Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Schiphol-Luchthaven AMS

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Peter: “Ik kan alleen maar aanraden om hier te boeken. Echt geweldig...”

1 van 145 beoordelingen voor de Schiphol-Luchthaven AMS
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Schiphol-Luchthaven AMS

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Schiphol-Luchthaven AMS bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 23 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
6 Dagen van 02.05 - 08.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 27 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Ford Fiesta
6 Dagen van 02.05 - 08.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 28 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
6 Dagen van 02.05 - 08.05.2024
Voorbeeld auto

Huur een auto vanaf luchthaven Schiphol

Schiphol, ook wel Amsterdam Airport genoemd, ligt net buiten het centrum van Amsterdam. Aangezien het nog wel eens erg tijdrovend kan zijn om zelf vervoer te regelen, is een huurauto de ideale oplossing. Ondanks dat men dit vaak ziet als een dure optie, hoeft dit helemaal niet zo te zijn. Op Schiphol zijn zelfs zes aanbieders van huurauto’s, die u via de huurauto-vergelijker van Driveboo zelf op prijs en andere voordelen vergelijken. Dit kan al worden gedaan binnen 5 minuten in 3 simpele stappen. Begin uw reis direct na landing, u kunt het beste vooraf online al een auto boeken, zodat u het boeken na de landing niet zelf nog hoeft te regelen.

Waar is het ophalen van de huurauto op Schiphol?

Op het eerste gezicht kan het vliegveld er chaotisch uitzien. Echter, de meest eenvoudige manier is om de bordjes “huur auto” te volgen richting de hoofdlobby en vervolgens naar de “Schiphol Plaza”. In de hoek vlak naast de uitgang zijn alle autoverhuurbalies gevestigd. Vanaf hier kun u uw reis voortzetten.

Welke autoverhuur bedrijven zijn er op Schiphol?

Mensen met verschillende nationaliteit landen op Airport Schiphol, het autoverhuur personeel kan dan ook meerdere talen spreken en zal u te allen tijde te woord staan. Indien u uw auto al online wilt boeken, is het handig om te weten wat de mogelijkheden zijn. Om deze reden hebben wij een kleine opsomming gemaakt van de auto verhuur bedrijven op Schiphol, te weten:

  • Avis
  • Budget
  • Enterprise
  • Europcar
  • Hertz
  • Sixt

Waar kan ik mijn huurauto weer afleveren?

Vanzelfsprekend is het handig om te weten waar u uw huurauto weer moet afleveren. Bij Schiphol is dit zeer eenvoudig gemaakt. Volg simpelweg op de snelweg A4 de bordjes naar Schiphol. Eennmaal op de afslag Schiphol volgt u simpelweg de borden “Car rental return”. Vergeet niet om de auto vol te tanken, of eventueel andere afspraken na te komen die u heeft gemaakt met het autoverhuurbedrijf.

Waar is het dichtstbijzijnde tankstation?

Het dichtstbijzijnde tankstation is op Schiphol zelf, hier zijn twee tankstations gesitueerd. Amsterdam is een zeer drukke stad, waar veel is te doen. Door Amsterdam heen liggen dan ook meerdere tankstations verspreid. Indien u er toch geen kunt vinden kunt u het altijd nog aan een lokaal iemand vragen.

Huur een auto op Schiphol: de bezienswaardigheden

Het grootste voordeel van een huurauto tegenover het openbare vervoer is vanzelfsprekend de mobiliteit. Met een huurauto kunt u vrijwel overal heen in Amsterdam. Wel raden aan om tijdig een parkeerplek te zoeken. Gezien de drukte in de stad kan het nogal moeilijk zijn om een parkeerplaats te vinden. Verder kan het parkeren op sommige plekken ook erg prijzig zijn. Let dus goed op en kies op tijd een parkeerplek op bijvoorbeeld een P&R parkeerplaats, zelfs als dit inhoudt dat u een stukje moet lopen. Enkele wereldberoemde bezienswaardigheden en activiteiten zijn de Amsterdam Dungeon, het Anne-Frank-huis en het Van Gogh-Museum en Rijks-Museum. Verder zijn de nauwe straatjes en de kanalen kenmerkend en onmisbaar in Amsterdam. Op de kanalen kunt u een kanaalcruise nemen zodat u in een korte tijd een groot deel van het kanalensysteem zal verkennen. Verder liggen er natuurlijk ook andere steden vrij dichtbij. Welke dit zijn, en hoe lang de reistijd is, ziet u hieronder.

Plaatsnaam Afstand van Schiphol in KM Reistijd
Amsterdam centrum 21,8 km 22 minuten
Den Helder 87,3 km 1 uur en 13 minuten
Den Haag 46,2 km 40 minuten
Utrecht 49,1 km 44 minuten
Harlingen 123 km 1 uur en 37 minuten

Hoe bereikt u Amsterdam centrum met de huurauto?

Het is vrij eenvoudig om naar het centrum in Amsterdam te rijden. Rijdt ten eerste Schiphol af, en de snelweg A4 op richting Amsterdam. Na enkele kilometers ziet u bordjes richting de A10, volg de A10 en dan komt u vanzelf in het centrum. Naast deze manier, kunt u ook met de Airport Express (bus 197) naar het centrum gaan. In Amsterdam zijn dan ook weer veel verschillende autoverhuur vestigingen door de gehele stad. Hiervandaan kunt u ook overal een auto huren. Verder is er tevens een breed scala aan shuttle bussen en taxi’s die overal naar toe rijden. Er is dus genoeg keuze met betrekking tot vervoer.

Schiphol – wat moet je nog meer weten

Het vliegveld is één van de grootste vliegvelden in Europa. Het vliegveld biedt dan ook gigantisch veel accommodaties voor zowel uzelf als uw kinderen. Indien u even rust wilt nemen of relaxen is er bijvoorbeeld een dakterras. Verder is er een breed scala een cafés en lounges, voor ieder iets. Heeft u tijd over? Bezoek dan de belastingvrije winkels of kom tot rust in de spa op het vliegveld. Om het samen te vatten. Op Schiphol zult u niets te kort komen.

Een auto huren op Schiphol – de auto verhuur tour

Aangezien Amsterdam zo’n grote stad is, met zo veel om te doen, raden wij u aan om langer te verblijven in Amsterdam. Amsterdam biedt veel centraal gelegen hotels en hostels waar u goedkoop een nachtje kunt verblijven. Op deze manier kunt u alles doen in Amsterdam en ook eens de omliggende mooie steden bezoeken. Dit zal uw ervaring met de huurauto compleet maken!

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat