Auto huren in Kosovo

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Autohuur in Kosovo: De populairste autohuur bestemmingen

Autoverhuur in Kosovo: ontdek een andere reisbestemming

Als je aan Kosovo denkt, is het eerste wat je waarschijnlijk te binnen schiet niet een klassieke reisbestemming. Er zijn echter veel dingen te ontdekken in dit land in Zuidoost-Europa, vooral als u met een huurauto reist. Vooral avontuurlijke mensen zullen veel plezier hebben met een huurauto in Kosovo. Maar verzamel je eigen ervaringen en indrukken. Boek een huurauto bij Car RentalCheck en verken de meren, ruïnes en andere hoogtepunten van Kosovo. Als verfrissing na een vermoeiende tocht kunt u in een van de cafés een hapje eten en in gesprek raken met de warme mensen van dit kleine Balkanland.

Ontdek de bezienswaardigheden van Kosovo met een huurauto

Ontdek de bezienswaardigheden van Kosovo met een huurauto

Wij wensen u een prettige en veilige reis met de huurauto en veel plezier in Kosovo!

Op welke plaatsen in Kosovo is autoverhuur beschikbaar?

Om flexibel en zelfstandig te kunnen reizen in Kosovo, kunt u het beste aan het begin van uw reis een huurauto nemen. Op deze manier bent u niet afhankelijk van het openbaar vervoer en kunt u uw eigen individuele reisplan samenstellen. Autoverhuur is zowel in Pristina International Airport (PRN) als in deze steden te vinden:

Welke bezienswaardigheden in Kosovo mag ik niet missen?

Met een huurauto bent u optimaal uitgerust in Kosovo. Reis flexibel en bezoek alle bezienswaardigheden die op uw individuele reislijst staan. De volgende tabel geeft u een paar ideeën die u kunt bezoeken met een huurauto. Het toont u ook de respectievelijke afstand en reistijd per huurauto vanaf Pristina International Airport.

Bestemming van de excursie verwijdering van PRN Reistijd van PRN
Nebeske stolice 230 km 4 uur 40 min.
Hajla 130 km 2 uur 55 min.
Gazivodameer 90 km 2 uur 45 min.
Koritnik 105 km 1 uur 40 min.
Bjeshkët e Nemuna Nationaal Park 115 km 3 uur 20 min.