Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Lindau (Bodensee)

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Oliver: “Eenvoudige en betrouwbare verwerking. Alles werkte perfect.”

1 van 145 beoordelingen voor Lindau (Bodensee)
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Lindau (Bodensee)

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Lindau (Bodensee) bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 46 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat 500 3dr A/C
5 Dagen van 27.04 - 01.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 53 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Volkswagen Polo
5 Dagen van 27.04 - 01.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 59 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
5 Dagen van 27.04 - 01.05.2024
Voorbeeld auto

Autohuur Lindau: Ontdek de omgeving

Lindau, het charmante stadje in het drielandenpunt van Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland, bekoort niet alleen door zijn unieke landschap en ligging, maar ook door zijn vele onder monumentenzorg staande oude gebouwen. Maak een wandeling langs het Bodenmeer, maak een uitstapje naar de buurlanden en geniet van het unieke karakter van deze indrukwekkende stad met haar gevarieerde vrijetijdsprogramma. Als u mobiel wilt zijn, kunt u het aanbod van autoverhuurbedrijven in Lindau en omgeving vergelijken met MietwagenCheck en direct online de juiste huurauto voor u boeken.

Lindau: Een vakantieparadijs aan de Bodensee

Gezicht op de oude stad Lindau

Uitzicht op de oude stad Lindau

Is een reis naar de Bodensee de moeite waard? Het Bodenmeer is niet alleen het grootste, maar waarschijnlijk ook het mooiste meer van Duitsland. De stad Lindau is een stad aan de Oostenrijkse grens. Bovendien grenst het Bodenmeer ook aan Zwitserland. Hier ziet u enkele tips voor uw reis naar de Bodensee met een verblijf in Lindau:

  1. Beleef het eiland Lindau: Ja, je hebt het goed gehoord. De stad Lindau is onderverdeeld in. Een deel is daarbij Lindau-eiland. Geniet zeker van een drankje of een café langs de havenpromenade van Lindau. Het is ook aan te bevelen deel te nemen aan een rondleiding door de stad. Zo kunt u de geschiedenis van de stad leren kennen en de vele kleine steegjes met hun winkeltjes ontdekken. Van hieruit is ook een panoramische tocht met uitzicht op de Duitse, Oostenrijkse en ook Zwitserse kust aan te bevelen.
  2. Maak een panoramische fietstocht: huur een fiets op een van de vele plaatsen. Er zijn verschillende routes met verschillende lengtes. Waarom zou u niet even stoppen bij een van de vele lido's in de streek als verfrissende pauze?
  3. Andere leuke bestemmingen zijn een bezoek aan de Pfänderberg of een van de vele andere bergen. Bovendien kunt u met een boottocht gemakkelijk naar andere bestemmingen aan het Bodenmeer reizen, zoals Konstanz. In Konstanz kunt u ook het beroemde bloemeneiland Mainau bezoeken.

Autoverhuur in Lindau: De huurauto

Natuurlijk kunt u ook een auto huren in Lindau bij verschillende autoverhuurbedrijven. Als u echter alleen vanuit München of Zwitserland komt, is het misschien de moeite waard om eens te kijken wat de luchthavens daar te bieden hebben, omdat ze vaak niet alleen een groter wagenpark hebben, maar ook hier en daar speciale aanbiedingen doen en ook in het weekend open zijn.

Luchthavens in de buurt van Lindau
Stad IATA Code Afstand
München MUC 201 km
Zürich ZRH 133 km

Grensovergangen: Met een huurauto van Lindau naar de buurlanden

Kan ik met mijn huurauto van Duitsland naar Oostenrijk en Zwitserland rijden? Volgens verschillende overeenkomsten in de EU is het meestal geen probleem om met uw huurauto de landsgrenzen over te steken. Mocht u een omweg willen maken naar Zwitserland, informeer dan bij uw autoverhuurder of dit mogelijk is met de huurauto.

Gebruik van de Oostenrijkse autosnelwegen

Waar kan ik een vignet voor Oostenrijk kopen? Als u lid bent van een automobielclub, kunt u het passende vignet kopen bij de club of bij diverse benzinestations. In onze blog hebben wij meer informatie over het onderwerp "tolheffingen" voor u verzameld. Kijk er maar eens naar.

Risicovrije huurauto in Lindau am Bodensee

Als u niet zeker weet of u aan uw reis kunt beginnen, kunt u het beste kiezen voor een aanbieding waarbij annulering tot 24 uur voor vertrek mogelijk is.

autoverhuur Lindau: profiteer van de beste totaalpakketten.

Als u bij het boeken van uw autohuur in Lindau al kunt voorzien dat u meerdere dagen onderweg zult zijn en de kilometers gewoon voorbij zullen glijden, dan moet u bij het boeken van uw autohuur goed opletten. Sommige aanbiedingen bevatten slechts een maximale kilometervergoeding van 300 km en andere autoverhuurpakketten bevatten al 2.000 km. Dit betekent dat u later, wanneer u uw huurauto inlevert, een vergoeding moet betalen voor elke te veel gereden kilometer, wat snel kan oplopen.

Nog meer rijplezier met een extra bestuurder

Als u met uw huurauto vanuit Lindau richting Oostenrijk of langs de Bodensee rijdt, wilt u natuurlijk ook iets van het landschap zien en u niet permanent op het rijden hoeven te concentreren. Gewoon om de beurt met je rijden, want niets is makkelijker dan dat. Als u van meet af aan weet dat u niet alleen achter het stuur wilt zitten, kunt u tegen een kleine meerprijs een extra bestuurder boeken wanneer u een auto huurt, of een aanbieding kiezen waarbij al een extra bestuurder is inbegrepen.

Rijden met de huurauto van Lindau naar München

Theoretisch is er niets dat u verhindert dit te doen, op voorwaarde dat uw autoverhuurbedrijf in München ook een corresponderend verhuurstation heeft. U moet echter van meet af aan weten of u voor deze dienst een eenmalige huurprijs moet betalen. Veel autoverhuurbedrijven rekenen een zogenaamde one-way rental fee, die de kosten dekt voor het terugbrengen van de auto naar het punt van vertrek.

Lindau aan de Bodensee fascineert in elk jaargetijde

Of het nu gaat om de Lindauer Dahliashow, de Appelweken of de Lindauer Nobelprijswinnaarsconferentie - Lindau is het hele jaar door een omweg of zelfs een langer verblijf waard. Ga op ontdekkingsreis tussen kunst, cultuur en natuur in deze charmante stad, kom tot rust en laad uw batterijen weer op voor het leven van alledag.

Onderweg met een huurauto in en rond Lindau

U hoeft in Lindau niet ver te rijden om een dag vol belevenissen door te brengen. Wat dacht u van een kijkje nemen vanaf de dieventoren, die aan een Rapunzel-toren doet denken, een boottochtje over de Bodensee, een stop in het stadsmuseum, een bezoek aan de Stephansdom of gewoon lekker genieten in een van de vele restaurants?

Ontdek de hoogtepunten van Lindau met een huurauto

  • de vuurtorenvan Lindau
  • het oude stadhuis
  • de oude binnenstad van Lindau
  • het stadsmuseum van Lindau
  • de dieventoren
  • de Marionettenoperavan Lindau
  • de Mangturm

Met een huurauto op ontdekkingstocht door Lindau

Interessante bestemmingen in en rond Lindau
Plaatsen voor uitstapjes vanuit Lindau Afstand per huurauto Tijd
Dornier Museum in Friedrichshafen 19 km 19,5 min
Cisterciënzer abdij in Wettingen - Mehrerau 21 km 20 min.
Duits hoedenmuseum in Lindenberg im Allgäu 21,2 km 22 min
Pretpark Ravensburger Spieleland 21,9 km 19 min
Zeppelin Museum in Friedrichshafen 23,5 km 30 min.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat