Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Luchthaven Ko Samui

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Anton: “Alles zeer eenvoudig en begrijpelijk. Bedankt voor een geweldige vakantie!”

1 van 8 beoordelingen voor de Luchthaven Ko Samui
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Ko Samui

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Ko Samui bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 17 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Toyota Yaris 1.2
7 Dagen van 09.05 - 16.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 20 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Toyota Yaris
7 Dagen van 09.05 - 16.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 21 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleine auto
bijv. Toyota Yaris 1.2
7 Dagen van 09.05 - 16.05.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Luchthaven Ko Samui

Wilt u in de zomer op reis en op eigen gelegenheid de populaire bestemming Thailand ontdekken? Vind de goedkoopste deal voor uw huurauto dankzij de prijsvergelijking op MietwagenCheck. Verzeker u van het juiste aanbod en haal uw huurauto direct na uw aankomst op de luchthaven van Ko Samui op. Begin uw vakantie ontspannen en kijk uit naar dromerige stranden en zonnig weer in Thailand.

Autoverhuur op Koh Samui Airport

Hebt u zich afgevraagd waar en hoe u het beste een auto kunt huren op Koh Samui ? Dit is in principe heel eenvoudig - direct op Koh Samui Airport (USM) vindt u de filialen van de gerenommeerde, internationale autoverhuurbedrijven. Vooraf heeft u uw huurauto online geboekt en gereserveerd op MietwagenCheck handig en gemakkelijk vanuit huis bij precies deze autoverhuurbedrijven, zodat u alleen nog maar het huurcontract hoeft te ondertekenen en u ontvangt de sleutels van uw huurauto. En de ontdekkingstocht op Thailand's op één na grootste eiland kan beginnen!

Droomstrand in Koh Samui

Droomstrand in Koh Samui

Zonsondergang in Koh Samui

Zonsondergang in Koh Samui

Informatie over Koh Samui Airport

Koh Samui Luchthaven

Koh Samui Luchthaven

  • De luchthaven van Koh Samui (officieel Samui International Airport: "International Airport Samui") is een kleine Thaise luchthaven die tussen 1982 en 1989 is gebouwd.
  • Het is de enige luchthaven op het eiland Koh Samui. Aanvankelijk werd de luchthaven alleen bediend door Bangkok Airways, dat ook de luchthaven zelf exploiteert. Na lange en moeizame onderhandelingen werd de luchthaven ook opengesteld voor concurrenten. Sinds februari 2008 vliegt Thai Airways naar Koh Samui, samen met Maleisische, Singaporese en Chinese luchtvaartmaatschappijen. De lagekostenmaatschappijen in de regio (Air Asia, Lion Air en Nok Air) zijn momenteel nog uitgesloten. Zij kunnen echter wel vliegen naar nabijgelegen steden op het vasteland, zoals Surat Thani of Nakhon Si Thammarat.
  • Met zijn smaakvolle architectuur in de plaatselijke stijl, rieten daken en open gebouwen rondom, wekt de luchthaven zelf het juiste gevoel op dat men op een tropisch eiland is geland.
  • De korte transfer van de vliegtuigen naar de terminal, met open, kleurrijke karretjes, doet de rest.
  • De vliegtijd tussen Bangkok en Koh Samui bedraagt tussen 50 minuten (jet) en 1 uur 20 minuten (turboprop). Vluchten van Koh Samui naar Phuket of Krabi duren ongeveer 40 minuten.
Strand in Koh Samui

Strand in Koh Samui

Wat Plai Laem Tempel, Koh Samui

Wat Plai Laem Tempel

Na Muang Waterval in Koh Samui

Na Muang Waterval

Activiteiten op Koh Samui Airport

Winkelen

Het openlucht winkelcentrum is een van de mooiste gebieden van Koh Samui Airport - en sommige van de winkels zijn uitstekend. Wil je op het laatste moment nog wat souvenirs kopen? Een winkel van Jim Thompson (Thaise zijde) is zeer geliefd, evenals een kleine boekwinkel met een verrassende selectie boeken over Thailand voor het geval u wat leesvoer nodig hebt in het vliegtuig. Er zijn ook een paar winkels in de sectie binnenlandse vluchten, opties zijn schaars op de internationale vertrekken.

Tuinen

Ontdek de planten en bomen in een weelderige tuin rond de luchthaven van Koh Samui. Kijk uit voor de merkwaardig uitziende kanonskogel boom!

Gratis snacks

Op voorwaarde dat je op een vlucht van Bangkok Airways zit. Eenmaal bij de gate kunt u genieten van wat gratis snacks en verfrissingen, met dank aan Bangkok Airways. Er is ook gratis internet via WLAN / Wi-Fi voor passagiers van Bangkok Airways.

Koh Samui Luchthaven Hotel Transfer

Als u uw vakantie op Koh Samui op basis van all inclusive heeft geboekt, wordt u normaal gesproken op de luchthaven opgewacht door uw touroperator en per bus naar uw hotel gebracht. Voor alle anderen zijn er taxi's en minibussen beschikbaar in het gebied buiten de luchthaven om u naar uw hotel op het eiland te brengen voor ongeveer 250 - 500 baht.

Luchtvaartmaatschappijen en bestemmingen op Koh Samui Airport

Luchtvaartmaatschappijen Bestemmingen
Bangkok Airways (binnen Thailand) Bangkok-Suvarnabhumi (BKK), Chiang Mai, Krabi, Pattaya U-Tapao, Phuket
Bangkok Airways (internationale vluchten) Chengdu, Chongqing, Guangzhou, Hong Kong, Kuala Lumpur-International (KUL), Singapore
Lucky Air Chengdu, Kunming
Orient Thai Chongquing
SilkAir Singapore
Thai Airways Bangkok-Suvarnabhumi (BKK)
Tibet Airlines Xi'an

Rondreizen in Koh Samui met een huurauto

Een auto huren op Koh Samui is de beste manier om te reizen, want er is zo veel te zien! Hoewel de meeste hotels en vele accommodaties slechts een korte wandeling van het strand verwijderd zijn, valt er nog zoveel meer te ontdekken. Of u Koh Samui nu in één dag bezoekt of meerdere dagtochten maakt langs de bezienswaardigheden, met een huurauto kunt u zich zo veel of zo weinig verplaatsen als u zelf wilt.

Informatie over het eiland Koh Samui

De eilanden van Koh Samui

De eilanden van Koh Samui

Koh Samui (Samui Island) ligt in de Golf van Thailand en is veruit het grootste eiland van de Muu Koh Samui-archipel, waarvan de meeste van de ongeveer 60 eilanden onbewoond zijn. De oppervlakte van Koh Samui is 247 km2, op het breedste punt meet het eiland ongeveer 25 km. Het binnenland is grotendeels bedekt met tropisch oerwoud, de hoogste top is de 635 m hoge Khao Thai Kwai in het zuidwesten van het eiland.

Talloze kokospalmen domineren het landschap van het eiland. Tot voor enkele jaren waren kokosnootplantages de belangrijkste industrie van het eiland, en getrainde makaken werden vaak als arbeidskrachten gebruikt. De mannetjes van deze apensoort konden tientallen noten per dag oogsten, en ook nu nog kan men deze dieren aan het werk zien. De tweede belangrijke industrie was de visserij.

Rond 1960 begon het toerisme: de stranden met fijn wit zand, schilderachtig omzoomd met kokospalmen, nu en dan glad gepolijste rotsformaties, trokken aanvankelijk backpackers uit de hele wereld aan. In 1989 werd de luchthaven op Koh Samui geopend. Intussen komen elk jaar meer dan 1,5 miljoen toeristen naar het eiland, plus enkele duizenden seizoenarbeiders uit heel Thailand, zodat de ongeveer 50.000 permanente bewoners vaak in de minderheid zijn.

Het eiland is verdeeld in 7 gemeenschappen. Elk van deze gemeenschappen bestaat uit 5-6 dorpen. De belangrijkste toeristische gebieden liggen in het noordwesten van het eiland, de grote centra van Lamai en Chaweng in de gemeenten Bo Phut en Chaweng. Afhankelijk van de etikettering van de adressen, kan dit verwarrend zijn voor vreemden.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat