Huurauto Lüdenscheid

Huurauto Lüdenscheid vanaf 33 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage

Uw recent geselecteerde huurauto

Laatst bekeken huurauto
Ophalen:
Inleveren:
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actueel aanbod Lüdenscheid

Kleine auto
Kleine auto
bijv. HYUNDAI I20 of gelijkwaardig
HYUNDAI I20
vanaf 34 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Renault Clio
vanaf 41 €/dag
Kleine auto
 • Direct beschikbaar
HYUNDAI I20
vanaf 34 €/dag
Kleine auto
 • Zonder eigen risico
Renault Clio
vanaf 38 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. OPEL ASTRA of gelijkwaardig
OPEL ASTRA
vanaf 38 €/dag
Compactklasse
 • Zonder zorgen-pakket
Renault Captur
vanaf 46 €/dag
Compactklasse
 • Direct beschikbaar
OPEL ASTRA
vanaf 38 €/dag
Compactklasse
 • Zonder eigen risico
OPEL ASTRA
vanaf 42 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. Skoda Octavia of gelijkwaardig
Skoda Octavia
vanaf 51 €/dag
Minibus
bijv. HYUNDAI I30 CW of gelijkwaardig
HYUNDAI I30 CW
vanaf 43 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. SEAT ALHAMBRA of gelijkwaardig
SEAT ALHAMBRA
vanaf 80 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. VW T6 of gelijkwaardig
VW T6
vanaf 90 €/dag
SUV
bijv. SEAT ATECA of gelijkwaardig
SEAT ATECA
vanaf 45 €/dag
Premium klasse
bijv. BMW 530 D of gelijkwaardig
BMW 530 D
vanaf 82 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Lüdenscheid verkennen met de huurauto

Beslis over een huurauto en geniet van uw verblijf in Lüdenscheid. De stad ligt in het noordwesten van het Sauerland in Noordrijn-Westfalen en maakt deel uit van de Märkischer Kreis. De districtsstad grenst in het noorden aan Altena, in het westen aan Halver en in het zuiden aan Meinerzhagen. Met zijn 72.000 inwoners staat Lüdenscheid bekend als de "Lichtstad". De naam verwijst naar de verlichtings- en lampenindustrie.

Met een huurauto bent u snel en flexibel. De stad is goed aangesloten op het Duitse wegennet via de A 45 en de B 54 en B 229. U kunt een huurauto reserveren bij uw woonplaats of direct ter plaatse in Lüdenscheid. Profiteer van aantrekkelijk gelegen ophaalpunten. Onze providers hebben ophaalstations op het vliegveld en in de stad. In het ideale geval zou u het aanbod van autoverhuur in Lüdenscheid vergelijken voordat u naar Lüdenscheid komt. Met MietwagenCheck boekt u met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Als u op een luchthaven in de buurt aankomt, profiteert u van een grotere selectie kleine auto's, middelgrote auto's, cabriolets en off-road voertuigen.

Luchthavens Luchthavens bij Lüdenscheid
Luchthaven Afstand Reistijd
Keulen/Bonn (CGN) 108 kilometer 1 uur 11 minuten
Dortmund (DTM) 49 kilometer 50 minuten
Düsseldorf (DUS) 102 kilometer 1 uur 18 minuten

De bezienswaardigheden van Lüdenscheid met de huurauto bereiken

Het avonturenmuseum voor het hele gezin

Het Phänomenta Museum in Lüdenscheid heeft een eigen formule: Onderzoek x nieuwsgierigheid = plezier2. En terecht! Op ca. 4.000 vierkante meter wachten 180 interactieve exposities om ontdekt te worden. Het museum nodigt je uit om je te verwonderen, te experimenteren en te leren. Talrijke vakgebieden, waaronder Moving World, Colour Research, Magnetic Magnets, Under Current en Voltage, laten de harten van onderzoekers sneller kloppen.

U kunt uw huurauto gemakkelijk parkeren in de Bahnhofallee of op de grote parkeerplaats tegenover het belastingkantoor. Nu staat niets je avontuur nog in de weg.

Automodel plezier in de SIKU//WIKING modelwereld

Grote en kleine fans van de automodellenwereld kunnen genieten van meer dan 3.500 tentoonstellingsstukken in verschillende schalen. De 500 m² grote avonturenwereld strekt zich uit over twee verdiepingen en biedt veel ruimte voor onbeperkt spelen en testen. De SIKU//WIKING Modellwelt biedt gratis parkeergelegenheid voor uw huurauto. Een bezoek voor speelgoedliefhebbers is de moeite waard!

Winterpret in Lüdenscheid

Geniet van warme wintermomenten in het saunadorp Lüdenscheid

Wilt u Lüdenscheid in de winter ontdekken? Parkeer uw huurauto direct op de eigen parkeerplaats van het hotel en mis een bezoek aan het saunadorp niet. Het betoverende landschap, gekenmerkt door bomen, weiden en water, strekt zich uit over een hele 12.000 vierkante meter. De vele huizen gebouwd van dennenstammen zorgen voor afwisseling. Laten we u verwennen en de verschillende fruit-, zout- of honinginfusies ervaren. Hier kunt u ontspannen, uw ogen sluiten en genieten van de warmte van de flikkerende open haard.

Wanneer is Lüdenscheid op zijn best?

Door zijn ligging is Lüdenscheid ideaal voor een kort of langer verblijf, het hele jaar door. Geniet van de frisse lucht in de zomer bij de prachtige stuwmeren in de omgeving, of ga in de winter op pad om te skiën in het Sauerland. Met een huurauto kunt u uw verblijf naar eigen goeddunken regelen en uw route aanpassen aan uw eigen wensen.

Auto-ontdekkingstocht in Lüdenscheid en omgeving

Excursies met een huurauto in Lüdenscheid

Profiteer van de mobiliteit met uw huurauto en maak verschillende dagtochten , bijvoorbeeld naar Altena Castle. Bezoek de Balver grot in Balve en de Atta grot in Attendorn of probeer het paintball gebied NRWin Wipperfürth.

Als dit nog niet genoeg actie voor u was, of als u op pad bent met kinderen, kunt u een uitstapje maken naar het "Fort Fun" avonturenland, of naar het "Erlebnisberg Kappe" mountainbikepark om de nodige adrenalinekick te krijgen.

We hebben een aantal van de onderstaande excursiebestemmingen met hun afstand en reistijd op een rijtje gezet, zodat u direct vanuit Lüdenscheid kunt vertrekken met uw huurauto zonder lang te hoeven zoeken op de kaart.

Excursies vanuit Lüdenscheid Afstand per huurauto Tijd
Altena Kasteel 14,1 km 21 min.
paintball-gebied NRW 26 km 32 min.
Balver grot 27,7 km 41 min.
Atta Grot 34,6 km 45 min.
FORT FUN Avonturenland 78,9 km Anderhalf uur.
Avontuurlijke bergvangst 95,7 km

35 min.

Altena Kasteel

Altena Kasteel

paintball-gebied NRW

paintball-gebied NRW

Klamer-brug, Versetaaldam Lüdenscheid

Klamer-brug, Versetaaldam Lüdenscheid

Verzekering, met of zonder eigen risico - u beslist!

Hoewel in de meeste gevallen een volledig uitgebreide verzekering met eigen risico kosteneffectiever is op de huurprijs van de auto, moet u afzien van dit aanbod. U rijdt veel beter en veiliger met een volledig omniumverzekering zonder eigen risico, waarbij u in geval van schade bijna niets hoeft te regelen.

Eenrichtingsverhuur - wat betekent dat?

Als u uw huurauto in Düsseldorf heeft gehuurd om naar Lüdenscheid te rijden en van daaruit later verder te rijden richting Dortmund, dan kunt u uw huurauto ook in Dortmund afgeven, mits daar een filiaal van uw autoverhuurbedrijf is gevestigd. U moet er echter wel voor zorgen dat uw autoverhuurbedrijf u geen extra kosten in rekening brengt, zoals een eenmalige huurprijs, die hier en daar wordt geheven ter dekking van de kosten voor het terugbrengen van de auto naar de oude locatie.

Eerlijke brandstofregeling, dus laat het niet rusten!

Als u niet gehaast bent wanneer u Lüdenscheid met uw huurauto bezoekt, moet u ervoor zorgen dat uw autoverhuurbedrijf u eerlijke brandstofregelingen aanbiedt. Dit betekent dat u de huurauto met een volle tank moet overnemen en met een volle tank moet inleveren. Als de tank half leeg is, zal uw autoverhuurbedrijf u een bedrag in rekening brengen dat niet alleen de brandstofkosten omvat, maar ook een servicekostenvergoeding. Dus het is de moeite waard om jezelf te vullen!

Autoverhuur in Lüdenscheid: De annuleringsvoorwaarden

Het kan altijd gebeuren dat er iets onvoorspelbaars gebeurt en men de gereserveerde huurauto niet kan overnemen. Als u op veilig wilt zijn, moet u een huurauto huren, waarbij u de mogelijkheid hebt om deze tot 24 uur voor de verhuur te annuleren. Dit spaart de zenuwen en ook uw portemonnee.

Heeft u een navigatiesysteem nodig? Geen probleem!

In het Bergisches Land en het Sauerland zou menig mens moeten verdwalen of verdwaald zijn geraakt! Tenzij u een middenklasse of luxe auto huurt die al is uitgerust met een navigatiesysteem, kunt u een extern navigatiesysteem toevoegen aan uw boeking, zodat u zich kunt concentreren op uw reis en een beetje van de omgeving kunt zien. De bijbehorende kosten zijn meestal redelijk en worden per dag of per week in rekening gebracht.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders