Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Luchthaven Londen Stansted

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Christoph: “Echt een super portaal. Prijzen onverslaanbaar laag.”

1 van 98 beoordelingen voor de Luchthaven Londen Stansted
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Londen Stansted

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Londen Stansted bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 24 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
13 Dagen van 03.09 - 16.09.2024
Voorbeeld auto
vanaf 27 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Peugeot 208
13 Dagen van 03.09 - 16.09.2024
Voorbeeld auto
vanaf 44 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. Opel Corsa-e
13 Dagen van 03.09 - 16.09.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Luchthaven Londen Stansted

De zomer staat voor de deur en u wilt een paar dagen in Londen doorbrengen met uw eigen huurauto? Dat is een geweldig idee. Wanneer u landt op London Heathrow Airport, kunt u de vooraf geboekte huurauto direct ophalen bij een van de autoverhuurbedrijven. Breng uw zomervakantie door met de huurauto op uw favoriete plekken in Londen en geniet van de Britse hoofdstad van dichtbij.

Autoverhuur in Londen Stansted Luchthaven (STN)

Londen Stansted Luchthaven Autoverhuur Boeken

Een auto huren op Londen Stansted Luchthaven

Een citytrip naar Londen is ook in de herfst en winter van 2020 in de mode. Wat is de beste manier om in Londen te komen? De stad heeft veel verschillende luchthavens, wat het bijzonder gemakkelijk maakt om Londen te bereiken. Een auto huren op London Stansted Airport (STN) is eenvoudiger dan u denkt. Vergelijk het aanbod van acht autoverhuurbedrijven op Stansted Luchthaven met MietwagenCheck en reserveer uw huurauto online. U kunt dan rechtstreeks naar het centrum van Londen rijden met uw huurauto. Het is raadzaam om vroeg online te boeken om er zeker van te zijn dat u een goede en goedkope deal krijgt. U kunt snel de beste deals vinden op onze beveiligde en transparante prijsvergelijking.

Haal uw huurauto op bij London Stansted Airport

Autoverhuurstations bevinden zich direct na de douane

Autoverhuurstations bevinden zich net na de douane

Waar haal ik mijn huurauto op in Londen Stansted Luchthaven? De autoverhuurstations op Londen Stansted Airport bevinden zich in het"Airport Car Rental Village". U kunt dit gemakkelijk te voet bereiken nadat u de douane bent gepasseerd. U kunt ook een van de pendelbussen nemen die de klok rond om de 10 minuten rijden. U kunt ook een huurauto ophalen op een van de gunstig gelegen stations in Londen.

In het algemeen profiteert u van vele voordelen wanneer u op luchthavens afhaalt:

  • ruimer aanbod van voertuigen van verschillende autoverhuurbedrijven
  • langere openingstijden dan in andere stations
  • tijd- en geldbesparing ten opzichte van stadsstations

Welke autoverhuurbedrijven kan ik vinden in Stansted?

Of u nu op zoek bent naar een familiebusje, stationwagen of kleine auto, u zult zeker een geschikt model vinden in de Car Rental Village. Vergelijk de details van alle autoverhuurbedrijven met Mietwagencheck en kies degene die aan al uw wensen voldoet. Op onze portaalsite hebben wij onze partners zorgvuldig geselecteerd om u de best mogelijke ervaring te bieden. Hieronder volgt een kort overzicht van de autoverhuurbedrijven op de luchthaven:

  • Alamo
  • Avis
  • Begroting
  • Onderneming
  • Europcar
  • Hertz
  • Nationaal Autoverhuur
  • Sixt

Er is een benzinestation direct bij de luchthaven.

Benzinestation direct bij London Stansted Airport

Benzinestation direct bij luchthaven Londen-Stansted

Waar is het dichtstbijzijnde tankstation vanaf Londen Stansted Airport? Vlakbij de autoverhuurstations aan de A120 bevindt zich een BP-tankstation dat 24 uur per dag geopend is. In het algemeen raden wij u aan altijd te kiezen voor de eerlijke tankregeling (vol/vol). Dit betekent dat u uw huurauto ophaalt met een volle tank en terugbrengt met een volle tank. Dit bespaart u vooral tijd, omdat u direct naar Londen kunt gaan. Bovendien zult u altijd geld besparen. Bij het inleveren van de auto kunt u gewoon stoppen bij het BP benzinestation vlakbij de luchthaven. In Engeland, vul je jezelf net als in Duitsland.

Snel naar het centrum van Londen met een huurauto

Hoe lang duurt het om met de auto van Londen Stansted Airport naar het centrum van de stad te komen? Aangezien de luchthaven ongeveer 62 km ten noorden van Londen ligt, moet u rekenen op een rijtijd van een uur voor uw reis naar het stadscentrum. Indien mogelijk, vermijd de spits. Zoek accommodatie in Chelmsford, bijvoorbeeld, om even te ontspannen. Maar ook Saint Albans, met zijn prachtige kathedraal, is een eerste uitstapje waard. De volgende ochtend vertrekt u naar de pulserende metropool Londen. Hier bezoekt u vervolgens op flexibele wijze alle bezienswaardigheden rond de Big Ben en de Tower Bridge.

De belangrijkste afstanden vanaf London Stansted Airport:

Plaatsnaam Afstand tot luchthaven STN Reistijd
Londen centrum 62 km 1 uur 1 minuut
Chelmsford 28 km 29 minuten
Saint Albans 64 km 49 minuten
Colchester 50 km 41 minuten
Southend-on-Sea 75 km 57 minuten

Verkeersverbindingen vanaf luchthaven autohuur

Goede verbindingen vanaf London Stansted Airport

Goede verbindingen vanaf London Stansted Airport

Op de luchthaven kunt u 24 uur per dag terecht en daarom is het huren van een auto hier bijzonder zinvol. Als u uw huurauto op een later tijdstip ophaalt, kunt u ook de Stansted Express gebruiken om in de stad te komen. Deze duurt 50 minuten en vertrekt elke 15 minuten vanaf de luchthaven. Bovendien kunt u ook de bus nemen. Neem de National Express of easyBus naar Londen. Hier is de reistijd ongeveer anderhalf uur. U kunt het beste direct een auto huren op Londen Stansted Airport.

Alles wat u moet weten over Londen Stansted Airport

Geniet van de wachttijd op London Stansted Airport

Geniet van de wachttijd op London Stansted Airport

Wat kan ik doen op London Stansted Airport? Gelukkig zijn er op Stansted Airport nu een aantal winkels, boetiekjes en restaurants. Dit is grotendeels te wijten aan het groeiende belang van de luchthaven van Londen. In deze winkels kunt u genieten van uw wachttijd tot het vertrek. Haal wijn of sterke drank in de belastingvrije zone. Sla goedkope verzorgingsproducten in of koop begeerde snoepjes voor uw geliefden.

Tour door het Verenigd Koninkrijk in een huurauto

Rijden langs de prachtige kusten van Engeland

Rijden langs de prachtige kusten van Engeland

Goed onderhouden wegen maken het rijden in Engeland een groot plezier, ondanks het links verkeer. Combineer uw citytrip met een rondreis door Engeland! Met een huurauto kunt u onbeperkt door het prachtige land rijden. Laat u betoveren door het gevarieerde landschap in het zuidwesten van Engeland. Bekijk Stonehenge en neem een kijkje in het Dartmoor National Park. Bezoek de warmwaterbronnen van de Roman Baths in Bath. Rijd gewoon langs de kust en kom tot rust in een van de vele traditionele badplaatsen.

Rijden van Londen Stansted Airport naar Schotland

Met een huurauto helemaal naar Glasgow rijden

Rijd helemaal naar Glasgow in een huurauto

Als je durft en genoeg tijd hebt, kun je zelfs helemaal naar Schotland rijden! Neem de snelweg M1 naar Sheffield via Nottingham. Van daaruit kunt u zo ver noordwaarts reizen als Glasgow of Edinburgh. Met de optie alle kilometers gratis en een extra chauffeur wordt deze reis een makkie. Uw extra chauffeur schrijft zich gewoon in als u ter plaatse ophaalt. Daarna geniet hij of zij van een volledige verzekeringsdekking, net als u.

Dit moet worden opgemerkt:

Belangrijk voor grensovergangen: Als u van plan bent de grens met een buurland over te steken, vraag dit dan na bij het autoverhuurbedrijf in kwestie.

Waar moet je op letten op de weg in Engeland?

Is er een tol voor Londen? Als u naar het centrum van Londen wilt rijden, moet u het autoverhuurbedrijf vragen naar de zogenaamde"London Congestion Charging Zone" in het centrum van de stad wanneer u uw auto huurt! Dit is een zone waar een heffing, vergelijkbaar met een tolheffing, wordt toegepast. Dit is te betalen van maandag tot vrijdag tussen 7.00 en 18.00 uur. Het komt neer op ongeveer L 11,50 per dag. Vraag daarom, wanneer u uw huurauto ophaalt, hoe en waar u deze vergoeding het beste kunt betalen. Er zijn ook extra tolgelden op de snelweg M6 ten noorden van Birmingham en voor het gebruik van verschillende tunnels en bruggen. Deze zijn echter niet duur en bedragen maximaal L5,50.

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

98 Ervaringen van onze klanten in Luchthaven Londen Stansted

Beoordeling van Florian S.

“Alles zeer goed gedaan, correcte facturatie, goed onderhouden auto, probleemloze terugkeer.”

Beoordeling van Brian B.

“Alles geweldig, geen problemen. Graag weer.”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat