Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Internationale Luchthaven Nador

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Karsten: “Ik heb de perfecte aanbieding voor mij gevonden. Hartelijk dank”

1 van 145 beoordelingen voor de Internationale Luchthaven Nador
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Internationale Luchthaven Nador

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Internationale Luchthaven Nador bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 26 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. A KIA PICANTO
4 Dagen van 30.05 - 03.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 28 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Geely GX3
4 Dagen van 30.05 - 03.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 30 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. A KIA PICANTO
4 Dagen van 30.05 - 03.06.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Internationale Luchthaven Nador

Haal uw eigen huurauto op bij de luchthaven van Nador en beleef een avontuurlijke reis door Marokko in de zomer . Dankzij de transparante prijsvergelijking op MietwagenCheck vindt u in een mum van tijd de juiste aanbieding. Boek van tevoren vanuit het comfort van uw eigen huis en verzeker u van de beste prijzen. Marokko is een populaire bestemming en is ideaal voor een rondreis met een huurauto.

Door Nador en Oriental met een huurauto

Nador strand

Reis met een huurauto door de stad Nador in de regio Oriental. Boek een huurauto vanuit huis voor uw gemak en reisgemak. Ontdek Nador en de prachtige verschillende stranden. Maak een korte reis naar Spanje, naar de naburige stad van Nador, Melilla genaamd. Kom dichter bij de Marokkaanse cultuur en ontmoet veel Marokkaanse inwoners. Verken alles flexibel en op eigen houtje.

Nador Luchthaven

Luchthaven

De luchthaven van Nador ligt in de gelijknamige stad Nador, in de oostelijke regio van Marokko. De luchthaven is vrij klein en vormt een verbinding met enkele grotere luchthavens in Marokko en met enkele Europese bestemmingen zoals Duitsland, Nederland, België en Spanje. In de zomer wordt de luchthaven zeer vaak gebruikt door Marokkaanse onderdanen die in het westen van Europa wonen en oorspronkelijk uit het Rif-gebied komen. Er is geen openbaar vervoer van en naar de luchthaven, dus het is zeker de moeite waard om de autohuur van thuis uit te boeken en dan op de luchthaven op te halen.

Reisroute vanaf de luchthavenMenu-Invoer

Route Afstand Duur per huurauto
Luchthaven - Stad Nador ongeveer 27 kilometer ongeveer 40 minuten
Nador - Melilla ongeveer 16 kilometer ongeveer 35 minuten
Melilla - Charrana strand ongeveer 23 kilometer ongeveer 55 minuten
Charrana strand - haven Nador West Med ongeveer 40 kilometer ongeveer 1 uur en 10 minuten
Haven van Nador West Med - Cha'abi ongeveer 30 kilometer ca. 35 minuten

Boek een huurauto vanuit huisMenu-Intrede

Nador strand

Online een huurauto boeken is in principe heel eenvoudig. Het eerste wat u moet doen is de bestemming aangeven waar u de auto wenst op te halen, in dit geval de luchthaven van Nador. Vervolgens geven zij de gewenste periode aan waarin zij de huurauto nodig hebben. Vervolgens beginnen zij met zoeken, waarna hun reeds enkele resultaten worden voorgesteld. U hoeft alleen maar deze resultaten te fil teren, zodat u de juiste huurauto voor uw reis kunt vinden. Bij het filteren begint u met het aantal personen waarmee u reist, zodat u de juiste grootte van huurauto kunt vinden. Filter vervolgens de voertuigkenmerken en -categorieën die voor u belangrijk zijn, zoals in het onderstaande voorbeeld. Ten slotte kunt u kiezen voor de verzekeringsdiensten en de inbegrepen diensten of u kunt kiezen tussen een van onze 3 dienstenpakketten.

Voertuigcategorieën Voertuigkenmerken
Kleine auto Airconditioning
Compacte klasse 4-5 deuren
Middelgrote klasse Automatisch
Off-road voertuig (SUV) Handgeschakeld
Stationwagen / Minivan Aandrijving op alle wielen
Convertible Diesel
Luxe auto Elektrische aandrijving

Is het mogelijk om de huurauto kosteloos te annuleren?

Stad Nador

U kunt de huurauto tot 24 uur voor het begin van de huurperiode kosteloos annuleren. Daarom is het alleen maar voordelig om de huurauto vroeg genoeg te boeken om een vroegboekkorting te krijgen. Als u de huurauto niet nodig hebt, of als u misschien niet eens aan de reis kunt beginnen, hebt u de mogelijkheid om de huurauto gemakkelijk te annuleren. Stuur gewoon een e-mail naar "buchung@mietwagencheck.de". Niet alle verhuurbedrijven bieden deze mogelijkheid en sommige eisen dat u de huurauto tot 48 uur voor aanvang van de huurperiode annuleert om deze kosteloos te laten verlopen.

Dit moet worden opgemerkt:

Voor annuleringen 72 uur of meer voor de huurperiode, moet u naast de e-mail ook telefonisch contact met ons opnemen om de annulering goed te laten verlopen. Service team: 089 143 79 160

Kredietkaart en borg

hebt staan, want er zal een vrij hoog bedrag worden opgenomen of geblokkeerd voor de borg wanneer u de auto huurt.

Stad en zee Nador

Enkele reis verhuur - gewoon van A naar B

Een enkele reis huren is een geweldige optie voor een road trip of om verschillende plaatsen in Oriental te verkennen. Of het nu gepland of spontaan is, is aan jou. U hoeft alleen maar te weten wanneer en waar u de huurauto wilt ophalen en inleveren. Of u de tussenliggende routes precies of slechts bij benadering plant, is aan u. Een kleine tip van ons: als u een roadtrip maakt, moet u meer dagen inplannen dan in de globale planning, want het kan zijn dat een plaats u erg bevalt en dat u liever een paar dagen langer blijft. Bij eenrichtingsverhuur geeft u dus twee verschillende plaatsen op om de huurauto op te halen en in te leveren.

Zeezicht van Nador
Promenade in Nador

Waarom een extra stuurprogramma specificeren?

De optie extra bestuurder helpt u om een nog meer ontspannen vakantie te hebben, omdat deze optie u helpt om de rijafstanden te delen. Indien u een extra bestuurder opgeeft, d.w.z. een persoon die met u meereist en bevoegd is om een voertuig te besturen, dan mag deze persoon ook de huurauto besturen tegen een kleine meerprijs. Zo kunt u op elk moment om beurten rijden zonder u zorgen te maken over de verzekering, want die gaat automatisch over op de tweede persoon en u kunt gedekt de weg op.

Activiteiten en reistijdMenu-Invoer

Als u van plan bent om langer dan 3 maanden in Marokko te reizen, moet u zeker zorgen voor een visum voordat u op reis gaat. De meest gesproken taal door de plaatselijke bevolking in Nador is het Berbers, maar daarnaast spreken velen ook Arabisch, Frans en Spaans. In Nador heb je een enorme keuze aan stranden, want de stad ligt pal aan zee. U hebt ook de mogelijkheid om in tenten te slapen op het strand van Charrana, als u een roadtrip wilt maken of zoiets altijd al eens hebt willen proberen.

Nador strand
  • Mar Chica Lagoon
  • Gourougou berg en bos
  • Moskee Mohamed V
  • Cité D'Atalayoun Lagoon
  • Mount Curco
  • Palais Royal De Nador (Koninklijk Paleis)
  • Boqueronesa Strand
Reistijd
Nador strand

De temperaturen lopen op tot 31°C in de zomer, zo niet hoger. De lucht is vochtig en droog, wat het klimaat zeer moeilijk te verdragen maakt. Het is beter om niet in de zomer naar Nador te reizen. In de winter daarentegen daalt de gemiddelde temperatuur tot 13°C, wat niet bijzonder warm is, maar ook niet echt koud voor de winter. Het is het beste om in de herfst of de lente te reizen, want dan zijn de temperaturen het aangenaamst, niet te koud en niet te heet. Het hoogseizoen is in de zomer, omdat in die periode, zoals ik al zei, veel Marokkaanse onderdanen die in het westen van Europa wonen naar Marokko vliegen, de vraag toeneemt en daarmee ook de prijzen. Dus als u naar Nador wilt reizen, raden wij u aan niet in de zomer te reizen. Prettig verblijf in Nador!

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat