Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Magdeburg

 • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Oliver: “Eenvoudige en betrouwbare verwerking. Alles werkte perfect.”

1 van 30 beoordelingen voor Magdeburg
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Magdeburg

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Magdeburg bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 25 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Ford Fiesta
9 Dagen van 14.08 - 23.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 25 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Opel Adam
9 Dagen van 14.08 - 23.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 34 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Opel Adam
9 Dagen van 14.08 - 23.08.2024
Voorbeeld auto

Maagdenburg in Saksen-Anhalt: Ontdek spannende bestemmingen voor een redelijke prijs met een huurauto

Gezicht op Maagdenburg

Ontdek het mooie Maagdenburg met een huurauto

Verblijf in Maagdenburg met een huurauto bijzonder flexibel. Wees slim en vergelijk de aanbiedingen op MietwagenCheck. Een bezoek aan Maagdenburg is altijd de moeite waard. De deelstaathoofdstad van Saksen-Anhalt ligt direct aan de prachtige Elbe. Is het de moeite waard om een auto te huren in Maagdenburg? Maagdenburg is geïntegreerd in een goed vervoersnetwerk. Met een huurauto in Maagdenburg kunt u de mooiste plekken in Saksen-Anhalt en omgeving bereiken via de snelwegen en de Bundesautobahnen. U heeft de keuze of u uw vakantie in de grote stad wilt doorbrengen of op ontdekkingstocht wilt gaan. De luchthaven Halle/Leipzig is goed verbonden. Deze en vele andere plaatsen kunt u met een huurauto goedkoop en comfortabel bereiken.

Ontdek Maagdenburg met een huurauto en leer de mooiste plekjes kennen

Maagdenburgse Dom

Met de huurauto naar de kathedraal

Het huren van een auto biedt u een hoge mate van flexibiliteit voor uw stadstour. Ontdek alle bestemmingen comfortabel en zelfstandig. Is Maagdenburg een historische stad? De ontroerende geschiedenis van de stad is te zien in de bezienswaardigheden van de Elbe-metropool. Meer dan 1200 jaar geschiedenis hebben ervoor gezorgd dat er hier veel te ontdekken valt. Zodra u via de prijsvergelijking het juiste autoverhuurbedrijf heeft geselecteerd, kunt u direct na het ophalen van de auto beginnen met uw tour.

Wat te doen in Maagdenburg:

 • Een excursie naar het kunstmuseum Kloster
 • De kathedraal van St. Maurice en St. Catherine
 • Het Maagdenburgse waterwegknooppunt brengt u over de langste kanaalbrug ter wereld.
 • De "Groene Citadel van Maagdenburg" is ontworpen door Friedensreich Hundertwasser.
 • Het bezoek van de Oude Markt
Standbeeld van de grote wetenschapper Otto Gvericke

Standbeeld van de grote wetenschapper Otto Gvericke

Is Maagdenburg mooi? Het fascinerende aan de stad is de grote diversiteit. Historische en moderne gebouwen staan achter elkaar opgesteld en bieden dus iets voor alle toeristen. Leer alle hoogtepunten van de stad Maagdenburg kennen. Neem een huurauto naar verschillende stations en ontdek Maagdenburg, Saksen-Anhalt en de omgeving tegen een redelijke prijs. De aanbiedingen op ons portaal omvatten voertuigen van verschillende afmetingen. Reis zo comfortabel mogelijk in Maagdenburg. Wij hebben de juiste autoverhuur aanbiedingen voor alleenstaanden, paren en gezinnen.

Ontdek de regio rond Maagdenburg

Rammelburg in Saksen-Anhalt

Populaire excursiebestemming: kasteel Rammelburg

Saksen-Anhalt is een interessante deelstaat, die samen met Beieren de meeste UNESCO-werelderfgoedplaatsen heeft. Aangezien u de auto op verschillende plaatsen kunt huren en inleveren, blijft u ook op dit punt flexibel. U kiest de plaats van terugkeer in de prijsvergelijking en kunt de juiste aanbiedingen kiezen. Begin tegen een redelijke prijs met een reis naar de hoofdstad Berlijn en bezoek de Bundestag, de Brandenburger Tor of de Alexanderplatz. U beslist zelf de stops voor de reis. Geniet van een tocht langs de Elbe, stop bij een restaurant of begin in de richting van de Oostzee. Omdat u goedkoop en flexibel reist, kunt u spontaan beslissen over excursies en gebruik maken van alle mogelijkheden van deze prachtige regio. De omgeving van Maagdenburg is landelijk en vormt een spannend contrast met de grote stad. Als de huurauto een dakdrager heeft, kunt u de fietsen meenemen en een tochtje maken over weilanden en velden. Als er een trailer beschikbaar is, dan kan de boot snel geladen worden en kan de excursie per kano of roeiboot beginnen. De huurauto moet altijd worden gekozen op basis van het beoogde gebruik. Zowel de grootte als de apparatuur zijn belangrijk om alle gewenste acties te kunnen uitvoeren. Als u belang hecht aan een luxueus interieur, dan zijn de juiste aanbiedingen net zo snel te vinden als in het geval van een verhoogde ruimtebehoefte voor het uitgebreide gezin.

Wat de regio rond Maagdenburg te bieden heeft

 • De Elbe
 • De nabijheid van de Oostzee
 • De nabijheid van de hoofdstad Berlijn
 • De nabijheid van de mooie stad Dresden
 • De nabijheid van de spannende stad Leipzig

Bekende bezienswaardigheden in Maagdenburg: de kathedraal als herkenningspunt van de stad

Gezicht op de kathedraal in Maagdenburg

Ga naar de beroemde Maagdenburgse Dom

De oorsprong van de kathedraal gaat terug tot het jaar 937. Otto I bouwde een klooster en breidde de kerk uit in 955. In 968 werd het complex de zetel van de kerkelijke aartsbisschop. De kathedraal werd ingericht met talloze schatten. Indrukwekkende zuilen en een fascinerende architectuur zorgen vandaag de dag nog steeds voor enthousiasme. Otto I werd begraven in de kathedraal van Maagdenburg. Na een zware vernieling van de kathedraal in 1207 werd een nieuw gebouw opgetrokken. De gotische kathedraal werd echter pas in 1362 ingewijd. De westelijke torens rijzen 104 meter de lucht in, maar dateren uit 1520. De bezoekers van de kathedraal zijn enthousiast over de architectuur en de inrichting. Het oorspronkelijke graf van keizer Otto I en zijn eerste vrouw, de vroeggotische zandsteensculpturen en de bronzen grafplaten zijn te bezichtigen.

De uitstekende ligging van Maagdenburg in Saksen-Anhalt en omgeving

Gezicht op Berlijn

Van Maagdenburg naar de deelstaathoofdstad Berlijn

Als u het land wilt ontdekken tegen een redelijke prijs, dan is een huurauto de juiste keuze. Vanuit Maagdenburg kunt u binnen enkele uren rijden de mooiste plekken in Oost- en Noord-Duitsland bereiken. Rij naar Berlijn, reis naar de Oostzee of begin een wandeltocht naar het Harzgebergte. De aanbiedingen in de prijsvergelijking zijn inclusief huurauto's met gratis kilometers. De plaats van terugkeer is al geselecteerd bij de boeking. Als u op zakenreis wilt gaan, kunt u alle stations met een huurauto bereiken tegen een redelijke prijs. Ga naar grote bedrijven om nieuwe contacten te leggen of rijd van Maagdenburg naar een beurs in Berlijn, Rostock, Leipzig of Dresden. Een huurauto biedt u flexibiliteit in de kostenberekening in de commerciële sector. U bespaart op vaste kosten en reist tegen lage kosten door Saksen-Anhalt en alle andere deelstaten. Reizen met uw eigen huurauto is veel comfortabeler dan met een taxi. De huurauto is niet alleen goedkoop, het is ook de ideale opslagplaats voor uw documenten tijdens uw zakenreis. Zorg dat je altijd alle benodigde documenten bij de hand hebt en indien nodig zijn alle papieren snel bij de hand. Het flexibel inleveren van de huurauto is ook een voordeel voor particuliere verhuurders. Selecteer aanbiedingen die uw gewenste bestemming bevatten en rij naar de beste locaties in Saksen-Anhalt tegen een redelijke prijs. U kunt naar een verder gelegen vliegveld rijden en van daaruit kunt u tegen een redelijke prijs naar elke gewenste plaats reizen. De bagage wordt snel opgeborgen in de huurauto en u kunt de avond voor de reis de auto inpakken. Informeer u dus over de actuele aanbiedingen van vandaag en ontwerp uw droomvakantie precies volgens uw wensen en ideeën.

Afstand van Maagdenburg tot de 3 meest populaire steden in de omgeving:

Bestemming van de excursie Afstand van Maagdenburg in km Reistijd vanuit Maagdenburg
Berlijn 156,4 km 2:01 h
Leipzig 127,2 km 1:23 h
Dresden 227,5 km 2:19 h

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

30 Ervaringen van onze klanten in Magdeburg

Beoordeling van Timon L.

“Er is echt helemaal niets om over te klagen.”

Beoordeling van Mike G.

“Zeer vriendelijk en bekwaam.”

Beoordeling van Maren R.

“De huurauto en de service waren geweldig. Graag weer.”

Beoordeling van Peter B.

“Bedankt, beste Avis team. Ik voelde me zeer goed verzorgd en zou altijd graag weer een auto bij u huren.”

Beoordeling van Alexander A.

“Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, dat individueel ingaat op de zorgen van de huurder en oplossingen...”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat