Huurauto Internationale Luchthaven Suvarnabhumi

Autohuur Bangkok Airport - BKK vanaf 15 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage

Uw recent geselecteerde huurauto

Laatst bekeken huurauto
Ophalen:
Inleveren:
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actueel aanbod Internationale Luchthaven Suvarnabhumi

Kleine auto
Kleine auto
bijv. Nissan Almera of gelijkwaardig
Nissan Almera
vanaf 15 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Toyota Yaris
vanaf 18 €/dag
Kleine auto
 • Direct beschikbaar
Nissan Almera
vanaf 15 €/dag
Kleine auto
 • Zonder eigen risico
Toyota Yaris
vanaf 18 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. Toyota Vios of gelijkwaardig
Toyota Vios
vanaf 19 €/dag
Compactklasse
 • Zonder zorgen-pakket
Toyota Vios
vanaf 22 €/dag
Compactklasse
 • Direct beschikbaar
Toyota Vios
vanaf 19 €/dag
Compactklasse
 • Zonder eigen risico
Toyota Vios
vanaf 22 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. Nissan Almera of gelijkwaardig
Nissan Almera
vanaf 18 €/dag
Minibus
bijv. Toyota Innova of gelijkwaardig
Toyota Innova
vanaf 35 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. Nissan X-Trail of gelijkwaardig
Nissan X-Trail
vanaf 32 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. Toyota Hiace 10ST of gelijkwaardig
Toyota Hiace 10ST
vanaf 44 €/dag
SUV
bijv. Toyota Hilux of gelijkwaardig
Toyota Hilux
vanaf 23 €/dag
Premium klasse
bijv. Toyota Camry of gelijkwaardig
Toyota Camry
vanaf 50 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Haal de huurauto op bij de luchthaven van Bangkok

Luchthaven Bangkok

Luchthaven Bangkok

Bangkok is groot, luidruchtig en chaotisch - daarom is het raadzaam om met een huurauto te reizen vanaf het vliegveld Suvarnabhumi BKK. Idealiter hebt u de autoverhuurbedrijven op Suvarnabhumi Airport op ons vergelijkingsportal vergeleken en een huurauto met alle relevante gegevens gereserveerd en hoeft u deze alleen maar op te halen op de luchthaven bij het juiste ophaalstation. Op ons portaal huurt u niet alleen een auto voor een zeer redelijke prijs, maar u kunt de huurauto ook uitrusten met de gewenste accessoires (kinderzitjes of navigatiesysteem). Op Suvarnabhumi Airport hoeft u alleen het huurcontract met het autoverhuurbedrijf te ondertekenen en de huurauto kort te inspecteren voordat u naar het hotel rijdt.

Beleef Bangkok in de zomer

Tuk-Tuk in Bangkok

Met de Tuk-Tuk door Bangkok

Bangkok is niet alleen warm en luidruchtig in de zomermaanden. Dus het is de perfecte plek voor wie van drukte houdt. In Bangkok vindt u alles wat uw hartje begeert: van cultuur en winkelen tot een bruisend nachtleven. Maak van de zomer een onvergetelijk avontuur. Als u niet zelf een huurauto wilt rijden in de verkeerschaos van Bangkok in de zomer, kunt u een tuk-tuk nemen om de stad te verkennen. Tijdens de zomermaanden kunt u de meest indrukwekkende tempels van Bangkok verkennen en de avonden afsluiten met een cocktail in een van de dakterrassen. Op zomeravonden moet u zeker een wandeling maken door een van de nachtmarkten. Hier kunt u allerlei soorten snacks proberen. Dit wordt uw zomer in Bangkok!

Algemene informatie over de luchthaven van Bangkok

Suvarnabhumi International Airport is een van de grootste luchthavens ter wereld en verwelkomt aankomende reizigers in een enorme, ultramoderne terminal met een stalen trussdak. Het is de thuisluchthaven van Bangkok Airways, ThaiAirAsia en Thai International Airways. Daarnaast vliegen meer dan 80 luchtvaartmaatschappijen regelmatig naar de luchthaven, waarvan sommige met de Airbus A380. De nieuwe luchthaven van Bangkok wordt jaarlijks door 50 miljoen reizigers bezocht. Hij is zeer overzichtelijk ingedeeld, maar door zijn afmetingen vergt hij na de landing lange wandelingen.

Aankomst op de luchthaven van Suvarnabhumi BKK

Als je eenmaal geland bent, volg dan eerst de borden met het opschrift Immigratie Paspoort Controle. Zodra u uw inreisstempel heeft, brengt de volgende route u naar de aangegeven loopband voor het afhalen van de bagage. Het is slechts een paar meter van Immigratie naar uw bagagecarrousel, het displayboard bevindt zich direct achter de immigratiebalies. Met uw bagage passeert u de douanecontrole en dan komt u in de enorme aankomsthal, waar talrijke balies gratis hotels bemiddelen en ook elk autoverhuurbedrijf zijn loket heeft.

Neem de huurauto over op de luchthaven van Bangkok BKK

Als u uw huurauto op onze website voor een gunstige prijs heeft geboekt, is er niet veel meer te doen op de luchthaven BKK van Bangkok. U dient de huurovereenkomst te controleren op alle geselecteerde gegevens, deze te ondertekenen en vervolgens uw auto af te halen. Elk autoverhuurbedrijf dat aanwezig is op Suvarnabhumi Airport heeft zijn ophaalstation in een van de parkeergarages in de buurt van de terminal. Aangezien er echter geen pendelbusverbinding is, moet u naar het ophaalstation lopen. Elk ophaalstation is ook verdeeld in een ophaal- en inleverzone, dus u moet uw huurauto in de juiste zone zoeken.

Vul de huurauto op de luchthaven van Bangkok

de auto tanken

Brandstofverhuur auto

Een ander aspect dat u met het autoverhuurbedrijf moet verduidelijken voordat u de auto ophaalt op Suvarnabhumi Airport, ten laatste bij het ophaalstation. Het gaat om de brandstofregeling, die ook in Thailand bepaalt dat een auto met een volle tank wordt ingeleverd en met een volle tank moet worden ingeleverd. Vraag uw autoverhuurbedrijf naar een tankstation op BKK of nabij de internationale luchthaven. Wij hebben ons voor u geïnformeerd en kunnen u meedelen dat er twee tankstations zijn die 24 uur per dag geopend zijn op enkele kilometers van de luchthaven. U rijdt met uw huurauto vanaf de parkeerplaats op het vliegveld, kiest de met het hotel verbonden weg naar Bangkok en slaat linksaf bij het Thai Airways gebouw. Volg de borden naar de busterminal (Thais en Engels) en u ziet aan beide zijden van de terminal een benzinestation.

Wegvervoer Bangkok - een uitdaging voor veel buitenlandse reizigers

Wegverkeer in Bangkok

Wegverkeer in Bangkok

Ten eerste, in Thailand rijdt u links en haalt u rechts in, alleen al dit aspect vraagt de eerste kilometers meer aandacht. Het zeer hoge verkeersvolume in de hoofdstad op elk moment van de dag vereist concentratie. De situatie wordt bemoeilijkt door het feit dat talloze tuk-tuks door het verkeer kronkelen en moeten vechten tegen auto's en vrachtwagens. Toch zijn de chauffeurs in Thailand terughoudend en helpen ze de buitenlandse weggebruikers waar mogelijk. Het besturen van een huurauto in Bangkok wordt na een korte periode van gewenning een waar genoegen. Echter, moet u ervoor zorgen dat u de juiste verzekering bij het huren van een auto voor een redelijke prijs en ook eventuele extra stuurprogramma's aan het autoverhuurbedrijf op de luchthaven van Suvarnabhumi melden.

Wat zijn de snelheidslimieten in Thailand?

Plaats Topsnelheid
Stedelijke gebieden 60 km/u
Landwegen 90-100 km/u

Welke hoogtepunten in Bangkok moet ik ontdekken met een huurauto?

Ayutthaya van boven, Thailand

Ayutthaya van bovenaf

Rivier Kwai, Bangkok

rivier de Kwai

Oud kapitaal

Ayutthaya is een excursiebestemming op 85 kilometer van Bangkok, dat lang geleden de hoofdstad van Thailand was en daarom vol met historische bezienswaardigheden ligt. U rijdt met uw gehuurde auto op de ringweg en neemt vervolgens snelweg 1 naar het noorden. U zult al snel merken dat de klokken in de oude hoofdstad veel langzamer lopen dan in de ziedende metropool, de lokale bevolking is meer ontspannen en altijd in een stemming voor plezier. Ayutthaya is een paradijs voor liefhebbers van historische gebouwen, de hele stad is gevuld met indrukwekkende tempels en koninklijke paleizen. Tussendoor zijn er tal van restaurants en hotels met voornamelijk Engelstalig personeel. Neem een paar dagen de tijd om de stad te bezoeken. Het leven is hier uiterst goedkoop en u vindt hier een geschikt hotel in elke prijsklasse.

Hua Hin

Het huren van een auto tegen een redelijke prijs betekent veel vrijheid tegen redelijke kosten en stelt u in staat om de schoonheid van Thailand te ontdekken, zelfs buiten Bangkok. We kunnen de rit naar Hua Hin (iets minder dan drie uur) alleen maar aanraden. Deze door de koning geliefde badplaats wordt voornamelijk bezocht door de lokale bevolking en geeft u een diepgaand inzicht in de Thaise manier van leven. Verlaat de Ring Road in Bangkok bij de afslag Nakhon Pathom en volg gewoon de borden naar Phet Buri en Hua Hin (Thais en Engels).

rivier de Kwai

Met een goedkope en goed geoutilleerde huurauto is de drie uur durende rit naar de brug over de Menam Kwai een spannend genoegen. Vanaf de ringweg in Bangkok volgt u eerst de snelweg 4 en slaat dan af op de National Road 323 richting Kanchanaburi. De brug is ingebed in een fascinerend landschap, in de directe omgeving vindt u vele restaurants en hotels. Hotel en catering zijn aanzienlijk goedkoper buiten Bangkok, dit aspect spreekt ook voor een paar dagen in de provincie Kanchanaburi.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders