Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Internationale Luchthaven Phuket

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Robert: “Alles werkte perfect. Van de boeking tot het terugbrengen van de auto.”

1 van 29 beoordelingen voor de Internationale Luchthaven Phuket
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Internationale Luchthaven Phuket

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Internationale Luchthaven Phuket bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 20 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Toyota Yaris
14 Dagen van 16.12 - 30.12.2024
Voorbeeld auto
vanaf 23 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Toyota Yaris
14 Dagen van 16.12 - 30.12.2024
Voorbeeld auto
vanaf 22 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. Toyota Yaris
14 Dagen van 16.12 - 30.12.2024
Voorbeeld auto

Paradijselijke droomstranden, indrukwekkende natuur, vriendelijke mensen en een geweldige keuken - dat is wat u te wachten staat tijdens een zomervakantie in Phuket. Om er zeker van te zijn dat u geen enkel hoogtepunt op Thailand's grootste eiland mist, raden wij u aan om goedkoop een auto te huren op Phuket. Het beste kunt u uw huurauto van tevoren reserveren op de luchthaven van Phuket. Op MietwagenCheck krijgt u een snel en gemakkelijk overzicht van de beste aanbiedingen voor uw huurauto op Phuket Luchthaven. Uw zomervakantie in Thailand wordt gegarandeerd een hoogtepunt.

Autoverhuur op Phuket Luchthaven

Aankomst op de luchthaven van Phuket

Aankomst op de luchthaven van Phuket

U landt op Phuket Airport (HKT) en wilt Phuket met een huurauto verkennen? Dan kunt u het beste uw auto direct op de luchthaven huren, omdat u direct na aankomst op Phuket Airport toegang heeft tot het huurauto aanbod van een tiental autoverhuurbedrijven. U kunt het beste de huurauto's van de autoverhuurbedrijven op Phuket Airport vergelijken met MietwagenCheck voordat u aan uw reis begint, zodat u uw droomverblijf in Phuket soepel kunt beginnen zonder in lange rijen te hoeven wachten op uw huurauto.

Waar is het ophaalpunt van de huurauto van de luchthaven van Phuket?

Sinds de reconstructie van de luchthaven of de bouw van een nieuwe terminal, vindt u de autoverhuurstations op het aankomstniveau in de nieuwe terminal nadat u door de douane bent gegaan. Als u op de oude terminal aankomt met een binnenlandse vlucht vanaf een kleinere luchthaven in Thailand, kunt u de autoverhuurstations te voet in slechts enkele minuten bereiken.

Bij welke autoverhuurbedrijven kan ik een auto huren op Phuket Airport?

Omdat Phuket een van de meest populaire vakantie-eilanden in Thailand is, vindt u een aantal autoverhuurbedrijven die wereldwijd actief zijn, die wij hieronder voor u hebben samengesteld:

  • Alamo
  • Avis
  • Begroting
  • Dollar
  • Europcar
  • Hertz

Is er een benzinestation op de luchthaven van Phuket?

Tot nu toe is er geen benzinestation op het luchthaventerrein, dus als uw huurauto geen volle tank heeft, zult u naar het Susco benzinestation op snelweg 402 moeten gaan (volg de borden naar Phuket Town) om uw auto daar vol te gooien.

Rent a car Phuket Airport (HKT) - snel van het noorden naar het zuiden van het eiland

Grote Boeddha in Phuket

Grote Boeddha

Fantastische stranden, uitstekende excursiemogelijkheden, prachtige tempels, de Grote Boeddha, een prachtige oude stad en het exotische nachtleven trekken elk jaar miljoenen mensen naar Phuket. Maar ook de kilometerslange stranden van Khao Lak en het Phang Nga Marine National Park zijn met een huurauto snel te bereiken via goed onderhouden wegen, zodat u gemakkelijk een pauze kunt nemen van het zonnebaden. Hieronder hebben we enkele kilometer afstanden samengesteld om u te helpen uw reis naar Phuket en omgeving te plannen:

Autoverhuur bestemmingen van Phuket Luchthaven

Plaatsnaam Afstand tot luchthaven HKT Reistijd
Phuket Centrum 32,2 km 46 minuten
Phang Nga 62,6 km 56 minuten
Khao Lak 78,5 km 1 uur en 18 minuten.
Patong 38,7 km 55 minuten
Rawai 49.0 km 1 uur en 12 minuten.

Alles wat u moet weten over vervoersverbindingen

Dankzij de goede bewegwijzering bereikt u de hoofdweg 402, die bijna over het hele eiland loopt, in slechts enkele minuten, vanwaar u de populairste strandgebieden en badplaatsen kunt bereiken. Als u eerst een taxi of pendelbus naar Phuket Town wilt nemen, vindt u daar voldoende taxi's en de bushalte voor de aankomsthal.

Driveboo Tip:

Onze tip: Neem alleen een taxi met een taximeter of bestel een taxi aan de daarvoor bestemde balie om te voorkomen dat u later een exorbitante prijs betaalt. Bovendien moet u over het algemeen onderhandelen over de prijzen voordat u aan uw reis per taxi of tuktuk (alleen geschikt voor korte afstanden) begint!

Phuket Luchthaven - enkele gegevens in een oogopslag

De internationale luchthaven van Phuket, die jaarlijks meer dan 12,9 miljoen passagiers verwerkt, biedt alle voorzieningen om uw verblijf te vergemakkelijken. Naast diverse souvenirwinkels vindt u er natuurlijk ook wisselkantoren, restaurants en cafés waar u de tijd tot uw vertrek kunt doorbrengen. In verband met de vertrekformaliteiten kunnen er echter vertragingen optreden bij het inchecken, dus u moet zeker vroeg aan uw terugreis beginnen.

Huurauto op de luchthaven van Phuket: Rondrit over de "Parel van de Andamanse Zee

Kata Beach, Phuket

Kata Beach

Vuurshow in Phuket

Nachtleven Phuket: Vuurshow

Wat Chalong Tempel, Thailand

Wat Chalong Tempel

Bijna geen enkel ander eiland in de Andamanse Zee is zo gevarieerd als Phuket. Wilt u ontspannen op een van de prachtige stranden op een steenworp afstand van uw accommodatie? Dan moet u kiezen voor een verblijf in Kata, Karon of Kamala. Als u daarentegen van het uitbundige nachtleven houdt, zult u zich waarschijnlijk bijzonder thuis voelen in Patong of Phuket Town. Om de mooiste stukken strand te bereiken, zoals Nai Harn, is het echter van essentieel belang mobiel te zijn met een huurauto, aangezien regelmatige verbindingen met het openbaar vervoer bijna onbestaande zijn. Bovendien bent u met uw huurauto flexibel genoeg om naar de meest fantastische uitzichtpunten te rijden, zoals de landtong van Laem Phromthep, waarvandaan het uitstekend is de zonsondergang te zien. Maar ook andere bezienswaardigheden, zoals Wat Chalong of de Grote Boeddha, kunt u alleen met uw eigen huurauto bereiken.

Verkeersregels in Thailand

Hoewel het gerucht de ronde doet dat u in Thailandeen auto kunt huren met een buitenlands rijbewijs, is dit vaak de gangbare praktijk, maar het is geenszins toegestaan. Vraag daarom tijdig een internationaal rijbewijs aan om bij een ongeval aan de veilige kant te zijn! Wij hebben hieronder wat meer informatie over autorijden in Phuket voor u samengesteld:

  • Links rijden in Thailand
  • Maximumsnelheid in de stad: 60 km/u (volg de borden), buiten de stad: 80 - 90 km/u, op autosnelwegen en autowegen: 90 - 120 km/u
  • Er is geen tol op Phuket
  • Het toegestane alcoholpromillage is 0,5 promille.
  • Parkeren en stoppen is niet toegestaan op gekleurde stoepranden.

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

29 Ervaringen van onze klanten in Internationale Luchthaven Phuket

Beoordeling van Sebastian K.

“Zowel de boekingsservice als de autoverhuur en het afzetten werkten uitstekend.”

Beoordeling van Katharina L.

“We moesten een half uur wachten op de overdracht ( ondanks het vluchtnummer ), maar we waren er ook een uur eerder. Maar we zijn zeer tevreden, de auto was zeer goed schoongemaakt en betrouwbaar. De terugkeer was probleemloos en snel.”

Beoordeling van Konstantin A.

“Prima, had "geen" boekingsbevestiging ontvangen. Ze reageerden meteen - en hadden het al gevonden - in de map SPAM. Ik was ook helemaal tevreden over Sixt...”

Beoordeling van Sandy B.

“Je kunt in Thailand het beste een extra verzekering afsluiten bij Driveboo, anders ben je onderverzekerd. Een kleine pro tip van mij.”

Beoordeling van Herbert G.

“We hadden een zeer goede auto en alles verliep prima, van het huren tot het afleveren. Altijd graag weer”

Beoordeling van Gracy L.

“Alles ging goed, geen problemen. Maar het is heel belangrijk om altijd foto's te maken van de staat van de auto om misverstanden te voorkomen.”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat