Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Almaty

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Gerhard: “Van het boeken tot het afleveren van de auto, alles ging geweldig.”

1 van 145 beoordelingen voor de Luchthaven Almaty
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Almaty

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Almaty bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 57 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Volkswagen Polo
9 Dagen van 01.05 - 10.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 68 € per dag
Compactklasse

De meest geboekte huurauto

bijv. Hyundai i30
9 Dagen van 01.05 - 10.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 79 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Compactklasse
bijv. Chevrolet Cobalt
9 Dagen van 01.05 - 10.05.2024
Voorbeeld auto

Huurauto op de luchthaven van Almaty - ALA

Almaty Luchthaven

Met bijna 6 miljoen passagiers per jaar is Almaty Airport de belangrijkste luchthaven in Kazachstan. De naburige stad is ook de grootste metropool van het land met meer dan 1,8 miljoen inwoners. De hoofdstad van Kazachstan is echter Astana. Zin in een avontuur? Voor velen van jullie staat Kazachstan waarschijnlijk niet op de emmer-lijst voor de volgende reizen. Het land biedt niet alleen een uitstekende natuur, door de lange rustige afstanden en de waanzinnige metropolen, maar ook door de vele bezienswaardigheden en natuurschoon biedt het land zich aan als een perfecte bestemming voor een rondrit met een huurauto. Waarom een auto huren op de luchthaven? Door uw huurauto te reserveren bij MietwagenCheck hoeft u alleen nog maar door de pick-up op de luchthaven te gaan en kunt u direct aan uw reis beginnen. Dit betekent dat u direct zelfstandig bent en uw reistijd zelf kunt regelen.

Aankomst op Almaty Airport - Hoe kom ik in Almaty?

De luchthaven wordt benaderd vanuit binnenlandse, maar ook buitenlandse bestemmingen. Het is ook het knooppunt van de Kazachse luchtvaartmaatschappij Air Astana. Lufthansa biedt een directe vlucht naar Almaty. Al na 6,5 uur bereikt u de metropool in Kazachstan. Daarnaast zijn er tal van luchtvaartmaatschappijen die vluchten met een tussenstop vanaf bijna alle Duitse luchthavens aanbieden. Wat kan ik doen in Almaty? Geniet niet alleen van de grote bergen die de stad omringen. In het centrum van de stad wachten u vele bezienswaardigheden. Bezoek de Groene Bazaar en zie hoe de lokale bevolking handel drijft op de markt. Ook al is de stad relatief modern, u kunt nog steeds veel oudere gebouwen uit de Sovjettijd bezoeken.

Verhuur op Almaty Luchthaven

autoverhuurstation

Er zijn verschillende voordelen aan het huren van een auto op de luchthaven. Het is altijd het beste om vooraf een huurauto te reserveren. Zo weet u zeker dat er bij aankomst een voertuig voor u klaar staat. Op luchthavens, zult u meestal profiteren van betere prijzen, zoals verschillende autoverhuurbedrijven hebben speciale aanbiedingen op de luchthaven. Ook profiteert u van langere openingstijden. Ook als uw vlucht 's avonds of 's morgens in Almaty aankomt, zijn de autoverhuurstations meestal geopend. Dit elimineert eventuele extra kosten voor eventuele andere acceptatie buiten de openingstijden. Onmiddellijk na aankomst, nadat u uw bagage heeft opgehaald, kunt u de borden volgen. De luchthaven heeft een eigen autoverhuurcentrum. Er zijn echter ook stations die zich niet direct in het gebouw van de luchthaventerminal bevinden. Zulke stations zijn pendelstations. Bij aankomst op de luchthaven wordt u gratis naar uw station gebracht via een korte rit. Hier kunt u de huurauto meenemen.

Hier zijn enkele punten die u moet volgen bij het accepteren van een huurauto.

  • U moet uw voertuigvergunning voorleggen.

  • De boekingsbevestiging/voucher van de touroperator moet worden voorgelegd op papier of PDF op een mobiele telefoon of smartphone.
  • Gelieve de borg te storten met de gekozen creditcard.
  • Controleer het voertuig op mogelijke schade en vuil. Als dit het geval is, neem dan contact op met het personeel van het station.
Driveboo Tip:

Is het Duitse rijbewijs geldig in Kazachstan? In Kazachstan is het Duitse rijbewijs alleen geldig in combinatie met een internationaal rijbewijs. Een officiële vertaling in het Kazachs of Russisch is ook voldoende.

Autohuur heen en terug in Almaty en Kazachstan

Zin in een roadtrip? Nadat u uw huurauto direct op de luchthaven heeft ontvangen, kunt u direct naar het centrum van de metropool rijden. Dit duurt ongeveer 40 minuten. Almaty is het perfecte startpunt voor een huurauto tour in Kazachstan. Het land heeft veel verschillende plaatsen te bieden die uw volgende vakantie onvergetelijk zullen maken. Wat kan ik doen in Kazachstan? Hier is een suggestie met een aantal bestemmingen die u kunt opnemen in uw volgende road trip met de huurauto geboekt op MietwagenCheck.

Verken Almaty
Almaty kabelbaan

Het is de grootste stad van het land. Sinds de uitbreiding van de nieuwe Chinese zijderoute is de stad centraal geïntegreerd in het spoorwegnet. Bijzonder aan te bevelen is de Kok-Tobe heuvel aan de rand van de stad. Om de heuvel te bereiken en te genieten van het prachtige uitzicht over de stad en de natuur, hoeft u alleen maar op de nieuwe kabelbaan te stappen.

Altyn-Emel Nationaal Park
Atyln-Emel Nationaal Park

Zin in een woestijn en canyons? Een huurauto is zeker aan te raden voor een bezoek aan het Nationaal Park. Uitgangspunt voor de excursies is het kleine dorpje Baschi. Dit is ongeveer 250 kilometer van Almaty. Er is geen bus- of spoorvervoer. Voor deze afstand heeft u ongeveer 4-5 uur nodig met uw huurauto. Vanwege sommige grindwegen raden wij een voertuig met vierwielaandrijving aan. Geniet van de vele duinen en woestijnen en de schijnbaar eindeloze natuur tijdens uw reis met de huurauto.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat