Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Internationale luchthaven Mohammed V

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Anton: “Alles zeer eenvoudig en begrijpelijk. Bedankt voor een geweldige vakantie!”

1 van 145 beoordelingen voor de Internationale luchthaven Mohammed V
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Internationale luchthaven Mohammed V

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Internationale luchthaven Mohammed V bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 8 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Kia Picanto
7 Dagen van 01.04 - 08.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 9 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Renault Clio
7 Dagen van 01.04 - 08.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 12 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleinste auto
bijv. Kia Picanto
7 Dagen van 01.04 - 08.04.2024
Voorbeeld auto

Zelfs in de winter wordt het niet bijzonder koud in Casablanca, zodat u met de huurauto veel activiteiten kunt ondernemen. U kunt de juiste huurauto op Casablanca Airport krijgen. Ga naar de Hassan II moskee, bezoek de historische oude stad Medina en trakteer uzelf op een drankje op de strandpromenade. Met uw eigen huurauto bent u altijd mobiel in Casablanca.

Huurauto op de luchthaven van Casablanca

Marokko is een droombestemming met historische steden, kleurrijke souks en een grote culturele diversiteit. Het is bij uitstek geschikt voor een huurautoreis en fascineert met mediterrane flair in het noorden, kilometerslange zandstranden aan de Atlantische kust, gouden duinen in de Sahara en spectaculaire bergtoppen in het Atlasgebergte. Vind een geschikte huurauto met behulp van de prijsvergelijking op MietwagenCheck en selecteer het beste aanbod en alle belangrijke extra diensten voordat u op reis gaat, zodat u uw huurauto snel en gemakkelijk kunt ophalen bij aankomst op de luchthaven van Casablanca.

Autoverhuur op Casablanca Luchthaven

Op de luchthaven van Casablanca vindt u in beide terminals informatiebalies van de volgende autoverhuurbedrijven.

  • Vliegtuig (Terminal 2)
  • Avis (Terminal 2)
  • Budget (Terminal 2)
  • Europcar (Terminal 2)
  • Hertz (Terminal 2)
  • Sixt (Terminal 2)
  • Thrifty (Terminal 2)

Interessante feiten over Casablanca Luchthaven (CMN)

De luchthaven Casablanca ook Casablanca Airport Mohammed V (CMN) is de belangrijkste luchthaven van Marokko en de hub van de staatsmaatschappij Royal Air Maroc. Zij bedient hoofdzakelijk bestemmingen in Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Internationale luchtvaartmaatschappijen zoals Aeroflot, Air Canada, Air France, Al-Itlaia, British Airways, Emirates, Ethiad, KLM, Lufthansa, Turkish Airlines en andere vliegen op de luchthaven. Er zijn twee aansluitingen die met elkaar verbonden zijn. Terminal 2 is de belangrijkste terminal voor internationale vluchten die hoofdzakelijk worden uitgevoerd door Royal Air Maroc. Hier vindt u de meeste informatiebalies voor autoverhuurbedrijven en in de kelder bevindt zich het treinstation van de luchthaven. De luchthaven beschikt over restaurants, winkels en geldautomaten, geld wisselen is ook mogelijk. Passagiers op de luchthaven kunnen gedurende 30 minuten gebruik maken van gratis wifi.

Verkeersverbindingen met de luchthaven

Vanaf het eigen treinstation van de luchthaven, Gare ONCF Aéroport Mohamed V, rijden treinen naar het centrum van Casablanca. Hij stopt bij de stations Mers Sultan, Casa Port, Casa Voyageurs en L'Oasi. Om naar het stadscentrum te gaan, kiest u het station Casa Port, en om naar andere steden te reizen, kiest u het station Voyageurs buiten het stadscentrum. De busmaatschappij CTM brengt u naar het busstation CTM achter het Sheraton Hotel. Het busstation bevindt zich buiten Terminal 1. Taxi's staan buiten de aankomsthal en zijn 24 uur per dag beschikbaar.

De luchthaven van Casablanca ligt 32 km ten zuiden van het stadscentrum aan de snelweg A7 (Agadir-Casablanca) en de nationale weg N9. Via beide routes is het stadscentrum met de auto in ongeveer 45 minuten te bereiken.

Ontdek Casabalnca en andere droombestemmingen met uw huurauto

Bestemming Afstand tot luchthaven CMN Reistijd
Casablanca 32 km 45 minuten.
El Jadida 117 km 1 uur en 25 minuten.
Meknès 271 km 3 uur
Chefchaouen 366 km 5 uur en 10 minuten.
Aït-Ben-Haddou 394 km 5 uur 40 minuten
  • Casablanca is het economisch centrum van Marokko en een bruisende kosmopolitische metropool. Het uiterlijk wordt gekenmerkt door moderne architectuur. Op de Boulevard Mohamed V. vindt u nog steeds prachtig gerenoveerde huizen uit de Franse koloniale periode. Bijzonder bezienswaardig is de Hassan II Moskee, voltooid in 1993. Het imposante gebouw kan ook door niet-moslims worden betreden tijdens een rondleiding. Een lift brengt u in 8 seconden naar de 210 meter hoge minaret, waar u een prachtig uitzicht heeft over de stad. Een absolute must is natuurlijk Rick's Café, ook al werd de klassieke film Casablanca in Hollywood opgenomen, het café is een trekpleister voor veel filmliefhebbers.
  • El Jadida, de oude Portugese stad Cité Portugaise met haar sacraal uitziende cisterne staat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO.
  • Meknès is een van de minder bekende koningssteden van Marokko, samen met Fés, Marrakech en Rabat, en de Bab Mansour poort van de stad wordt beschouwd als een van de mooiste ter wereld.
  • Chefchaouen wordt ook wel de Blauwe Parel van Marokko genoemd, alle gebouwen van de hele medina zijn in blauwe kleur.

Herfst en winter, de beste tijd om het binnenland in te gaan.

In het binnenland kan het in de zomer tot 45 graden heet worden, de beste reistijd is daarom in oktober en november, evenals in maart, dan zijn de temperaturen op een aangename 15 - 20 graden. Van december tot februari valt er sneeuw op grote hoogten in het Atlasgebergte en sommige passen, zoals de 2.260 meter hoge bergpas Tizi n'Tichka, zijn dan soms gesloten.

Tinghir, gelegen op 1400 meter boven de zeespiegel, wordt beschouwd als de mooiste oase van Marokko met zijn weelderig groene tuinen en ontelbare dadelpalmen. Van hieruit reist u naar de Todra-kloof, een van de indrukwekkendste ravijnen ter wereld, met kliffen tot 300 meter hoog. Op de weg van de 1000 Kasbahs door de Dades-vallei van Boumale naar Ouazarzate ontdekt u ontelbare oude kastelen van klei (Kasbahs) en kleine bergdorpjes. Midden in het Atlasgebergte ligt de woestijnstad Aït-Ben-Haddou met zijn uit klei opgetrokken gebouwen, een adembenemend schouwspel, dat op de Werelderfgoedlijst van de UNSECO staat en het decor was van meer dan 20 filmproducties.

Poort naar de Medina

Weg door het Atlasgebergte

Per huurauto in Marokko

Een huurauto is de beste manier om door het land te reizen en is erg gemakkelijk. De infrastructuur is zeer goed ontwikkeld, vooral in de toeristische centra, en de bewegwijzering is zowel in het Arabisch als in het Frans. Buiten de steden is het rijden op de wegen zeer ontspannen. Er zijn echter een paar dingen waar u op moet letten.

  • De snelwegen zijn in goede staat en hebben op regelmatige afstanden benzinestations. Er zijn enkele tolgelden, die contant of met een creditcard kunnen worden betaald. De maximumsnelheid is 120 km/u.
  • Kijk altijd uit voor brommers, fietsers, ezels, koetsen of kuddes geiten. Zorg er in landelijke gebieden voor dat er altijd voldoende benzine in de tank zit. Op wegen buiten de bebouwde kom is de maximumsnelheid 100 km/u.
  • Rijd indien mogelijk niet 's nachts, de straatverlichting is zeer slecht en voertuigen zonder verlichting komen relatief vaak voor.
  • In de steden is het verkeer vaak chaotisch. Parkeer op een bewaakte parkeerplaats in de buurt van de medina, waar parkeerwachters in neon gele hesjes staan die graag een fooi aannemen. Rood-witte strepen aan de rand van het parkeerterrein betekenen verboden te parkeren.
  • Verkeers- en radarcontroles zijn vrij frequent, hou je aan de snelheidslimieten. In de steden is het 40 km/u - 60 km/u , het alcoholpromillage is 0,0 promille.
  • Als u naar het zuiden rijdt, naar afgelegen gebieden of kleine steden in de bergen, moet u beslist een auto met vierwielaandrijving huren. Steile en zeer bochtige wegen kunnen de rijtijd verlengen.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat