Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Internationale Luchthaven Suvarnabhumi

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Robert: “Alles werkte perfect. Van de boeking tot het terugbrengen van de auto.”

1 van 35 beoordelingen voor de Internationale Luchthaven Suvarnabhumi
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Internationale Luchthaven Suvarnabhumi

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Internationale Luchthaven Suvarnabhumi bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 19 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Compactklasse
bijv. Toyota Vios
10 Dagen van 14.05 - 24.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 19 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Toyota Yaris
10 Dagen van 14.05 - 24.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 22 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Compactklasse
bijv. Toyota Vios
10 Dagen van 14.05 - 24.05.2024
Voorbeeld auto

Tussen moderne wolkenkrabbers, traditionele tempels en een verbluffende keuken - de hoofdstad van Thailand, Bangkok, heet u welkom in de zomer. De beste manier om de bruisende stad Bangkok te ervaren is met uw eigen huurauto. Het beste kunt u een goedkope huurauto op Bangkok Airport van tevoren boeken. Autoverhuur Check geeft u een snel overzicht van de prijzen van alle autoverhuur bedrijven in Bangkok.

Haal een huurauto op bij de luchthaven van Bangkok

Bangkok Luchthaven

Bangkok Luchthaven

Bangkok is groot, lawaaierig en chaotisch - daarom is het zinvol om met een huurauto vanaf Suvarnabhumi Airport BKK te reizen. In het ideale geval heeft u de autoverhuurbedrijven op Suvarnabhumi Airport vergeleken op ons vergelijkingsportaal en een huurauto gereserveerd met alle relevante details en hoeft u deze alleen nog maar op te halen bij het desbetreffende ophaalstation op de luchthaven. Niet alleen huurt u op ons portaal heel goedkoop een auto, u kunt de huurauto ook uitrusten met de gewenste accessoires (kinderzitjes of navigatiesysteem). Op de luchthaven Suvarnabhumi hoeft u alleen maar het huurcontract met het autoverhuurbedrijf te ondertekenen en de huurauto kort te inspecteren voordat u naar uw hotel rijdt.

Algemene informatie over de luchthaven van Bangkok

Suvarnabhumi International Airport is een van de grootste luchthavens ter wereld en verwelkomt aankomende reizigers in een enorme, ultramoderne terminal met een stalen vakwerkdak. Het is de thuisluchthaven van Bangkok Airways, ThaiAirAsia en Thai International Airways. Bovendien vliegen meer dan 80 luchtvaartmaatschappijen regelmatig op de luchthaven, waarvan sommige met de Airbus A380. De nieuwe luchthaven van Bangkok wordt jaarlijks door 50 miljoen reizigers bezocht. Hij is zeer duidelijk ontworpen, maar door zijn afmetingen zijn er lange wandelingen nodig na de landing.

Aankomst op Suvarnabhumi Airport BKK

Nadat u geland bent, gaat u eerst naar de wegwijzers met de tekst Immigration Passport Control. Zodra u uw immigratiestempel hebt, leidt het volgende pad u naar de aangegeven transportband voor het ophalen van de bagage. Het is slechts een paar meter van de immigratiedienst naar uw bagageband, het mededelingenbord bevindt zich direct achter de immigratiebalies. Met uw bagage gaat u door de douane en vervolgens komt u in de enorme aankomsthal, waar zich talrijke loketten bevinden om gratis hotels te regelen en ook elk autoverhuurbedrijf zijn loket heeft.

Ophalen van uw huurauto op de luchthaven van Bangkok BKK

Als u uw huurauto goedkoop via onze website heeft geboekt, hoeft u niet veel meer te doen bij de autoverhuur op Bangkok Airport BKK . U dient de huurovereenkomst te controleren op alle geselecteerde details, deze te ondertekenen en vervolgens uw auto op te halen. Elk autoverhuurbedrijf op Suvarnabhumi Airport heeft zijn ophaalstation in een van de parkeergarages niet ver van de terminal. Aangezien er echter geen pendelbusdienst is, zult u te voet naar de opstapplaats moeten gaan. Elk ophaalstation is ook verdeeld in een ophaal- en een afzetgebied, dus u moet uw huurauto in het juiste gebied zoeken.

Bijtanken van uw huurauto op de luchthaven van Bangkok

Auto tanken

De huurauto tanken

Er is nog een ander aspect dat u met het autoverhuurbedrijf ten laatste op het afhaalstation moet bespreken voordat u uw huurauto ophaalt op Suvarnabhumi Airport . Dit betreft de tankvoorschriften, die ook in Thailand voorschrijven dat een auto met een volle tank wordt ingeleverd en met een volle tank moet worden teruggebracht. Vraag uw autoverhuurbedrijf naar een benzinestation op de internationale luchthaven BKK of in de onmiddellijke omgeving. Wij hebben het voor u nagekeken en kunnen u meedelen dat er op enkele kilometers van de luchthaven twee benzinestations zijn die 24 uur per dag open zijn. Om er te komen, rijdt u met uw huurauto het parkeerterrein van de luchthaven uit, neemt u de met hotels omzoomde weg naar Bangkok en slaat u bij het gebouw van Thai Airways linksaf. Volg de borden naar de busterminal (Thais en Engels) en u ziet een benzinestation aan weerszijden van de terminal.

