Auto huren in Guyana

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Flexibele autoverhuur in Guyana op de weg

Onderweg in de hoofdstad van Guyana, Georgetown...

Onderweg in de hoofdstad van Guyana, Georgetown...

Bezoek onze Car RentalCheck portal en boek een huurauto voor Guyana. Het land Guyana, dat voor velen nog volledig onbekend is, ligt in het noorden van Zuid-Amerika en kan het beste worden ontdekt met een huurauto. U vindt het juiste voertuig voor uw avontuurlijke reis naar Guyana op MietwagenCheck. Het portaal zal u helpen het aanbod van autoverhuurbedrijven te vergelijken en uw droomauto voor de beste prijs te boeken. Waar wacht je op? Boek uw gewenste huurauto vooraf online en haal hem gewoon op na uw aankomst in Guyana, bijvoorbeeld in Georgetown. Dus niets staat een spannende vakantie in Guyana in de weg!

Vliegveld Guyana: hier krijgt u uw huurauto

Als alternatief voor het huren van een auto in de hoofdstad Georgetown, kunt u de huurauto ook ophalen op de luchthaven. Als u het geboekte voertuig direct na de landing op een vliegveld ophaalt, bespaart u tijd en geld. Op deze vliegvelden in Guyana zijn er autoverhuurders:

Luchthaven IATA-Code
Eugene F. Correia International Airport OGL
Georgetown Luchthaven GEO

Welke hoogtepunten moet ik niet missen in Guyana?

In Guyana komen zowel natuurliefhebbers als geschiedenis- en cultuurliefhebbers aan hun trekken. Neem bijvoorbeeld een huurauto mee naar een van de musea of bezoek de 19e eeuwse Sainte George Cathedral, die beschouwd wordt als een van de hoogste houten kerken ter wereld. Verder mag een bezoek aan de oudste kerk van Guyana, St. Andrews Kirk, niet ontbreken. De hoofdstad Georgetown heeft ook veel te bieden: het Walther Roth Museum, het 19e eeuwse gerechtsgebouw en het stadhuis. Natuurliefhebbers mogen de Kaieteur waterval aan de Potaro niet missen. Het is een van de hoogste watervallen in Amerika en is meer dan 220 m hoog.

Andere activiteiten in Guyana

Wandeling door Guyana's regenwoud

Wandeling door Guyana's regenwoud

  • Wandelen door het regenwoud
  • Boottocht op de Burro Burro rivier
  • Rijden in Lethem
  • Fietstocht naar het Kanuku gebergte
  • Zwemmen onder de Kumu watervallen