Buiten de stad 90 km/u
Snelwegen 130 km/u

Heb ik een verzekering nodig voor de huurauto op Cyprus?

Huurautoverzekering

Autoverzekering

Bij het huren van een auto maakt het niet uit in welk land u uw voertuig huurt. Voor uw eigen bescherming dient u altijd te kiezen voor de verzekering "volledig uitputtend zonder eigen risico". U moet er ook voor zorgen dat u een hoge mate van wettelijke aansprakelijkheidsdekking heeft. De aansprakelijkheid zou ten minste een schadebedrag van één miljoen euro moeten dekken, zelfs een bedrag van 7,5 miljoen zou beter zijn.

Moet ik een borg betalen voor een huurauto op Cyprus?

Voor een huurauto is altijd een borgsom vereist. De storting verschilt echter van aanbieder tot aanbieder. Als u met een creditcard betaalt, staat er een borg op uw rekening vast, als u contant betaalt, moet u de borg ook contant betalen.

Extra chauffeurs toevoegen aan uw contract?

Paar in de auto

Meer plezier met de extra driver optie

U wilt misschien niet zelf achter het stuur van de huurauto zitten voor uw hele vakantie. Tenzij je alleen bent in Cyprus, of gewoon lekker wilt rijden. Als u een passagier heeft die ook het stuur met u deelt, kunt u deze extra bestuurder het beste in het contract laten opnemen. Al het andere kan leiden tot problemen met de politie op Cyprus. Afhankelijk van de aanbieder kan het registreren van een extra bestuurder gratis zijn wanneer u een voertuig huurt. Meestal is er echter een vergoeding aan verbonden, controleer dit bij het autoverhuurbedrijf voordat u het contract ondertekent.

Autoverhuur Paphos: Tanken op Cyprus

een auto bijtanken

Vul uw huurauto bij

Voordat u aankomt in Cyprus, en Paphos in het bijzonder, is het het beste om te weten te komen wat de regionale brandstofaanduidingen zijn en waar u die kunt vinden. Gelukkig zijn er daar geen Turkse en Griekse benamingen, maar bij de tankstations wordt de Engelse benaming uniform gebruikt. Het kan zijn dat u moet wennen aan de benzinestations, vaak vindt u automatische benzinepompen in plaats van grote benzinepompen. U vindt ze zowel in de grote steden als aan de kust in de landelijke gebieden.

  • Premium Loodvrij - Super
  • Super Ongelood - Super Plus
  • Diesel - Diesel

Belangrijke noodnummers voor uw autorit op Cyprus

Noodgevallen Telefoonnummer
Noodarts 166
Noodgevallen 112
Politie noodnummer 100

Autohuur Paphos: Wat is de beste tijd van het jaar om te reizen?

Natuurlijk hangt het allemaal af van uw mogelijkheden, of u nu in het vakantieseizoen of buiten het hoogseizoen reist. Alleen al op basis van het weer zijn de beste tijden om naar deze regio te reizen maart tot december. November en december zijn misschien niet de warmste maanden, maar oktober, november en december zijn de maanden waarin u het meest kunt genieten van het eiland, omdat het relatief vrij is van toeristen. In juli en augustus, komen tijdens het hoogseizoen, zullen de prijzen iets hoger zijn, en de temperaturen zeker hoger dan in het voorjaar of najaar. Het is duidelijk dat er op dit moment ook meer bezoekers zullen zijn.

Ontdek Paphos en omgeving met de huurauto.

Deze regio heeft een rijke cultuur en geschiedenis. U vindt dus veel bezienswaardigheden in het gebied rond Paphos. Bijvoorbeeld het fort, dat aan het eind van de 16e eeuw door de Turkse bevolking van Cyprus werd herbouwd, nadat het na vele jaren van overheersing door de Venetianen in de steek was gelaten. Het uitzicht vanuit het kasteel over de diepblauwe zee zal je nooit vergeten.

Als u een auto huurt, kunt u ook genieten van een ritje langs de kust, bijvoorbeeld naar Episkopi of Coral Bay. Coral Bay is een bijzonder mooi strand ten noordwesten van Paphos. Hier vindt u uitstekende mogelijkheden om te windsurfen of gewoon te zwemmen.

Bijzondere hoogtepunten in Paphos:

  • Het Huis van Dionysus
  • De haven van Paphos
  • de kolommen van St. Paul
  • de dierentuin van Parphos
  • De graaflocatie Kato
  • de koninklijke graven
  • St. George Beach
  • Adonis watervallen
  • botanische tuin Eleouthkia
  • Museum van Agios Georgios
  • De catacomben van St. Solomon
  • Basiliek van St. George
Driveboo Tip:

Er is echt geen tekort aan heiligdommen in Cyprus en het Paphos-gebied. Het klooster van Gialia, het kasteel van Saranta Kolones en de Panagia van Sintis zijn slechts andere voorbeelden. Van de meeste van deze plaatsen blijven alleen ruïnes over, maar dit is wat ze zo charmant maakt.

Woordenlijst voor uw verblijf in Paphos

Duits Grieks
park párko
werkplaats synergeío
autovergunning KFZ imidiafanés
waarschuwing prosochí
verkeerslicht fanária
coach proponitís

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat