Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Luchthaven Berlin-Tegel

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Oliver: “Eenvoudige en betrouwbare verwerking. Alles werkte perfect.”

1 van 166 beoordelingen voor de Luchthaven Berlin-Tegel
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Berlin-Tegel

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Dat is waarom reizigers kiezen voor Driveboo

Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant. Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant.
Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur. Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur.
Persoonlijk advies van onze experts. Persoonlijk advies van onze experts.

Auto huren in Luchthaven Berlin-Tegel

de huurauto direct op de luchthaven Berlijn-Tegel op en beleef de omgeving van de hoofdstad.

Haal

Huurauto luchthaven Berlijn-Tegel

Uitzicht op Berlijn

Berlijn, de Duitse hoofdstad, is altijd een reis waard. Omdat de stad zeer divers is en de Duitse geschiedenis combineert met het moderne en vooral het multiculturele. Want in geen enkele andere Duitse stad wonen zoveel verschillende volkeren als in Berlijn. En dit wordt ook steeds weer weerspiegeld in het stadsbeeld. Als u tijdens uw stedentripnaar Berlijn onafhankelijk wilt zijn van het openbaar vervoer, zoals bus of trein, en van de lokale reisaanbieders, maar zelf niet met de auto bent gekomen, dan is het een goed idee om voor uw reis via de prijsvergelijker op internet op zoek te gaan naar een goedkope huurauto bij een lokaal autoverhuurbedrijf op de luchthaven Berlijn-Tegel. U kunt hem dan meteen na aankomst ophalen bij het ophaalstation in de luchthaventerminal in Tegel en bent klaar voor uw rondreis in en rond Berlijn.

Begin uw voorjaarsvakantie direct vanaf de luchthaven Berlijn-TegelMenu Entry

Evenementen
Berlijn in de lente
Berlijn in de lente
Berlijn in de lente

In de lente komt alles weer tot leven na een lange winterslaap. Vlooienmarkten, lentefeesten, biertuinen en openluchtevenementen vullen de straten weer met leven. Zelfs in het voorjaar kun je in Berlijn veel beleven, want Berlijn verveelt nooit. Of het nu gaat om meer ontspannen activiteiten zoals brunchen op een boottocht op de Spree, wandelen onder kersenbomen of dieren kijken in de dierentuin, het kan allemaal in Berlijn. Maar als je een beetje meer actie nodig hebt, geen probleem. Ga een avondje naar een karaokebar, ga uitgebreid winkelen of bezoek het Berlijnse Lentefestival

, dat eind maart, begin april plaatsvindt. De

gemakkelijkste manier om u te verplaatsen is met een huurauto, dus maak uw vakantie gemakkelijker door uw huurauto van thuis uit te reserveren.

Zoek een goedkope huurauto in BerlijnMenu-Intrede

Berlijn Tegel Luchthaven

Als u besloten hebt om met het vliegtuig naar Berlijn te reizen, dan zult u een huurauto nodig hebben van een autoverhuurbedrijf in de stad. Zij bieden de auto ook aan voor afhaling bij het afhaalstation op de luchthaven Berlin Tegel. Zoek via de prijsvergelijking op het internet. Vervolgens haalt u de huurauto op bij de terminal van de luchthaven Tegel. Hier staan de huurauto's van de verschillende autoverhuurbedrijven klaar voor hun klanten om opgehaald te worden.

Luchthaven Berlijn-Tegel TXL

Kathedraal aan de Spree

De luchthaven Berlin/Brandenburg Tegel is centraal gelegen en ligt op slechts 8 km afstand van het centrum van de hoofdstad. Het vliegveld is relatief overzichtelijk. Toch is het aan te bevelen de huurauto van tevoren te regelen, omdat de luchthaven Tegel niet met de S-Bahn of U-Bahn is verbonden. Alleen via verschillende bussen. Huur daarom thuis online een auto, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over hoe u van het vliegveld naar uw accommodatie komt. Het kan u ook tijd en geld besparen wanneer u aankomt. Wie hier voor het eerst aankomt, vindt de luchthaven misschien een beetje verwarrend. Hier zijn de belangrijkste gegevens over de luchthaven:

  • 5 aansluitingen (A,B,C,D,E).
  • Dichtbij het stadscentrum
  • Snelwegverbinding A111, stadssnelweg A110
  • Veel parkeermogelijkheden in & bij de luchthaven
  • Autoverhuurcentrum beneden niveau, terminal E, parkeerplaats 2

Rondreizen in Berlijn met een huurauto: Waarop moet u lettenMenu-Intrede

Berlijn van boven

De verkeersregels in Berlijn zijn uiteraard volgens de Duitse wet. Daarom moet u ten minste 18 jaar oud zijn om een huurauto te besturen en in het bezit zijn van een geldig rijbewijs . Het proefrijbewijs is hier niet geldig, omdat u het voertuig niet op eigen verantwoordelijkheid en alleen mag besturen. Het is ook ten strengste verboden om tijdens het rijden een smartphone zonder handsfree systeem te gebruiken. Houdt u hier rekening mee voordat u goedkoop een auto huurt via internet.

Road Regel
Gesloten stad 50 km/u of 30 km/u
Landwegen 100km/h
Berliner Ring (snelweg) 130 km/u

Autoverhuurbedrijven op Tegel Luchthaven TXL

Autosleutel bij ontvangst van de huurauto

Eenmaal aangekomen bij de terminal van Tegel Airport, kunt u alle grote internationale autoverhuurbedrijven vinden. De handigste manier om vooraf een huurauto te reserveren is op MietwagenCheck. Wilt u een huurauto in Berlijn reserveren per telefoon? Dat is geen probleem. Ons serviceteam geeft u graag advies bij het reserveren van een huurauto voor de luchthaven Berlijn Tegel. Er zijn veel diensten beschikbaar in de buurt van de ophaalpunten van onze partners. Bij de balie voor luchthaveninformatie en toeristische informatie kunt u terecht voor alle vragen rond de luchthaven en rond Berlijn.

Welke autoverhuurbedrijven zijn beschikbaar op de luchthaven Berlin Tegel? De volgende aanbieders

behoren

tot onze partners

op de luchthaven

Berlin

Tegel:
Reichstag Berlijn
  • Alamo
  • Avis
  • Buchbinder
  • Europcar
  • Hertz
  • Global
  • Begroting
  • En nog veel meer...

Extra diensten bij het huren

Heb ik een kinderzitje nodig in mijn huurauto? Als er kinderen met u meereizen, hebben zij misschien een kinderzitje nodig. U kunt dit direct tijdens het boekingsproces op Mietwagencheck toevoegen. Dus u krijgt uw voertuig ter plaatse direct met kinderzitjes

.
Driveboo Tip:

Houd er rekening mee dat in Duitsland de volgende regel geldt wanneer kinderen met u meereizen. Kinderzitjes zijn verplicht voor alle kinderen jonger dan 12 jaar of kleiner dan 135 cm.

Victory Column Berlijn
Uitzicht op Berlijn

Tanken in de buurt van de luchthaven

Wanneer u uw voertuig in ontvangst neemt, moet u bij de agent nag

aan

of het om een dieselvoertuig gaat

. Als u niet zeker bent, kunt u dit altijd controleren in de tankopening van het voertuig of in de papieren van de auto. Er zijn verschillende tankvoorschriften voor huurvoertuigen:
Tankregel vol/vol
Spoorwegen in Berlijn

Bij de meeste aanbiedingen is dit echter de beurstankregeling vol/vol. Wij bevelen u dit ook aan. Op het portaal van MietwagenCheck kunt u ook alleen aanbiedingen met deze regeling laten zien door een filter in te stellen. Let op met de brandstofregeling vol/leeg, hogere extra kosten kunnen ontstaan door het autoverhuurbedrijf. Met de eerlijke tankregeling is de directe rit naar het volgende tankstation dus niet nodig. U wilt tanken in de buurt van de luchthaven van Berlijn? Indien u toch moet tanken voor u de auto terugbrengt, is er een tankstation in de onmiddellijke nabijheid van het centrum voor autoverhuur op de luchthaven. Deze bevindt zich voor de luchthaven Tegel naast parkeerterrein P10, vlak voor de toegangsweg naar de A111.

Huurauto rondrit naar de bezienswaardigheden in BerlijnMenu-Invoer

Berlijn heeft veel bezienswaardigheden en in het district Mitte zijn er de meeste. Vermeldenswaard zijn de Reichstag, de Brandenburger Tor, de straat "Unter den Linden", de Overwinningszuil, de dierentuin of de West-Berlijnse Zoo met de Olifantenpoort. Aan de rand liggen ook de beste winkelmogelijkheden van Berlijn met Kaufhaus des Westens, Europacenter, Tauentzienstrasse en Ku-damm, die u vanuit een accommodatie in Berlin-Mitte ook snel bereikt met de huurauto, die u via aanbiedingen in de prijsvergelijker voor uw reis goedkoop kon huren. Hier kunt u met uw huurauto naar de TV-toren rijden en genieten van het uitzicht over Berlin-Mitte en de hele stad of een bezoek brengen aan het nieuwe maar minder beroemde Sony Center op de Potsdamer Platz. Slechts één of twee dagen in Berlin-Mitte zijn gewoon te weinig om alles te zien en met een huurauto die u goedkoop via de aanbiedingen op Mietwagenchecks Preisvergleich

kon huren bent u

mobiel en onafhankelijk

.
Straat in de oude binnenstad van Berlijn

Straten in Berlijn

Berlijnse dierentuin in Berlijn

Met de auto naar de dierentuin van Berlijn

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat