Auto huren in Litouwen

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Reizen in Litouwen met een huurauto

Ontdek het Curonian Spit

Ontdek het Curonian Spit

Litouwen is het dichtstbevolkte land van de Balkan. Met een huurauto kunt u Litouwen zelf ontdekken. Vanuit het vakantieoord kunt u met een huurauto gemakkelijk de bezienswaardigheden van Litouwen bereiken, zoals de Curonian Spit, de Memel rivier en de twee grote steden Vilnius en Kaunas. Als u met het vliegtuig aankomt, kan het ook handig zijn om uw huurauto op te halen op Vilnius Airport of Kaunas Airport. Zo bent u vanaf het begin mobiel en niet afhankelijk van het openbaar vervoer. U kunt het juiste voertuig voor uw vakantie in Litouwen vinden bij AutoverhuurCheck. Wij wensen u een veilige en aangename reis en veel plezier in Litouwen!

Welke hoogtepunten mag ik in Litouwen niet missen?

Als u in Litouwen met een huurauto reist, kunt u comfortabel rijden naar alle bezienswaardigheden die u wilt bezoeken. Bezoek in het bijzonder de volgende hoogtepunten:

  • St. Anna
  • Galven Zee
  • Drie kruizen
  • St. St. Stanislauskathedraal
  • Kasteel Kaunas
  • IX forten

Hoe snel kan ik met een huurauto rijden in Litouwen?

In Litouwen mag u 60km/u rijden met een huurauto. De maximumsnelheid op landwegen daarentegen is 90 km/u en op autosnelwegen 130 km/u.
Vooral als u met een huurauto over de snelweg rijdt, wees dan voorzichtig, want ook paard en wagen en fietsers mogen er rijden. Op de snelwegen vindt u ook zebrapaden, draaibanen en bushaltes met uw huurauto.

Driveboo Tip:

De huurauto is een aangename manier om te reizen in Litouwen. De hoofdstad Vilnius, waar veel van de bezienswaardigheden van Litouwen zich bevinden, is snel en comfortabel met de auto te bereiken!