Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Hagen

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Rebekka: “Zeer duidelijke website. Snel en veilig boeken. Graag weer.”

1 van 145 beoordelingen voor Hagen
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Hagen

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Hagen bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 21 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Volkswagen up!
6 Dagen van 31.07 - 06.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 23 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Hyundai i20
6 Dagen van 31.07 - 06.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 31 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
6 Dagen van 31.07 - 06.08.2024
Voorbeeld auto

Met een huurauto van Hagen naar Sauerland

Uitzicht op Hagen

Hagen staat ook bekend als de poort naar Sauerland. Het was ooit het bloeiende economische centrum van de zware industrie. Vandaag de dag heeft Hagen meer te bieden dan mooie vakwerkhuizen. Volg een rondleiding door het openluchtmuseum of stap in een kano op een van de vier rivieren. Met een huurauto kunt u op weg naar het nabijgelegen Sauerland. Met MietwagenCheck heeft u de mogelijkheid om aanbiedingen te vergelijken van alle autoverhuur bedrijven in Hagen. Haal het meeste uit uw verblijf in Hagen met uw huurauto.

Kan ik een auto huren in Hagen?

Natuurlijk, de stad Hagen heeft ook een aantal autoverhuurbedrijven voor u klaar staan. De dichtstbijzijnde luchthaven is in Dortmund. Of u nu met de trein of met het vliegtuig wilt reizen, op de luchthaven van Dortmund (DTM) vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Op de luchthaven vindt u ook een ruimer aanbod en vaak goedkopere prijzen. Wilt u Hagen en het Sauerland in de zomer met een cabriolet verkennen? Wilt u in de winter een terreinwagen besturen? SUV terreinwagen in de winter? Dan moet u eens kijken naar het aanbod van autoverhuurbedrijven op de luchthaven. Bovendien maken de langere openingstijden het ook gemakkelijker om uw huurauto in te leveren.

Is mijn huurauto uitgerust met een navigatiesysteem?

Of uw huurauto al dan niet met een navigatiesysteem is uitgerust, hangt in veel gevallen af van het autoverhuurbedrijf in kwestie. Terwijl kleinere auto's vaak niet met een navigatiesysteem zijn uitgerust, hebben luxe auto's er vaak wel een als standaard. Als u een extra navigatiesysteem wilt huren, worden de kosten hiervoor door de aanbieders in rekening gebracht. Dit wordt per dag of per week in rekening gebracht, dus het is de moeite waard om te kijken naar de extra kosten. Vaak vindt u hierover meer informatie in de huurvoorwaarden van de aanbieder van uw huurauto.

Kan ik mijn huurauto kosteloos annuleren?

Als u niet zeker weet of u daadwerkelijk aan uw reis kunt beginnen zoals gepland, is het raadzaam te kiezen voor een aanbieding waarbij u uw huurauto tot 24 uur voor de overdracht kosteloos kunt annuleren.

Kan ik mijn huurauto in Hagen ook op een ander station inleveren?

Pijlen

Dit is meestal mogelijk als u een huurauto kiest van een van de landelijke verhuurbedrijven. Als u uw huurauto van Hagen naar Frankfurt wilt rijden, dan moet u meteen op zoek naar een bedrijf dat ook in Frankfurt vertegenwoordigd is. Het is raadzaam vooraf contact met hen op te nemen om na te gaan wat de kosten van een enkele reis (retourkosten) zouden kunnen zijn.

Te snel rijden met een huurauto?


Goed uitgebouwde snelwegen verleiden je vaak om het gaspedaal echt in te trappen. Vaak is een klein moment van onoplettendheid voldoende om een verkeersbord over het hoofd te zien en krijgt u een mooie foto met een bijbehorende betalingsaankondiging. Terwijl een snelheidsovertreding van 20 km/u binnen de bebouwde kom slechts 25 EUR kost, kan een snelheidsovertreding van 21 tot 25 km/u binnen de bebouwde kom in Flensburg resulteren in een boete van 80 EUR en een punt. De maximumsnelheden in Duitsland zijn als volgt:

Road Maximum snelheid
In de stad 50 km/h
Buiten de stad 100 km/h
Autosnelwegen 130 km/h (aanbevolen snelheid)

Glasbreuk of klapband - welke verzekeringsdekking voor mijn huurauto moet ik kiezen?

Verzekering huurauto

Een gevallen ijspegel, spijkers op de weg of een kop-staartbotsing kunnen voor onaangename verrassingen zorgen. Wanneer u een huurauto huurt, moet u altijd kiezen voor een "volledig omniumverzekering zonder eigen risico" en de bijbehorende aanvullende verzekeringen. Bovendien is het niet de moeite waard om te beknibbelen op de aansprakelijkheidsdekking, want hoe hoger het verzekerde bedrag, hoe beter! Gebruik in geval van pech of een ongeval altijd de door uw autoverhuurbedrijf verstrekte contactnummers, zodat u snel geholpen kunt worden.

Moet ik een borg betalen voor mijn huurauto in Hagen?

Helaas is het niet mogelijk een auto te huren zonder borgsom, waarvan het bedrag meestal afhangt van het type voertuig dat u hebt gehuurd. In de meeste gevallen wordt het verschuldigde bedrag van uw creditcard afgeschreven en aan u terugbetaald als u de auto zonder schade inlevert.

Wanneer is het de moeite waard om met een huurauto naar Hagen en het Sauerland te reizen?

Hagen en het Sauerland zijn op hun best in de zomer. Wie het daarentegen niet zo warm heeft en in het voorjaar liever langs bloeiende fruitbomen wandelt of in de herfst paddestoelen wil plukken, voelt zich in Hagen en het Sauerland net zo op zijn gemak als de wintersporter die van de witte pracht geniet. Gun uzelf de vrijheid die u wenst met uw huurauto en plan uw reis op basis van uw voorkeuren.

Herfst in het Sauerland

Herfst in het Sauerland

Met een huurauto van Hagen naar Sauerland

Sauerland

Met uw huurauto kunt u de regio Sauerland gemakkelijk verkennen. De regio heeft veel te bieden op het gebied van landschap. U kunt ook talrijke attracties bezoeken. Een absolute must in Hagen is een bezoek aan het openluchtmuseum, waar jong en oud zich vermaken. Maar ook een bezoek aan het plaatselijke huismuseum en de vele verschillende kerken is zeer de moeite waard. De kleine sterrenkijkers kunnen daarentegen in de zomer een bezoek brengen aan de sterrenwacht, die maandelijks een "astro-rally" voor kinderen organiseert.

Hagen's hoogtepunten die je gezien moet hebben:

  • het openluchtmuseum Hagen
  • het Osthaus-museum Hagen
  • het Hohenhof Art Nouveau Museum
  • St. John's Kerk
  • de Potthofstraße Joodse Synagoge

Excursies met een huurauto in de omgeving van Hagen

Excursies van Hagen Afstand per huurauto Tijd
Waterburcht Werdringen 5,8 km 13 min
Kasteel Hohenlimburg 9,7 km 20 min.
Kluterthöhle 13 km 25 min
Kasteel Altena 26,2 km 33 min
Duits Draadmuseum 26,2 km 34 min

Verlaat Hagen niet zonder een uitstapje in de omgeving te maken met uw huurauto!

Maak een wandeling in de Kluterthöhle (Kluter grot) langs een van de 380 gangen en bewonder de vroegere wezens van het versteende koraalrif die hier in de diepte verborgen liggen, of maak een uitstapje naar de waterburcht Werdringen, waar een supraregionaal museum over prehistorie en vroege geschiedenis is ondergebracht.

Als u ook met uw kinderen reist, kunt u een ommetje maken naar het wildreservaat Mesekendahl, waar zo'n 120 dieren van 15 verschillende soorten wachten om door uw kroost te worden geaaid of gevoerd.

Zomervakantie in Hagen en omgeving

Hengsteysee

Op slechts 7 kilometer afstand van Hagen ligt de Hengsteysee, die vooral in de zomer een populaire bestemming is. Vooral vanaf de Ruhrbrug heb je een prachtig uitzicht over het hele meer. Als alternatief kunt u een omweg maken naar de Berkamen Alpen. Hier vindt u een dicht bos met prachtige bloeiende planten waar u kunt wandelen of picknicken in de open lucht. Op 200 hectare heb je volop mogelijkheden om de natuur te ontdekken.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat