Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Bodrum Milas

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Jonathan: “Voor de 2e keer geboekt. Ideaal, ongecompliceerd, eerlijke prijzen.”

1 van 145 beoordelingen voor de Luchthaven Bodrum Milas
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Bodrum Milas

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Bodrum Milas bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 25 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Renault Symbol
7 Dagen van 25.05 - 31.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 26 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Middenklasse
bijv. Fiat Egea
7 Dagen van 25.05 - 31.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 29 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Compactklasse
bijv. Fiat Egea
7 Dagen van 25.05 - 31.05.2024
Voorbeeld auto

De winter in Turkije is zeer aangenaam dankzij de milde temperaturen. Met een huurauto kunt u het zuiden van Turkije flexibel en zelfstandig verkennen. Op de luchthaven Bodrum-Milas kunt u de huurauto gemakkelijk ophalen en direct aan uw vakantie beginnen. Geniet van de milde temperaturen in de winter en beleef Turkije op eigen houtje.

Huurauto reserveren op Bodrum-Milas Luchthaven

Bodrum

Bodrum-Milas Airport ligt ongeveer 37 kilometer ten noordoosten van de stad Borum en is het perfecte vertrekpunt voor een rondreis met een huurauto. U kunt de auto direct na aankomst op de luchthaven ophalen en comfortabel aan uw vakantie beginnen. Verheug u op indrukwekkende gouden zandstranden, turkooisblauw water en ongerepte landschappen. Bij een reis naar Turkije hoort ook een proeverij van de heerlijke Turkse keuken. Geniet van Turkse specialiteiten in traditionele restaurants en ontdek zelf nieuwe gerechten. Met een huurauto hebt u de mogelijkheid om te stoppen waar u het liefst bent en op een comfortabele manier nieuwe plaatsen te ontdekken.

Rondreis door Turkije met uw eigen huurauto

Met een huurauto kunt u altijd flexibel en comfortabel reizen en in korte tijd talrijke plaatsen bezoeken. Vanuit Bodrum kunt u met uw eigen huurauto andere aantrekkelijke bezienswaardigheden en bekende steden bereiken. Hieronder hebben wij een lijst van bekende steden in de omgeving samengesteld, zodat u zich alvast kunt oriënteren en uw reisroute kunt uitstippelen. Reist u met uw gezin en kinderen? Dan kan de nabije omgeving van Bodrum interessant voor u zijn. Reist u alleen of alleen met uw partner en wilt u het avontuur beleven? Dan is een langere reis naar het noorden van Turkije of naar andere kustplaatsen aan de Turkse Egeïsche Zee ook de moeite waard.

Stad Afstand van Bodrum met de huurauto
Marmaris 108 kilometer
Kusadasi 154 kilometer
Izmir 240 kilometer
Buyuk Menderes Nationaal Park 135 kilometer
Didim 119 kilometer
Marmaris

Marmaris

Izmir

Izmir

Voordelen van het huren van een auto op de luchthaven

Luchthaven bewegwijzering

Waarom zou u een huurauto reserveren op Bodrum-Milas airport? Rechtstreeks op de luchthaven boeken heeft vele voordelen voor u. Ten eerste bespaart u tijd, want u stapt rechtstreeks van de luchthaven in uw geboekte huurauto en bereikt direct uw accommodatie of uw volgende excursiebestemming. Wij raden u ook aan uw huurauto van tevoren op de luchthaven te boeken, omdat er op luchthavens meestal meer keuze is uit voertuigen. Dankzij het grotere aanbod zijn de prijzen ook iets lager. Een auto huren op de luchthaven van Bodrum-Milas bespaart u ook geld, omdat u geen alternatief vervoermiddel hoeft te gebruiken om uw accommodatie te bereiken of verder te reizen van de luchthaven naar een andere stad.

Van Bodrum-Milas Luchthaven naar Bodrum

Na uw aankomst kunt u naar de bagageband gaan en uw koffer ophalen. Indien u de huurauto rechtstreeks op de luchthaven Bodrum-Milas heeft geboekt, kunt u met uw bagage rechtstreeks naar de autoverhuurbalie gaan. Deze bevinden zich buiten de bagagehal. Ter plaatse zullen onze contactpersonen u helpen bij het afhalen van de huurauto en al uw vragen beantwoorden. Nadat u de huurauto op eventuele schade hebt gecontroleerd en al uw vragen hebt beantwoord, kunt u ontspannen in uw voertuig stappen en aan uw reis beginnen. Is uw eerste bestemming de nabijgelegen stad Bodrum? Rijd zuidwaarts over de D330 en u bereikt Bodrum in ongeveer 40 minuten rijden. De weg voert u al door indrukwekkende natuur en landschappen en eindigt met uw aankomst in Bodrum aan de Turkse kust van de Egeïsche Zee.

Welke huurauto's vind je op Bodrum-Milas Airport?

Op Bodrum-Milas Airport vindt u een ruim aanbod huurauto's voor uw reis door Turkije. Wij raden u altijd aan uw huurauto van tevoren te reserveren, zodat u verzekerd bent van de beste prijzen en beschikbaarheid. Op de luchthaven van Bodrum-Milas vindt u voertuigen van verschillende categorieën, zodat er altijd een geschikte huurauto voor u bij zit. Of het nu voor een korte trip voor twee is of voor een langere vakantie met het hele gezin: in het aanbod van onze partners vindt u kleine auto's tot gezinsauto's.

Type voertuig Voorbeeld voertuig
Mini auto Fiat Panda
Kleine auto Ford Fiesta
Compacte auto Symbool Renault
Gezinsauto Ford Tourneo Courier
Middelgrote Fiat Egea
Upper class Mercedes CLA klasse
Premium klasse Toyota CHR

Welke diensten zijn inbegrepen in uw boeking?

Online reservering

Via MietwagenCheck heeft u de mogelijkheid om uw boeking te personaliseren en verdere extra diensten toe te voegen. Wilt u meer dan één persoon als bestuurder registreren? Dan kunt u een of meer extra chauffeurs direct bij de boeking aanmelden. Als u de huurauto ook op een andere plaats wilt inleveren dan waar u hem hebt opgehaald, kunt u kiezen voor eenrichtingsverhuur . Op MietwagenCheck kunt u kiezen tussen drie servicepakketten die verschillende diensten omvatten. Afhankelijk van uw keuze, zal de prijs van uw volledige boeking stijgen. Met het duurdere servicepakket bent u echter ook volledig gedekt.

Basis servicepakket:

  • Eerlijke bijtankregeling (vol/vol)
  • Volledig omnium & diefstal bescherming

Servicepakket Plus:

  • Eerlijke tankregeling (vol/vol)
  • Volledige omnium- en diefstaldekking
  • Zonder overmaat
  • Alle kilometers gratis

Service pakket Allround zorgeloos:

  • Eerlijk tanken (vol/vol)
  • Volledig omnium & diefstal bescherming
  • Zonder overmaat
  • Alle kilometers gratis
  • Bescherming van glas en banden

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat