Huurauto Hagen

Huurauto Hagen vanaf 39 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage

Uw recent geselecteerde huurauto

Laatst bekeken huurauto
Ophalen:
Inleveren:
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actueel aanbod Hagen

Kleine auto
Kleine auto
bijv. Fiat 500 2dr A/C of gelijkwaardig
Fiat 500 2dr A/C
vanaf 44 €/dag
Kleine auto
 • Zonder creditcard te boeken
TOYOTA AYGO
vanaf 50 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Opel Corsa
vanaf 45 €/dag
Kleine auto
 • Direct beschikbaar
Fiat 500 2dr A/C
vanaf 44 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. VW Golf of gelijkwaardig
VW Golf
vanaf 50 €/dag
Compactklasse
 • Zonder creditcard te boeken
VOLKSWAGEN GOLF
vanaf 56 €/dag
Compactklasse
 • Zonder zorgen-pakket
VW Golf
vanaf 50 €/dag
Compactklasse
 • Direct beschikbaar
VW Golf
vanaf 50 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. VW Passat of gelijkwaardig
VW Passat
vanaf 59 €/dag
Minibus
bijv. Opel Astra STW of gelijkwaardig
Opel Astra STW
vanaf 54 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. Ford Galaxy Minivan of gelijkwaardig
Ford Galaxy Minivan
vanaf 89 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. FORD TOURNEO of gelijkwaardig
FORD TOURNEO
vanaf 119 €/dag
SUV
bijv. Seat Arona SUV of gelijkwaardig
Seat Arona SUV
vanaf 51 €/dag
Premium klasse
bijv. BMW 5 Series of gelijkwaardig
BMW 5 Series
vanaf 142 €/dag
Van
bijv. OPEL VIVARO of gelijkwaardig
OPEL VIVARO
vanaf 39 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Van Hagen naar het Sauerland met de huurauto

Gezicht op Hagen

Hagen wordt ook wel de poort naar het Sauerland genoemd. Ooit was het het bloeiende economische centrum van de zware industrie. Vandaag de dag heeft Hagen meer te bieden dan mooie vakwerkhuizen. Maak een rondleiding in het openluchtmuseum of ga kanoën op een van de vier rivieren. Met een huurauto kunt u op weg naar het nabijgelegen Sauerland. Met MietwagenCheck heeft u de mogelijkheid om het aanbod van alle autoverhuurbedrijven in Hagen te vergelijken. Haal zoveel mogelijk uit uw verblijf in Hagen met uw huurauto.

Kan ik een auto huren in Hagen?

Natuurlijk wacht de stad Hagen ook op u met diverse huurauto's. Het dichtstbijzijnde vliegveld is in Dortmund. Als u met de trein of het vliegtuig wilt reizen, vindt u zeker wat u zoekt op Dortmund Airport (DTM). Op de luchthaven vindt u ook een ruimer aanbod en vaak goedkopere prijzen. Wilt u in de zomer Hagen en het Sauerland verkennen met een cabriolet? Wil je Hagen en het Sauerland in de winter verkennen met een off-road SUV onderweg? Dan moet u een kijkje nemen bij de autoverhuurbedrijven op de luchthaven. Bovendien maken de langere openingstijden het ook gemakkelijker om uw huurauto in te leveren.

Is mijn huurauto uitgerust met een navigatiesysteem?

Of uw huurauto al dan niet is uitgerust met een navigatiesysteem is vaak afhankelijk van het autoverhuurbedrijf. Terwijl kleinere voertuigen vaak niet zijn uitgerust met een navigatiesysteem, behoort dit vaak tot de basisuitrusting van luxewagens. Als u een extra navigatiesysteem wilt huren, worden de kosten hiervoor door de aanbieders in rekening gebracht. Dit wordt per dag of per week in rekening gebracht, dus het is de moeite waard om te kijken naar de extra kosten die worden gemaakt. Vaak vindt u hierover meer gedetailleerde informatie in de huurvoorwaarden van de aanbieder van uw huurauto.

Kan ik mijn huurauto gratis annuleren?

Als u niet zeker weet of u uw reis daadwerkelijk volgens plan kunt beginnen, is het raadzaam om een aanbod te kiezen waarbij u uw huurauto tot 24 uur voor aflevering gratis kunt annuleren.

Kan ik mijn huurauto van Hagen bij een ander station afgeven?

Pijlen

Dit is meestal mogelijk als u besluit een auto te huren bij een van de verhuurbedrijven die landelijk actief zijn. Als u met uw huurauto van Hagen naar Frankfurt wilt rijden, moet u meteen op zoek gaan naar een bedrijf dat ook in Frankfurt vertegenwoordigd is. Het is zeker aan te raden om vooraf contact met hen op te nemen om te weten te komen wat de kosten van een enkele reis (repatriëringskosten) kunnen zijn.

Was u te snel met uw huurauto?


Goed aangelegde snelwegen verleiden je vaak om op het gaspedaal te stappen. Vaak is een klein moment van onzorgvuldigheid genoeg om een verkeersbord over het hoofd te zien en krijgt u een mooie foto met een bijbehorende betalingsaankondiging. Terwijl een snelheidsovertreding van 20 km/u in de stad met 25 EUR te overwinnen, wordt u bedreigd met een snelheidsovertreding van 21 tot 25 km/u in de stad al 80 EUR en een punt in Flensburg. De maximumsnelheden binnen Duitsland zijn als volgt:

Weg Maximale snelheid
Stedelijke gebieden 50 km/u
Buiten de stad 100 km/u
Snelwegen 130 km/u (aanbevolen snelheid)

Gebroken glas of kapotte banden - welke verzekering moet ik kiezen voor mijn huurauto?

Autoverhuur verzekering

Een vallende ijspegel, spijkers op de weg of een kop-staartbotsing kan leiden tot onaangename verrassingen. Bij het huren van een huurauto dient u altijd te kiezen voor een "volledige omniumverzekering zonder eigen risico" en een passende aanvullende verzekering. Bovendien is het niet de moeite waard om te besparen op de aansprakelijkheidsdekking, want hoe hoger het verzekeringsbedrag, hoe beter! Gebruik in geval van pech of een ongeval altijd de contactnummers die u van uw autoverhuurbedrijf heeft gekregen, zodat u snel geholpen kunt worden.

Moet ik een borg betalen voor mijn huurauto in Hagen?

Zonder borg, waarvan het bedrag in de meeste gevallen afhankelijk is van het type voertuig dat u heeft gehuurd, is dit helaas niet mogelijk. In de meeste gevallen wordt het daarvoor verschuldigde bedrag van uw creditcard ingehouden en aan u teruggestort, mits u de auto zonder schade inlevert.

Wanneer is het de moeite waard om met een huurauto naar Hagen en het Sauerland te reizen?

Hagen en het Sauerland laten zich van hun beste kant zien, vooral in de zomer. Aan de andere kant, als u het niet zo warm heeft en in het voorjaar liever langs bloeiende fruitbomen loopt of in de herfst paddenstoelen plukt, voelt u zich in Hagen en het Sauerland net zo thuis als de wintersporters die van de witte pracht en praal genieten. Trakteer uzelf op de vrijheid die u wenst met uw huurauto en regel uw reis volgens uw voorkeuren.

Herfst in Sauerland

Herfst in Sauerland

Met de huurauto van Hagen naar het Sauerland

Sauerland

Met uw huurauto kunt u gemakkelijk het Sauerland verkennen. De regio heeft veel te bieden op het gebied van landschap. U kunt ook tal van attracties bezoeken. Een absolute aanrader in Hagen is een bezoek aan het openluchtmuseum, waar jong en oud zich kunnen vermaken. Maar ook het bezoek aan het lokale huismuseum en de vele verschillende kerken is zeer de moeite waard. Kleine sterrenkijkers daarentegen zouden blij kunnen zijn met een bezoek aan het observatorium in de zomer, dat een maandelijkse "Astro Rally" voor kinderen organiseert.

Hagen's hoogtepunten die je had moeten zien...

 • het openluchtmuseum in Hagen
 • het Osthaus Museum Hagen
 • het Jugendstilmuseum Hohenhof
 • de kerk van St. John
 • de joodse synagoge Potthofstraße

Excursies met de huurauto in de omgeving van Hagen

Excursies van Hagen Afstand per huurauto Tijd
Werdringense waterburcht 5,8 km 13 min.
Hohenlimburgse burcht 9,7 km 20 min.
Kluterthöhle 13 km 25 min.
Altena Kasteel 26,2 km 33 min.
Duits draadmuseum 26,2 km 34 min.

Zonder een omweg met uw huurauto te hebben gemaakt naar de omgeving van Hagen, mag u de stad in geen geval verlaten!

Waarom maakt u geen wandeling in de Kluterthöhle op een van de 380 gangen en bewondert u de voormalige wezens van het versteende koraalrif die in de diepte verborgen liggen of maakt u een uitstapje naar de waterburcht Werdringen, die een supraregionaal museum voor de prehistorie en de vroege geschiedenis herbergt.

Als u ook met uw kinderen op stap bent, kunt u een omweg maken naar het wildpark in Mesekendahl, waar zo'n 120 dieren van 15 verschillende soorten gewoon wachten om door uw kroost te worden geaaid of gevoed.

Eller Woud

Met een huurauto kunt u Hagen en omgeving goed ontdekken, vooral in het voorjaar. Talrijke excursiemogelijkheden, die vooral in het voorjaar aantrekkelijk zijn, zijn comfortabel te bereiken met uw auto. Bezoek bijvoorbeeld het kasteelpark Benrath in Düsseldorf, dat de bloeiende lentekleuren uitdrukt met een grote tuin. Een ander alternatief is een bezoek aan het natuurgebied Eller Forst bij Düsseldorf. U voelt duidelijk het contrast tussen de industriestad Düsseldorf en de ongerepte natuur van de omgeving.

Zomervakantie in Hagen en omgeving

Hengstenmeer

Op slechts 7 kilometer afstand van Hagen ligt de Hengsteysee, die vooral in de zomer een populaire excursiebestemming is. Vooral vanaf de Ruhrbrug heb je een prachtig uitzicht over het hele meer. Als alternatief kunt u ook een omweg maken naar de Berkamen Alpen. U vindt hier een dicht bos met prachtige bloeiende planten waar u kunt wandelen of buiten kunt picknicken. Op 200 hectare heb je genoeg mogelijkheden om de natuur te ontdekken.

Feniksmeer

Vooral op herfstdagen is een excursie naar het beroemde Six Lakes Plateau een goed idee. Met een huurauto kunt u de attractie bij Duisburg in ongeveer 1 uur bereiken. Hier kunt u buiten wandelen, de natuur bewonderen en zelfs genieten van een prachtig uitzicht vanaf de Wolfsbergse uitkijktoren. Als u met kinderen reist, kan een bezoek aan de Fluisterbrug interessant zijn. Hier kun je tot 60 meter afstand met elkaar praten, alsof je dicht bij elkaar staat, dankzij het bijzondere geluid. De brug ligt direct aan het Phoenix-meer, zodat u ook een geweldig panoramisch uitzicht heeft.

Winter

Ook in de winter kunt u Hagen en omgeving met een huurauto verkennen. In de directe omgeving van Hagen ligt het beroemde Altona Kasteel. Ook in de winter is het kasteel een bezoek waard, omdat er in het gebouw talrijke musea zijn die u op koudere dagen kunt bezoeken. Niet ver van Hagen kunt u ook het Bochum Observatorium bezoeken en meer leren over ruimtevaart en de ruimtevaart.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders