Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Fortaleza

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Natalie: “Het was allemaal duidelijk - je voelt je goed en professioneel verzorgd.”

1 van 145 beoordelingen voor Fortaleza
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Fortaleza

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Fortaleza bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 18 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Renault Kwid
4 Dagen van 11.04 - 15.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 19 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Volkswagen up!
4 Dagen van 11.04 - 15.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 26 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat Mobi Like
4 Dagen van 11.04 - 15.04.2024
Voorbeeld auto

Huurauto gezocht in Fortaleza? Ontdek Brazilië in uw eentje

Heeft u geen zin meer in slecht weer, maar wilt u met een huurauto naar Fortaleza in Brazilië rijden en genieten van de zon? Dat is een heel goed idee! De hoofdstad van de noordoostelijke Braziliaanse staat Ceará, Fortaleza, heeft veel te bieden. De ontdekkingstocht kan het beste worden gedaan met een huurauto. Met de juiste huurauto van MietwagenCheck bent u altijd flexibel en onafhankelijk. Reserveer uw huurauto vooraf online op ons portaal. Met MietwagenCheck kunt u zowel het model en de extra functies als de extra opties voor uw huurauto selecteren. Kijk uit naar adembenemende stranden, prachtige natuur en spannende bezienswaardigheden in Fortaleza. Met de juiste huurauto staat niets een spannende reis naar Fortaleza in Brazilië in de weg.

Uitzicht over Fortaleza, Brazilië

Uitzicht over Fortaleza

Strand in Fortaleza, Brazilië

Strand in Fortaleza

Autoverhuur Fortaleza: Waar kan ik mijn huurauto krijgen?

In Fortaleza kunt u een huurauto reserveren bij Pinto Martins airport of bij een van de autoverhuurbedrijven in het centrum van de stad. Als u de auto die u thuis wilt hebben al boekt, zult u na uw aankomst in Brazilië minder stress hebben. Als u met het vliegtuig naar Fortaleza reist, kunt u de huurauto direct na de landing ophalen. Dit bespaart u het gedoe van het wachten op het openbaar vervoer. In de staat Ceará heeft u ook de mogelijkheid om de huurauto op de volgende locaties op te halen:

U moet zich houden aan deze verkeersregels in Brazilië

Met de huurauto door Brazilië

Met de huurauto door Brazilië

Als u met een huurauto in Fortaleza en andere Braziliaanse steden reist, moet u zich altijd aan de verkeersregels houden. Niemand heeft zin in problemen en onnodige stress op vakantie. In Brazilië zijn de rechtsbetrekkingen van toepassing. De snelheidslimiet is 30-40 km/u in de steden, 60 km/u buiten de steden en 110 km/u op de snelwegen. Wanneer u achter het stuur kruipt, moet u rekening houden met het feit dat Brazilië een strikte alcohollimiet in het bloed heeft van 0,0 promille. Mocht er ondanks een zorgvuldige en anticiperende rijstijl een ongeluk gebeuren, dan kunt u de juiste voorzieningen bereiken door de volgende alarmnummers te bellen:

Oprichting Telefoonnummer voor noodgevallen
Politie 190
Ambulance 192
Brandweer 193

Met de huurauto naar de hoogtepunten in FortalezaMenu-Entry

Mercado Central

Markt in Fortaleza, Brazilië

Hoeden op de Mercado Central

Als u in Fortaleza, Brazilië, bent, mag u de kans niet missen om een wandeling te maken over een van de interessante markten. De grootste en meest populaire is de Mercado Central de Fortaleza. Allerlei goederen, van kleding tot sieraden en hangmatten, liggen op vier verdiepingen op u te wachten. Als u op zoek bent naar een souvenir voor uw dierbaren thuis, vindt u het hier gegarandeerd. Om uzelf tussendoor te versterken, kunt u verschillende culinaire specialiteiten proberen en uw vulling opeten bij de eetkraampjes. Dus waar wacht je op? Parkeer de huurauto en bezoek de Mercado Central in Fortaleza.

Avenida Beira Mar

Als u terugkomt naar Fortaleza van een lange reis met de huurauto en nog steeds zin hebt om wat beweging te krijgen, kunt u een wandeling maken langs de promenade van de Avenida Beira Mar. Hier wandelt u langs het strand en bewondert u de wijken Iracema, Meireles en Mucuripe. Probeer verse zeevruchten op de vismarkt en maak 's avonds een wandeling over de ambachtsmarkt in Meireles. Aan het einde van de dag nodigen de talrijke restaurants en bars u uit voor een heerlijke cocktail.

Verdere bezienswaardigheden

Catedral Metropolitana de Fortaleza, Brazilië

Catedral Metropolitana de Fortaleza

  • Catedral Metropolitana de Fortaleza
  • José de Alencar Theater
  • Estádio Castelão
  • Parque Ecológico do Rio Cocó
  • Cultureel Centrum Dragão do Mar

  • Centro de Turismo

Wat kan ik in Fortaleza doen met mijn huurauto?

Omdat u altijd flexibel en mobiel bent met een huurauto, kunt u ongestoord naar uw gewenste bestemmingen in Fortaleza rijden. Hieronder staan enkele ideeën voor excursies:

  • Morro Branco: Voor alle avonturiers raden wij een reis met de huurauto naar de plaats Morro Branco aan. De interessante rotsformaties zijn als een labyrint en schitteren in de meest uiteenlopende kleuren. Als u de weg naar buiten vindt, wordt u beloond met een prachtig strand.
  • Beach Park: Het Beach Park is het grootste waterpark in Latijns-Amerika en ligt op slechts een half uur rijden van Fortaleza met een huurauto. In het Beach Park kunt u zich van een van de hoogste waterglijbanen ter wereld storten, genieten van het uitgebreide saunagedeelte en zich de hele dag door vermaken in de verschillende zwembaden.
  • Fortaleza Canyon: De Fortaleza Canyon ligt in het Serra Geral National Park en is ideaal voor lange wandelingen. Laat de huurauto thuis en kijk uit naar adembenemende uitzichten en prachtige landschappen.
Morro Branco, Brazilië

Morro Branco

Waterglijbaan, Brazilië

Glijplezier in het Beach Park

Fortaleza Canyon, Brazilië

Fortaleza Canyon

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat