Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Luchthaven Larnaca

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Wolfgang: “Eenvoudig en transparant boekingsproces. Hartelijk dank.”

1 van 145 beoordelingen voor de Luchthaven Larnaca
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Larnaca

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Larnaca bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 17 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
9 Dagen van 19.05 - 28.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 19 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Opel/Vauxhall Corsa
9 Dagen van 19.05 - 28.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 21 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
9 Dagen van 19.05 - 28.05.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Luchthaven Larnaca

De lente staat voor de deur en u wilt de zomer vroeg beginnen? Waarom gaat u niet naar Larnaca voor een voorjaarsvakantie. Hier wachten u vele natuurlijke landschappen en bezienswaardigheden, die nog gemakkelijker te verkennen zijn met een huurauto. U kunt er een afhalen bij aankomst bij een van onze vele partners. Vergelijk prijzen online en reis in het voorjaar naar het prachtige eiland. Dit maakt uw vakantie nog leuker.

Autoverhuur Larnaca Luchthaven

Op de weg in Larnaca

Op de weg in Larnaca

Vanuit Duitsland kunt u Larnaca snel en comfortabel per vliegtuig bereiken. Neem direct na aankomst een huurauto en rijd van de internationale luchthaven naar het centrum van Larnaca, dat slechts vijf kilometer verderop ligt. Vluchten van gerenommeerde Europese luchtvaartmaatschappijen landen op Larnaca International Airport Cyprus LCA en brengen elk jaar zes miljoen passagiers naar Cyprus. Ideaal, u hebt besloten om goedkoop een auto te huren op ons portaal. U kunt de gereserveerde huurauto bij aankomst op de luchthaven gewoon ophalen bij het ophaalstation van uw autoverhuurbedrijf.

Lente in Larnaca: ervaar het bloeiende eiland uit de eerste hand

Als u geen fan bent van te hete temperaturen op uw vakantie, maar liever iets onderneemt, dan is Larnaca de perfecte bestemming voor uw voorjaarsreis. Huur een auto en verken de natuur rond Larnaca in Cyprus in het voorjaar. Vooral voor actieve wandelliefhebbers is Larnaca in het voorjaar de optimale bestemming. Kies een van de vele wandelroutes en begin een nieuwe dag fris en levendig. Cyprus is de ideale plek voor lange wandelingen. De temperaturen in de lentemaanden zijn perfect, want het is niet te heet, maar toch aangenaam warm. Waar wacht je nog op? Dit zal uw lente in Larnaca zijn!

Algemene informatie over de internationale luchthaven van Larnaca

Vliegtuigen op tarmac

Larnaca Luchthaven

De luchthaven LCA ligt op slechts vijf km van Larnaca, aan de Middellandse Zeekust. Het wordt beheerd door het Cyprus Dept of Civil Aviation. De luchthaven beschikt momenteel slechts over één terminal, die steeds minder berekend is op het voortdurend toenemende aantal passagiers. Vluchten uit Europa landen op de luchthaven, maar er zijn ook luchtvaartmaatschappijen uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Meer dan 30 luchtvaartmaatschappijen zijn aanwezig op de luchthaven van Larnaca, waaronder Lufthansa en British Airways. Vluchten vanuit Frankfurt am Main of Londen brengen u in iets minder dan vier uur naar de internationale luchthaven van Larnaca Cyprus.

Autoverhuur en Autohuur: Pick-up Point op Larnaca Airport Cyprus

In de aankomsthal vindt u alle bekende internationale autoverhuurders en zeker ook het door u gekozen autoverhuurbedrijf. Als u gebruik heeft gemaakt van ons aanbod om goedkoop een auto te huren en deze op de luchthaven van Larnaca op te halen, staat u daar al te wachten. Het huurcontract is klaar en alleen uw handtekening ontbreekt nog. Gelieve niet te ondertekenen voordat u de details grondig hebt gecontroleerd. U kunt bij ons niet alleen goedkoop een auto huren, maar ook de gewenste accessoires bestellen, de omvang van de verzekering specificeren, beslissen over een tankregeling en nog veel meer.

Huurovereenkomst op de luchthaven

Controleer huurovereenkomst

Overhandiging van sleutels

Pak de sleutels.

Autoverhuur Larnaca Luchthaven: Controleer op gebreken

U vindt altijd een geschikte auto op ons vergelijkingsportaal en kunt deze huren met de gewenste accessoires tegen een zeer redelijke prijs. De procedure is zeer transparant, gemakkelijk en snel te doorlopen. Bij het afhaalstation op de luchthaven LCA moet u uw huurauto echter zorgvuldig inspecteren, nagaan of alle bedieningsorganen, met name de remmen en de verlichting, in orde zijn en het uiterlijk van de auto controleren.

Waar moet je op letten als je een auto huurt?

  • Goedkope huur in welke voertuigklasse en voor hoe lang?
  • Welke verzekeringsdekking moet voor de huurauto worden bedongen?
  • Wat is de verwachte kilometerstand?
  • Heeft u ook een navigatiesysteem of kinderzitjes nodig?
  • Wat zijn de tankvoorschriften van het autoverhuurbedrijf op de luchthaven van Larnaca?

Hoe kunt u zelf een auto huren op Larnaca International Airport?

Auto tanken

Haal uw huurauto op en breng hem terug met een volle tank

Ook als u uw auto niet goedkoop via ons portaal hebt geboekt, geven wij u graag enkele suggesties voor de best mogelijke huurauto. Kies een huurauto die bij u past en kijk uit naar goedkope lange termijn huuraanbiedingen. Kies altijd voor een allriskverzekering zonder eigen risico en ook voor een verzekering tegen schade aan banden en beglazing. Als u een huurauto zonder kilometerbeperking neemt, kunt u de eigenzinnige schoonheid van Cyprus ten volle ontdekken. Onze ervaring is dat u bij elk autoverhuurbedrijf een huurauto met een volle tank ophaalt bij het ophaalstation op de luchthaven en dat u hem net zo vol moet terugbrengen.

Waar kan ik tanken op de luchthaven van Larnaca?

Op het luchthaventerrein zelf zijn geen tankstations, maar niet ver van de uitgang van de luchthaven, aan de weg naar de A3, is een benzinestation.

Verkeersregels in Cyprus

Ten eerste moet u vanaf het moment dat u uw auto ophaalt op de internationale luchthaven van Larnaca Cyprus, links rijden en rechts inhalen. Links verkeer is in het begin even wennen en vraagt uw volledige aandacht. Het goede voornemen om goedkoop een auto te huren kan aanzienlijk duurder uitvallen door latere verkeersovertredingen, aangezien de politie overal zeer actief is.

Welke verkeersovertredingen moet je koste wat kost vermijden?

  • Overschrijding van de snelheidslimiet van 50 km/u in de bebouwde kom, 80 km/u op landwegen en 100 km/u op autosnelwegen
  • Het negeren van het alcoholpromillage bij 0,5
  • Het niet dragen van de veiligheidsgordel op de voorstoelen
  • Het niet in de auto hebben van een kinderzitje voor kinderen onder de 12 jaar
  • Parkeren op geel gemarkeerde stoepranden of het gebruik van een mobiele telefoon zonder handsfree-set

Terugkeer en vertrek van de internationale luchthaven van Cyprus LCA

Nadat u getankt hebt, rijdt u met uw huurauto naar de drop-off van het ophaalstation van uw autoverhuurbedrijf. Zodra u de auto hebt ingeleverd, hebt u de keuze om naar andere bestemmingen te vliegen of terug te keren naar Duitsland.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat