Auto huren in Mozambique

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Huurauto Mozambique: de bestemming voor natuurliefhebbers

Heeft u zin in adembenemende natuur, fantastische stranden, koloniale gebouwen en een fascinerende onderwaterwereld? Boek dan een huurauto en rijd door Mozambique. Met een huurauto kunt u ook de Big Five ontdekken in een van de nationale parken van Mozambique. Bezoek de hoofdstad Maputo met een huurauto en wandel door de vismarkt. Hoe u zich uw perfecte reis naar Mozambique ook voorstelt - met een huurauto bent u altijd flexibel en kunt u zelfstandig naar al uw gewenste bestemmingen rijden.

Zonsondergang in het Nationaal Park, Mozambique

Zonsondergang in het Nationaal Park

Uitzicht over Maputo, Mozambique

Uitzicht over Maputo

Welke luchthavens zijn er in Mozambique?

In Mozambique zijn er de volgende luchthavens:

Luchthaven IATA-Code
Maputo Luchthaven MPM
Pemba Luchthaven POL
Vilankulo Luchthaven VNX
Nacala Luchthaven MNC
Nampula Luchthaven APL
Beira Airport BEW
Chingozi Airport TET
Quelimane Airport UEL

Wat zijn de topbestemmingen in Mozambique?

De hoofdstad Maputo

Maputo ligt in het zuidoosten van Mozambique aan zee en heeft een aantal stranden waar je met de lokale bevolking tot in de nacht kunt dansen. Rijd naar het Revolution Museum, het Museum of Local History of verken de Portugese koloniale stad te voet. Vanuit Maputo kunt u ook de veerboot nemen naar het eiland Ihaca, waar watersportliefhebbers hun hart kunnen ophalen.

Ilha de Moçambique
Fort San Sebastian, Mozambique

Fort San Sebastian

Hoewel het Ilha de Moçambique slechts enkele vierkante kilometers groot is, is het een smeltkroes van Afrikaanse, Europese en Arabische culturen. Hier kunt u een bezoek brengen aan het Pauluspaleis of Fort San Sebastian of een wandeling maken door de straten van de stad Makuti en talrijke gebouwen uit de Portugese koloniale tijd bewonderen.

Limpopo Nationaal Park

Het Limpopo National Park is een gezamenlijk project van de staten Mozambique, Zuid-Afrika en Zimbabwe. De beste manier om het Limpopo National Park te bezoeken is het huren van een terreinwagen als huurauto, want op onverharde wegen heeft u geen problemen. Hier kunt u olifanten, zebra's en wildebeesten observeren.

De droomstranden van Mozambique
Dromerig strand in Mozambique

Dromerig strand in Mozambique

Een paar dagen aan het strand mag natuurlijk niet ontbreken tijdens een vakantie in Mozambique. Hier vindt u enkele tips over welke droomstranden u zeker met een huurauto moet aanrijden:

  • Bazaruto Archipel (Bazaruto, Magaruque, Benguerra, Benguerra, Santa Carolina en Bangué)

  • Inhambane Kust

  • Quirimbas Archipel