Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Konya

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Rebekka: “Zeer duidelijke website. Snel en veilig boeken. Graag weer.”

1 van 145 beoordelingen voor Konya
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Konya

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Konya bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 43 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Hyundai i10
10 Dagen van 08.07 - 17.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 44 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Citroen C3
10 Dagen van 08.07 - 17.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 47 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleine auto
bijv. Renault Clio
10 Dagen van 08.07 - 17.07.2024
Voorbeeld auto

Ontdek de Turkse stad Konya met een huurauto

Derwisj dansvoorstelling

Derwisj dansvoorstelling

Konya ligt in de regio Centraal-Anatolië. Dit staat bekend als de stad van de dansende derwisjen. Deze regio ligt ten zuiden van Ankara en is qua oppervlakte de grootste van Turkije. Maar niet alleen de dans, maar ook een speciale religieuze betekenis voor de Soefi's maakt Konya internationaal bekend. Een van de bezienswaardigheden is de Mevlana, het mausoleum waar Jalalal al-Din Rumi, de stichter van de Orde van de wervelende derwisjen, begraven ligt. . Met uw huurauto kunt u 's avonds naar een derwisjdansvoorstelling rijden. Afgezien van de semas, zijn er veel dingen te zien en te doen in Konya. Het voordeel van Konya ten opzichte van andere steden is dat de meeste activiteiten authentieker zijn dan in toeristische steden als Istanbul. Als u een auto huurt in Konya, kunt u gemakkelijk alle bezienswaardigheden van de stad bereiken, maar u kunt ook de omgeving verkennen.

Waar vind ik goedkope autoverhuur voor Konya?

De prijsvergelijking van Car RentalCheck biedt auto's te huur aan op het vliegveld en in de stad Konya. In de meeste gevallen is het huren in de buurt van de luchthaven echter goedkoper door de toegenomen concurrentie. Waar ligt de luchthaven? Het vliegveld ligt ongeveer 18 kilometer ten noorden van de stad. Hoe lang duurt het voordat ik met de auto in de stad ben? Met een huurauto duurt het minder dan 25 minuten om het centrum te bereiken.

Reistips voor uw verblijf in TurkijeMenu-Entry

Moskee in Konya

Moskee in Konya

Hier vindt u een aantal dingen die u moet weten voordat u naar Konya reist. Voordat u de prachtige cultuur en natuur van de Konyas-regio ontdekt, moet u eerst de regels en gebruiken van de lokale bevolking leren kennen. We hebben een aantal tips verzameld voor de voorbereiding van uw reis (en uw koffer) naar Konya.

Tips voor een reis naar Konya:

  • Ramadan: De stad is relatief traditioneel in vergelijking met andere delen van Turkije. Als u tijdens de vastentijd naar Konya moet reizen, moet u voorbereid zijn op gesloten winkels en restaurants. Daarom kan het moeilijk zijn om overdag eten en drinken te kopen.
  • Tijdens de Ramadan is het ook aan te raden om niet in het openbaar te eten of te drinken.
  • Bezoek aan moskeeën: Als u geïnteresseerd bent in het bezoeken van moskeeën, worden vrouwen gevraagd om een sluier te dragen die hun haar bedekt. Bedekkende kleding (geen halslijn en geen benen tonen) is ook aan te raden voor mannen en vrouwen.

Autoverhuur rondreis: Ontdek andere plaatsen in TurkijeMenu-Entry

Een huurauto biedt niet alleen de mogelijkheid om in Konya spontaan te beslissen hoe uw dag eruit moet zien. Waarom maken ze geen verbinding met andere plaatsen in Turkije en maken ze een individuele road trip. Met een huurauto heeft u de mogelijkheid om de omgeving van Konya te verkennen, wat meer van de Turkse natuur te ontdekken en kleine dorpjes te bezoeken. Hier vindt u enkele voorbeeldlocaties:

Doelstelling Afstand Reistijd
Sille Subaşı 11 km 20 min.
Tuz Gölü 139 km 1 uur 40 min.
Cappadocië 274 km 3 uur 30 min.
Kant 232 km 3 uur 5 min.
Antalya 302 km 4 uur
Het dorp Sille

Sille is een klein Turks dorp in de buurt van de stad Konya. U kunt Sille in een halve dag bezoeken. U kunt ook gaan wandelen in de omgeving van Sille. Door zijn Cappadociaans-Griekse geschiedenis is het dorp grotendeels beschermd als historisch monument.

Gölümeer

Het Tüzmeer is een groot, ondiep zoutmeer. Soms wordt het meer rood door algen, of droogt het uit en laat het een witte vlek zout achter.

cappadocië

Cappadocië is een regio in het midden van Turkije die bekend staat om zijn troglodieten. De landschappen met luchtballonnen op de achtergrond geven de plek een magische sfeer. Ideaal voor mooie wandelingen!

Kant

Wat dacht u van een verblijf aan de Middellandse Zee? Side is een beroemde badplaats die niet alleen mooie stranden maar ook oude ruïnes biedt. In slechts 3 uur bereikt u Side van Konya!

Cappadocië

Cappadocië

Tüzmeer

Tüzmeer

Welke verzekering moet ik afsluiten?

Autoverzekering

Autoverzekering

Als er iets met de auto gebeurt, door slechte wegomstandigheden of een ongeluk, zijn er verschillende aanbiedingen van verzekeringsmaatschappijen. Op onze website kunt u de verschillende aanbiedingen vergelijken. Wij raden u aan een auto te huren met een volledig omnium verzekering zonder eigen risico. Door deze optie te boeken bent u aan de veilige kant. Bij een ongeval hoeft u geen extra kosten voor schadevergoeding te betalen.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat