Huurauto Lörrach

Huurauto Lörrach vanaf 34 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage

Uw recent geselecteerde huurauto

Laatst bekeken huurauto
Ophalen:
Inleveren:
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actueel aanbod Lörrach

Kleine auto
Kleine auto
bijv. Opel Adam of gelijkwaardig
Opel Adam
vanaf 46 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
VW Up
vanaf 41 €/dag
Kleine auto
 • Direct beschikbaar
Opel Adam
vanaf 46 €/dag
Kleine auto
 • Zonder eigen risico
Opel Adam
vanaf 46 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. Volkswagen T-Roc of gelijkwaardig
Volkswagen T-Roc
vanaf 47 €/dag
Compactklasse
 • Zonder zorgen-pakket
Opel Astra
vanaf 50 €/dag
Compactklasse
 • Direct beschikbaar
Volkswagen T-Roc
vanaf 47 €/dag
Compactklasse
 • Zonder eigen risico
Volkswagen T-Roc
vanaf 47 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. Volkswagen Touran of gelijkwaardig
Volkswagen Touran
vanaf 46 €/dag
Minibus
bijv. Volkswagen Passat Estate of gelijkwaardig
Volkswagen Passat Estate
vanaf 55 €/dag
SUV
bijv. Volkswagen Tiguan of gelijkwaardig
Volkswagen Tiguan
vanaf 47 €/dag
Premium klasse
bijv. BMW 5 Series of gelijkwaardig
BMW 5 Series
vanaf 62 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Huurauto Lörrach: verkennen van Baden-Württemberg met de auto

Gezicht op Lörrach en kasteel

De zuidelijke Badense stad Lörrach ligt in een schilderachtige omgeving in het Markgräflerland. Tegelijkertijd maakt de stad deel uit van de trinationale agglomeratie Bazel. De luchthaven Basel Mulhouse Freiburg ligt op slechts 14 kilometer afstand in de Elzas. Zo bereikt u Lörrach vanaf het vliegveld in een handomdraai met een huurauto van een autoverhuurbedrijf. Bovendien bent u via ons portaal zeker van een huurauto die goedkoop is en van waaruit u uw huurauto direct op de luchthaven kunt ophalen. Met een door ons bemiddelde huurauto op de luchthaven krijgt u aanbiedingen die goedkoop zijn en verduidelijken alle vragen over verzekering en borg.

In het voorjaar en de zomer met een huurauto door Lörrach en omgevingMenu-Entry

Lörrach in de zomer

In het voorjaar en de zomer, wanneer de temperaturen weer beter zijn en u meer kunt doen, is het de moeite waard om de bezienswaardigheden te ontdekken tijdens een stedentrip. Bijzonder gunstig gelegen direct in het centrum van de stad is de Burghof Lörrach. Dit multifunctionele cultuur- en evenementencentrum biedt evenementen zoals conferenties, concerten, theater en andere culturele evenementen. Hier vindt u ook het Lörrach informatiecentrum.
Ook het Dreiländermuseum van Lörrach is een bezoek waard. Naast wisselende speciale tentoonstellingen biedt het ook een permanente tentoonstelling over de geschiedenis en het heden van de regio, die drie landen omvat.
Ook met de auto kunt u de Rudolf Scheurer Foundation in het district Brombach zeer snel bereiken. Dit museum toont sculpturen, reliëfs en grafiek van Rudolf Scheurer. Daarnaast is er ook een kunstmuseum direct ter plaatse met werken van de schilder Paul Ibenthaler uit Lörrach. Met een huurauto kunt u zelfs in het voorjaar en de zomer overal komen en doen wat u wilt.

Met de auto naar de hoofdstad van het "Duitse Toscane

Basel Mulhouse Freiburg Luchthaven

Zodra u vanaf het vliegveld met uw huurauto op uw bestemming aankomt, bevindt u zich niet voor niets in een regio die ook wel bekend staat als "het Toscane van Duitsland". Lörrach is namelijk de grootste stad in het Markgräflerland, dat bekend staat om zijn bijzonder goede klimaat: de mediterrane lucht stroomt vanuit het Rhônedal via de Bourgondische poort naar het Markgräflerland. Dit zorgt voor een zeer mild klimaat met bijzonder veel zonnige dagen en met de hoogste temperaturen in heel Duitsland.
Lörrach is bijzonder gunstig gelegen als u de regio met de auto wilt verkennen met een huurauto die op het vliegveld wordt opgehaald. Het prachtige Markgräflerland strekt zich uit van de zuidwestelijke uitlopers van het Zwarte Woud, met het schilderachtige Kanderdal en het Wiesental, tot aan het Oberrheintdal, waar de stad Lörrach ligt, ook wel de "hoofdstad" van de regio genoemd. Met de huurauto bent u van daaruit ook heel snel in Schopfheim, de oudste stad van het Markgräflerland.

De stad ligt in het hart van een trinationaal Eurodistrict.

Gezicht op Lörrach

Lörrach ligt in het uiterste zuidwesten van Duitsland en is ook ideaal voor verdere verkenning met een huurauto. In het noorden van de stad beginnen de uitlopers van het Zwarte Woud al en in het zuiden grenst Lörrach direct aan Zwitserland. Het is zeker de moeite waard om hier een auto te huren. Want met de auto ben je al in de kortste tijd in het Rijndal en in de steden Weil aan de Rijn en Bazel. Via ons online platform vindt u gegarandeerd een huurauto die u een geschikte huurauto biedt die ook nog eens redelijk geprijsd is.
Lörrach ligt op minder dan vijf kilometer van de grensdriehoek van Duitsland, Frankrijk en Zwitserland en maakt deel uit van het trinationale Eurodistrict Bazel. Dit heeft het grote voordeel dat de stad, die ongeveer 50.000 inwoners telt, slechts middelgroot is en rechtstreeks verbonden is met een internationale luchthaven.
Naast romantische landschappen is er ook een stedelijke flair. Het Eurodistrict Bazel heeft bijna 830.000 inwoners. Als u een auto huurt via het MietwagenCheck portaal, kunt u gemakkelijk de Franse stad Mulhouse en de Duitse stad Freiburg bereiken.

Lörrach Highlights: Welke autoverhuur bestemmingen zijn er te ontdekken in en rond Lörrach?

Zicht op Lörrach bij nacht
 • Kasteel Rötteln
 • Oude marktplaats
 • Nieuwe marktplaats
 • Binnenplaats van het kasteel Lörrach
 • Museum van drie landen
 • Stichting Beeldhouwer Rudolf Scheurer
 • Kasteel Stetten
 • Rosenfels Park
 • Hebelpark
 • Grütt Landschapspark
Romantisch kasteel Rötteln
Rötteln in Lörrach

Het gevarieerde aanbod van deze regio omvat talrijke bezienswaardigheden die uitstekend te bereiken zijn met een huurauto van een autoverhuurbedrijf. Het herkenningspunt van Lörrach is bijzonder opvallend : de burcht Rötteln. Dit is een van de grootste kasteelcomplexen in het zuiden van Baden. Vanaf het kasteel, dat op een berg ligt, heeft u een fantastisch uitzicht op Lörrach met zijn omliggende gemeenten en op Bazel in Zwitserland.
De eerste gedocumenteerde vermelding van de burcht Rötteln dateert uit 1259 en de oudste delen van de burcht stammen waarschijnlijk uit het begin van de 11e eeuw. In de tussentijd werden de overblijfselen van het kasteel in de 20e eeuw vernield en vervallen, en werden ze in delen gereconstrueerd. Van half maart tot eind oktober is het kasteel Rötteln ook van binnenuit te bezichtigen.

De oude en de nieuwe markt
Gebouwen in Lörrach

Tot de bijzondere attracties van Lörrach behoort ook een voetgangerszone die centraal gelegen is rond de Oude Markt. Op sommige plaatsen, zoals de Kirchenstraße, zijn hier nog steeds gestandaardiseerde "modelhuizen" uit 1756 te vinden. Het Oude Marktplein is ook een ideaal vertrekpunt voor een verkenning van de Lörrach Beeldenroute. Deze biedt 22 stations met fantasievolle fonteinen en sculpturen.
Ten westen van het oude marktplein ligt het nieuwe marktplein van Lörrach, dat vooral bekend is vanwege de weekmarkt: de weekmarkt van Lörrach bestaat al sinds het begin van de 15e eeuw en staat bekend als een van de grootste en mooiste weekmarkten in de hele regio. Op dinsdag, donderdag en zaterdag wordt een breed scala aan producten aangeboden.
Hieronder vallen typische producten uit de regio, die meestal door de producenten zelf te koop worden aangeboden. Hier vindt u vers fruit en groente, heerlijk brood en goede taarten, alcoholische dranken en bloemen. Daarnaast zijn er meestal ook regionale specialiteiten zoals kaas, vlees, pasta, champignons en jam. Door het unieke gunstige klimaat worden ook lokaal geteelde perziken, artisjokken en aubergines aangeboden.

Kastelen en parken in Lörrach
Weinfeld in Lörrach

Eigenlijk is de "Stettener Schlösschen" alleen maar een kasteel in naam. Maar dit voormalige renaissance herenhuis uit de 17e eeuw is met zijn opvallende trappentoren, laatgotische bouwelementen en kleine parkje zeker een bezoekje waard.
Vanaf het vliegveld kunt u ook met de auto zeer snel een van de parken in Lörrach bereiken. Een daarvan is het Rosenfels Park in het zuiden van Lörrach. Dit park omvat de in 1876 gebouwde Villa Rosenfels, evenals een klein dierenpark en een in 1965 gebouwde concertschelp. Deze concertschelp is de tweede locatie van de populaire Lörrach Voices Festspiele, naast het Oude Marktplein.
Zeer gunstig gelegen, direct in het centrum, is het Hebelpark. Deze werd pas in 2016 volledig herbouwd en herbergt een groot standbeeld van de regionale dichter Johann Peter Hebel, evenals de Villa Aichele.
Met de huurauto bent u ook heel snel in het landschapspark Grütt, dat ter gelegenheid van de regionale tuinshow in 1983 werd opgericht. Dit park is het grootste groene gebied in Lörrach. Het omvat het kleine Grüttmeer, een beekje dat door het hele park loopt en een rozentuin.

Borg, verzekering en eenrichtingsverhuurMenu-Entry

Bazel aan de Rijn, bij Lörrach

Bazel aan de Rijn, bij Lörrach

Met een door ons bemiddelde autoverhuurder kunt u natuurlijk een verzekering afsluiten met volledige dekking zonder eigen risico, wat ook geldt voor een eventuele extra bestuurder. Daarbij omvatten de vele aantrekkelijke aanbiedingen naast een verzekering met volledige dekking zonder eigen risico, waarin ook de extra bestuurder is opgenomen, ook de mogelijkheid tot eenrichtingsverhuur.
Als u met de gehuurde auto een rondrit wilt maken, kunt u de auto comfortabel op het vliegveld ophalen met een eenrichtingsverhuur en later in Lörrach of een andere stad weer inleveren. Ons portaal toont u vele aantrekkelijke aanbiedingen voor het huren van een auto, zoals eenrichtingsverhuur, een verzekering met volledige dekking zonder eigen risico, zelfs voor een extra bestuurder. Bij ons verduidelijkt u alle vragen over verzekering en borg, een extra bestuurder en krijgt u gegarandeerd een huurauto voor Lörrach, die aan al uw eisen voldoet en die ook nog eens gunstig is.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders