Auto huren in Hongarije

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Autohuur in Hongarije: De populairste autohuur bestemmingen

Met de huurauto in Hongarije op de weg

Het goed ontwikkelde wegen- en snelwegennet van Hongarije moet worden gebruikt met een huurauto. Met een huurauto kunt u stadsrondleidingen of een tocht door de Hongaarse dorpen maken. De wijngebieden Tokaj, Eger, Sopron, Balaton en Villány zijn ook snel te bereiken met een huurauto. Waar wacht je nog op? Boek de juiste huurauto voor uw reis naar Hongarije op MietwagenCheck en begin uw welverdiende vakantie!

Panoramisch uitzicht over Boedapest, Hongarije

Panoramisch uitzicht over Boedapest, Hongarije

Wetenswaardigheden over Hongarije

Hongarije ligt in Midden-Europa en beslaat een oppervlakte van 93.030 km². Ongeveer 50 procent van Hongarije bestaat uit laaglanden. Vooral populair bij toeristen is het Balatonmeer. Dit is het warmste en grootste binnenmeer van Midden-Europa en nodigt u uit voor een zwem- en zonnebadvakantie. U kunt het gemakkelijk bereiken met een huurauto. Verhuurstations voor uw huurauto kunt u op deze locaties vinden:

Dit moet worden opgemerkt:

Zorg ervoor dat de nultolerantie in Hongarije van toepassing is!

Bezoek de hoogtepunten in Hongarije met een huurauto

De hoofdstad Boedapest

Bezoek tijdens uw vakantie in Hongarije zeker de hoofdstad Boedapest. Hier vindt u de schoonheid van de Donau in combinatie met een bruisende oude stad. Autoverhuur, bijvoorbeeld, is direct te vinden op het vliegveld van Boedapest. Ten noorden van de hoofdstad vindt u romantische kastelen en paleizen, die gemakkelijk te bereiken zijn met een huurauto.

Uitzicht over Boedapest

Uitzicht over Boedapest

Balatonmeer

Neem het stuur van uw huurauto en rijd naar het Balatonmeer in het westen van Hongarije. Hier kunt u zowel ontspannen als actief zijn. Huur een surfplank of kajak en zet koers. Daarna kunt u in een van de restaurants genieten van een rundergoulash als verfrissing.

Verdere bezienswaardigheden
Kettingbrug in Boedapest bij nacht, Hongarije

Kettingbrug in Boedapest bij nacht, Hongarije

  • Margaretha-eiland
  • Sint-Stephanusbasiliek
  • kettingbrug
  • Gellért berg
  • Andrássy út...
  • Hongaarse Staatsopera