Wegverkeer in Bangkok - een uitdaging voor veel buitenlandse reizigers

Wegverkeer in Bangkok

Wegverkeer in Bangkok

Ten eerste rijdt u in Thailand links en haalt u rechts in. Dit aspect alleen al vereist van u een verhoogde aandacht gedurende de eerste paar kilometers. Dit komt doordat het zeer drukke verkeer in de hoofdstad op elk moment van de dag concentratie vereist. Tot overmaat van ramp wurmen talloze tuk-tuks zich door het verkeer en moeten zij zich een weg vechten tegen auto's en vrachtwagens. Niettemin zijn chauffeurs in Thailand gereserveerd vriendelijk en helpen ze buitenlandse weggebruikers waar mogelijk. Rijden met een huurauto in Bangkok wordt een waar genoegen na een korte periode van gewenning. Wanneer u echter goedkoop een auto huurt, moet u ervoor zorgen dat u de juiste verzekering hebt en ook eventuele extra bestuurders aan het autoverhuurbedrijf op de luchthaven Suvarnabhumi melden.

Wat zijn de snelheidslimieten in Thailand?

Locatie Maximum snelheid
In steden 60 km/h
Landwegen 90-100 km/u

Welke hoogtepunten in Bangkok kan ik het beste met een huurauto ontdekken?

Ayutthaya van boven, Thailand

Ayutthaya van boven

Rivier Kwai, Bangkok

Rivier Kwai

Oude hoofdstad

Ayutthaya ligt op 85 kilometer rijden van Bangkok. Het was lang geleden de hoofdstad van Thailand en staat daarom vol met historische bezienswaardigheden. U rijdt met uw huurauto over de Ring Road en neemt dan Highway 1 in noordelijke richting. U zult snel merken dat de klokken in de oude hoofdstad veel langzamer lopen dan in de bruisende metropool, de plaatselijke bevolking is meer ontspannen en altijd in voor een grapje. Ayutthaya is een paradijs voor liefhebbers van historische gebouwen, de hele stad is gevuld met indrukwekkende tempels en koninklijke paleizen. Tussendoor zijn er talrijke restaurants en hotels met overwegend Engels sprekend personeel. Trek een paar dagen uit voor sightseeing. Het leven is hier uiterst goedkoop en u vindt in elke prijsklasse een geschikt hotel.

Hua Hin

Goedkoop een auto huren geeft u veel vrijheid tegen een redelijke prijs en stelt u in staat om de schoonheid van Thailand te ontdekken ver weg van Bangkok. We kunnen de rit naar Hua Hin (iets minder dan drie uur) alleen maar aanbevelen. Want de badplaats waar de koning de voorkeur aan geeft, wordt vooral door de plaatselijke bevolking bezocht en geeft u een diep inzicht in de Thaise manier van leven. Verlaat in Bangkok de Ring Road bij de afslag Nakhon Pathom en volg gewoon de borden naar Phet Buri en Hua Hin (Thais en Engels).

Rivier Kwai

Met een goedkope en goed uitgeruste huurauto is de drie uur durende rit naar de brug over de Menam Kwai een opwindend genoegen. Vanaf de Ring Road in Bangkok volgt u eerst Highway 4 en dan National Road 323 richting Kanchanaburi. De brug ligt in een fascinerend landschap, en in de onmiddellijke omgeving vindt u vele restaurants en hotels. Hotel en eten zijn aanzienlijk goedkoper buiten Bangkok, dit aspect spreekt ook voor een paar dagen in de provincie Kanchanaburi.

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

35 Ervaringen van onze klanten in Internationale Luchthaven Suvarnabhumi

Beoordeling van Manyaca B.

“Alles was geweldig, zoals het hoort. Ik kan de service alleen maar aanbevelen.”

Beoordeling van Cindy R.

“Alles is zeer goed verlopen. Driveboo kan alleen maar aanbevolen worden!”

Beoordeling van Kai B.

“Zeer goede service van Sixt en geweldig boekingsproces met Driveboo.”

Beoordeling van Burghard T.

“Alles verliep vlot en er is ook luchthavenvervoer.”

Beoordeling van Marcel T.

“Alles was geweldig met Europcar. Een medewerker van EC vergezelde ons zelfs naar het tankstation om te tanken toen we de auto terugbrachten. Super service!”

Beoordeling van Sandra H.

“Mietwagen- Check.de is een zeer goed bedrijf en ik kan het alleen maar aanbevelen.”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat