Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Luchthaven Antalya

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Peter: “Ik kan alleen maar aanraden om hier te boeken. Echt geweldig...”

1 van 145 beoordelingen voor de Luchthaven Antalya
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Antalya

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Antalya bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 10 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Compactklasse Mini Van
bijv. Fiat Fiorino
8 Dagen van 08.10 - 16.10.2024
Voorbeeld auto
vanaf 14 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Compactklasse Stationcar
bijv. Ford Tourneo Courier
8 Dagen van 08.10 - 16.10.2024
Voorbeeld auto
vanaf 19 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. Renault Clio
8 Dagen van 08.10 - 16.10.2024
Voorbeeld auto

Autoverhuur Antalya Luchthaven

Als u een droomvakantie in Antalya aan de Turkse Rivièra wilt doorbrengen, moet u een huurauto in uw reisplannen opnemen. Zo kunt u de kuststreek en zijn schilderachtige omgeving comfortabel en goedkoop verkennen, of u nu een stedentrip of een strandvakantie plant. U vindt het autoverhuurbedrijf op de luchthaven van Antalya, waar u uw huurauto kunt ophalen. Dit zal u op een ontspannende en bewogen vakantie zetten. Antalya ligt in het zuiden van Turkije, direct aan de Middellandse Zee. De Turkse stad maakt indruk met zijn mengeling van lange zandstranden en aantrekkelijke kliffen. Met een huurauto bereikt u in korte tijd populaire stranden zoals Konyaalti Beach, maar ook bezienswaardigheden zoals de grote zeehaven of de historische oude stad van Antalya.

Weer in Antalya - zomer in het zuiden van Turkije

Zee en rotsen van het schiereiland Alanya, Antalya

Zee en rotsen van het schiereiland Alanya, Antalya

Antalya is een grote stad die wordt gekenmerkt door een mediterraan klimaat, de winters zijn zeer regenachtig, maar de zomer aan de zuidkust van Turkije staat in heel Europa bekend om het heerlijke vakantieweer! Zin in watersport? De vele hotels in de buurt van de stad, maar ook particuliere aanbieders op openbare stranden bieden allerlei watersporten aan. Van de perfecte watertemperatuur in de zomer moet zeker geprofiteerd worden. Sommige hotels liggen erg ver van de luchthaven. Als de transfer niet in uw pakketreis is inbegrepen, is een huurauto altijd de moeite waard. U kunt uw zomervakantie ook op eigen gelegenheid doorbrengen met het verkennen van de regio tijdens mooi zomerweer, in plaats van altijd maar opgesloten te zitten in het hotel. Wat is de beste tijd om Antalya te bezoeken? Dit is zeker de zomer. Van mei tot eind september. Het zeewater is dan op badtemperatuur en u kunt uw autotocht plannen zonder bang te hoeven zijn voor weersproblemen

Hier kunt u de klimaattabel van de zomer van Antalya zien:

Info Mei Juni Juli Augustus September Oktober
ø temperatuur 20,8 25,7 28,8 28,7 25,2 21,2
Temperatuur van het water 21 25 28 29 28 25
Zonuren 10 12 12 10 9 8

Vergelijk de auto aanbiedingen op Mietwagen-Check.de zo vroeg mogelijk voor uw vertrek. Zo kunnen wij u een huurauto met aantrekkelijke voorwaarden tegen een bijzonder gunstige prijs aanbieden. Maak je geen zorgen als je reisplannen op korte termijn veranderen: Als u een auto in Turkije huurt, verbindt u zich tot niets. Bij ons kunt u uw huurauto tot 24 uur voor de verhuur kosteloos annuleren. Heeft u nog vragen over autohuur op Antalya Airport? Neem dan contact op met ons bekwaam service team.

Autoverhuur op de luchthaven van Antalya in Turkije (AYT)

Jaarlijks maken meer dan 25.000 passagiers gebruik van de twee burgerbanen van de luchthaven van Antalya. Daarmee is het de op één na grootste luchthaven van Turkije. De luchthaven is geopend in 1960 en wordt aangeduid met de code IATA AYT . Meer dan 100 luchtvaartmaatschappijen vliegen erop en verbinden Antalya internationaal met meer dan 650 steden. De luchthaven heeft twee terminals waar internationale vluchten opstijgen en landen. Er is ook een nationale terminal waar vluchten binnen Turkije worden afgehandeld. De nationale terminal is verbonden met terminal 1. De twee internationale terminals zijn van elkaar gescheiden. In het hoogseizoen zijn beide actief. In de winter landen alle internationale vluchten op Terminal 1, aangezien de internationale Terminal 2 in die periode gesloten is.

Hoe vindt u de weg op de luchthaven van Antalya en in terminals 1 en 2?

Nadat de vluchten zijn geland, worden de passagiers naar de paspoortcontrole geleid. In beide terminals bevindt deze zich op de eerste verdieping van het gebouw. Hier zullen de ambtenaren uw papieren controleren. Als Duitser heeft u alleen een visum nodig als u langer dan 90 dagen in Turkije wilt verblijven. Neem dan de roltrap of de lift naar de begane grond. Daar vindt u een grote hal met de bagageband. Haal hier uw koffers op en volg dan de borden naar de nabijgelegen douane. In de vestibule van de terminal vindt u nu direct de autoverhuurkantoren. Ze bevinden zich dicht bij de uitgang en kunnen niet over het hoofd worden gezien.

Hoe vind je autohuur op Antalya Luchthaven

Acht autoverhuurbedrijven zijn momenteel vertegenwoordigd op de luchthaven van Antalya. Elk autoverhuurbedrijf heeft een balie in Terminal 1 en Terminal 2, zodat u na aankomst niet naar een ander gebouw hoeft te gaan en uw auto direct kunt huren. Nadat u door de douane bent, gaat u rechtstreeks naar het autoverhuurkantoor. Dit is slechts een paar minuten lopen van de bagageband. Bij het autoverhuurkantoor ontvangt u uw sleutel en de documenten voor de huurauto die u vooraf via ons portaal tegen een voordelige prijs hebt gereserveerd. Het personeel zal u dan uitleggen waar het ophaalstation voor uw auto zich bevindt. Als u vragen hebt over de terugreis, het ophaalstation, de huurauto of soortgelijke zaken, kunt u die rechtstreeks aan het autoverhuurbedrijf stellen.

Huur een auto op de luchthaven van Antalya: Het afhaalstation

Het ophaalstation voor uw huurauto bevindt zich meestal in een van de parkeergarages voor de desbetreffende terminal. Vraag het autoverhuurbedrijf naar de routebeschrijving naar het ophaalstation. De parkeerplaatsen bij de luchthaven liggen op loopafstand, zodat u uw opstapplaats gemakkelijk en comfortabel te voet kunt bereiken.

Met de auto van de luchthaven naar Antalya

De Turkse luchthaven ligt ongeveer tien kilometer ten oosten van Antalya. Daarom kan de stad goedkoop worden bereikt vanuit uw huurauto in ongeveer 15 minuten als u een auto huurt op de luchthaven. De luchthaven heeft een gunstige verbinding met Antalya via de snelweg D400. Vanaf het ophaalstation rijdt u de snelweg op en volgt u de verkeersborden.

Bijtanken van uw huurauto op de luchthaven van Antalya

Als u een auto huurt en hem met een volle tank terugbrengt, ga dan voor het einde van uw verblijf naar een benzinestation. Zo kunt u bijvoorbeeld uw huurauto tanken bij de ingang van het luchthaventerrein. Het benzinestation ligt aan Serik Cd. Yanyolu, een parallelle weg naar de D400.

Rijden met een huurauto in Antalya: Wegverkeer in Turkije

De snelheidslimiet op de wegen:

In steden 50 km/h
Buiten de stad 90 km/u
Snelweg 120 km/u

Als u een auto huurt in Antalya, zorg er dan voor dat u een veiligheidsgordel draagt tijdens het rijden. In principe verschillen de Turkse verkeersregels weinig van de Duitse. Er zijn echter verschillen in rijstijl waar vakantiegangers met een huurauto in het begin aan moeten wennen. Turkse chauffeurs gebruiken vaak de claxon. Ze gebruiken het om de aandacht op zich te vestigen bij het inhalen, bijvoorbeeld.

Huur goedkoop een auto op AYT luchthaven en ga sightseeing

U bent geland in het zonnige zuiden van Turkije, hebt uw huurauto opgehaald bij het autoverhuurbedrijf en kunt nu aan uw vakantie beginnen. Met de auto kunt u alle bezienswaardigheden in de regio goedkoop en snel bereiken. Als u een strandvakantie plant en echt wilt genieten van de zon en de blauwe zee, kunt u bijvoorbeeld in een cabriolet naar de eindeloos lange zandstranden aan de Turkse Rivièra rijden.

Bijzonder merkwaardig: Neurenberg, de zusterstad van Antalya, heeft zijn oude trams aan de Turkse metropool nagelaten. Deze reizen nu door het stadsgebied. Als u een auto huurt in Antalya, kunt u de aangrenzende provincies comfortabel en goedkoop bezoeken. Rijd bijvoorbeeld naar het mooie Manavgat, 75 kilometer van Antalya. Een kunstmatige waterval en het standbeeld van Atatürk ernaast trekken evenveel toeristen als de levendige markten en bazaars. Als u dieper in de geschiedenis van de streek wilt duiken, neem dan een huurauto naar Side. Hier ontdekt u een oude stad waar u de ruïnes van de tempel van Apollo, een antiek theater en andere historische plaatsen kunt verkennen.

In Kemer, op 45 kilometer afstand, kunt u genieten van het mediterrane klimaat aan het strand. Tegelijkertijd maakt de streek indruk door haar nabijheid tot de natuur. Kort achter het stadsgebied rijst het Taurusgebergte op, gedeeltelijk bedekt met dichte dennenbossen. Geniet van de diversiteit van de Zuid-Turkse regio en huur een auto waarmee u goedkoop en snel kunt pendelen tussen het strand, de natuur en het stadscentrum. Als u vragen heeft over uw huurauto, helpt ons serviceteam u graag verder.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat