Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Rijeka

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Maximilian: “Zoals altijd was alles top. Ik boek al jaren bij MietwagenCheck....”

1 van 145 beoordelingen voor de Luchthaven Rijeka
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Rijeka

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Rijeka bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 13 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. VW Up
4 Dagen van 16.05 - 20.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 14 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Skoda Fabia
4 Dagen van 16.05 - 20.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 18 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. VW Up
4 Dagen van 16.05 - 20.05.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Luchthaven Rijeka

Wilt u Rijeka in Kroatië de komende zomer met uw eigen huurauto verkennen? Laten we dan gaan! U kunt uw huurauto voor Rijeka van tevoren online reserveren en direct na aankomst ophalen op de luchthaven van Rijeka. Ga met de huurauto naar het strand of bezoek de hoogtepunten in Rijeka. Met uw eigen huurauto bent u altijd flexibel in Kroatië en onafhankelijk van het openbaar vervoer in de zomer.

autoverhuur op Rijeka Luchthaven

Opatja bij Rijeka

Vergelijk & huur een auto goedkoop op Rijeka Luchthaven

Kroatië is het hele jaar door een populaire vakantiebestemming. Rijeka is een van de mooiste en opwindendste plaatsen van het land. Dankzij de internationale luchthaven van Rijeka is de nadering vanuit Duitstalige landen ongelooflijk gemakkelijk. Voor vertrek raden wij u aan een goedkope huurauto te reserveren op de luchthaven van Rijeka. Een huurauto is de beste manier om Rijeka en het eiland Krk te verkennen. Wees slim en bespaar uzelf een hoop tijd en geld met onze prijsvergelijking. Profiteer van onze jarenlange ervaring in het vergelijken van huurauto's. Rijd naar de mooiste bezienswaardigheden van Rijeka en heel Kroatië. Boek extra opties die al nuttig zijn gebleken voor andere Kroatië vakantiegangers.

afhalen van uw goedkope huurauto op Rijeka Luchthaven

Rijeka Luchthaven Autoverhuur Ophaal Bord

Haal uw huurauto op bij Rijeka Luchthaven

Waar haal ik mijn huurauto op in Rijeka Luchthaven? Zoals op de meeste Kroatische luchthavens, bevinden de ophaalstations zich in de aankomsthal. Dus je bent mobiel met je huurauto direct na de landing. Bespaar uzelf veel tijd en geld door onafhankelijk te zijn van taxi's of openbaar vervoer. Bij MietwagenCheck garanderen wij u aantrekkelijk gelegen ophaalpunten voor uw huurauto. Als alternatief voor de luchthaven kunt u uw huurauto ook ophalen in steden en bij treinstations voor vele bestemmingen.

Als u uw auto ophaalt bij Rijeka Airport, profiteert u van de volgende voordelen:

  • langere openingstijden en betere service
  • lagere prijzen als gevolg van een groot aantal leveranciers
  • groot aantal rechtstreeks beschikbare voertuigmodellen

Kies uit een reeks nationale en internationale aanbieders.

Bij MietwagenCheck hebben we onze partners met grote zorg geselecteerd. Wij werken alleen met gerenommeerde providers om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring heeft. Gelukkig vindt u op de luchthaven van Rijeka een ruime keuze aan autoverhuurbedrijven uit de regio. Maar u zult ook een aantal wereldwijd actieve bedrijven vinden zoals Alamo, Avis, Europcar of Hertz. U kunt dus rekenen op bekwaam en meertalig personeel dat u te allen tijde graag zal helpen. Wij hebben hieronder een aantal autoverhuurbedrijven voor u op een rijtje gezet:

  • Alamo
  • Anterra
  • Avis
  • Europcar
  • Hertz
  • Ridecar

Tank uw huurauto vol op de luchthaven van Rijeka

Vul uw huurauto in Rijeka Luchthaven

Uw huurauto voltanken op Rijeka Luchthaven

In het algemeen raden wij u altijd aan te kiezen voor de eerlijke tankregeling (vol/vol). Dit zal u veel tijd en geld besparen. U haalt uw huurauto op met een volle tank en brengt hem terug met hetzelfde tankpeil. Waar is het dichtstbijzijnde tankstation op de luchthaven van Rijeka? Het dichtstbijzijnde benzinestation is op het vasteland aan de E65 in de richting van Bakarac. U kunt dit tankstation het beste gebruiken om aan het eind van uw reis uw huurauto weer vol te tanken.

Huur een auto op Rijeka Airport RJK - Op naar het hotel

Hoe lang doe je erover om Rijeka centrum en omliggende steden te bereiken met een huurauto? Hieronder hebben we wat kilometerinformatie verzameld die u kan helpen bij het plannen van uw reis met uw huurauto:

Naam van de stad Afstand tot luchthaven RJK Reistijd
Stadscentrum Rijeka 26,3 km 29 minuten
Pineziæi 26 km 27 minuten
Baška 43,9 km 49 minuten
Pula 133 km 1 uur 43 minuten
Zadar 225 km 2 uur 55 min.
Uitzicht op Split

Van Rijeka langs de kust naar Split

Als u op de luchthaven van Rijeka landt om vandaar verder te reizen naar het Kroatische vasteland, hebt u een goede keuze gemaakt. De gelijknamige stad aan de Kvarner baai ligt op slechts enkele kilometers afstand. Het heeft meer dan 40 bezienswaardigheden en meer dan tien musea ! Een aantal vrijetijdsactiviteiten voor een gevarieerde vakantie wachten hier ook op u. Bezoek het kasteel van Trsat en slenter langs de Korzo, een van de mooiste winkelstraten. Woon een voorstelling bij in het Kroatisch Nationaal Theater of neem een kijkje in de Servisch-orthodoxe Sint-Nicolaaskerk. Daarna kunt u uw ontspannen reis langs de kust voortzetten naar Split.

Met de bus en de taxi - vervoersverbindingen op de luchthaven van Rijeka

Met de huurauto van het vliegveld naar Rijeka

Met de huurauto van het vliegveld naar Rijeka

Hoe kom ik bij de mooiste stranden van het eiland Krk? Dankzij de gunstige ligging in het noorden van het eiland Krk, kunt u de mooiste stranden van het eiland (via de hoofdwegen 102 en 104) en langs het vasteland (via de hoofdwegen 102 en 501 en de E65 en de A7) binnen korte rijtijd bereiken. Hoe kom ik van het vliegveld van Rijeka naar de stad? De beste manier om van Rijeka luchthaven naar de stad te komen is met een huurauto. Als alternatief zijn er een aantal taxibedrijven beschikbaar. Er zijn ook een aantal busdiensten beschikbaar, waarvan de actuele vertrektijden te vinden zijn op de website van de luchthaven. Een enkele reis naar Rijeka kost ongeveer 50 kn, en u moet uw kaartjes ten minste 30 minuten voor vertrek kopen bij de balie in de uitgangszone.

Rijeka Luchthaven - algemene informatie

Hoewel de luchthaven van Rijeka druk is, vooral in de zomermaanden, lijkt hij goed gestructureerd te zijn. Alleen al de terminal is van alle gemakken voorzien om uw verblijf aangenaam te maken. Ga langs bij een van de winkels op de eerste verdieping, bezoek een van de restaurants, geniet van een kopje koffie in een van de coffeeshops of koop een souvenir of twee in de belastingvrije zone.

Vliegveld Rijeka: startpunt voor een geweldige eilandtour

Of het nu gaat om een korte eilandtocht op Krk of een rit met een huurauto naar de Sloveense grens - met uw eigen huurauto zijn singles, stellen of gezinnen met kinderen mobiel en kunt u uw verblijf precies zo indelen als u zelf wilt. Laat u betoveren door de prachtige stranden op Krk, die u zonder huurauto niet zou kunnen bereiken, bezoek het middeleeuwse stadje Vrbnik waar u de beste wijn van het hele eiland kunt proeven, maak een omweg naar Punat en neem een boot naar het kloostereiland met zijn museum en bezoek zeker een of twee kerken op een van de mooiste eilanden van Kroatië.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat