Auto huren in Estland

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Ontdek Estland met een huurauto

Ontdek Estland

Ontdek Estland

Verheug u op een onvergetelijke autoverhuur reis door Estland! Bijna geen enkel ander land is zo traditiebewust, origineel en toch zo modern als Estland. Boek de juiste huurauto op AutoverhuurCheck en start uw reis door Estland. Waar wacht je nog op? Estland wacht om door u verkend te worden in een huurauto!

MietwagenCheck wenst u een veilige en aangename reis met uw huurauto door Estland.

Waar kan ik mijn huurauto krijgen in Estland?

Boek uw gewenste voertuig vooraf online en haal het op bij een van deze locaties in Estland:

Wat u moet weten over Estland

Estland is het noordelijkste van de drie Baltische staten en grenst aan Letland, Rusland en de Oostzee. Estland is met een oppervlakte van ongeveer 45.000 vierkante kilometer een van de kleine lidstaten van de EU. Toch heeft Estland een ongelooflijke verscheidenheid aan natuur te bieden, zodat een tour met een huurauto door het binnenland van Estland niet langer uit verbazing komt.

De aard van Estland
Natuur in Estland

Natuur in Estland

Ongeveer 5% van het land is bedekt met meren en zelfs de helft van Estland is bedekt met bossen. Er zijn talloze rivieren en beken die het landschap van Estland een uniek karakter geven. Er is veel te ontdekken in Estland, vooral als u alleen bent met een huurauto. Estland heeft 1521 eilanden, het grootste en bekendste is het eiland Saaremaa.

Verheug u op lange wandelingen door de natuur van Estland. Hier kunt u volledig ontspannen en tot rust komen.

Hoogtepunten in Estland

Wanneer u door Estland reist, mag u deze bezienswaardigheden niet missen:

  • Lahemaa Nationaal Park
  • vanaline
  • Katharinevallei
  • Castrum Danorum
  • kumu
Met een huurauto door Estland

Met een huurauto moet u zeker een bezoek brengen aan de westkust van Estland, waar u betoverd zult zijn door schilderachtige bossen en glinsterend water. De wegen in Estland zijn goed ontwikkeld, zodat niets een tour met een huurauto in Estland in de weg staat. Het vervoersnetwerk is aangepast aan het toerisme, aangezien er elk jaar twee keer zoveel toeristen het land bezoeken als er inwoners zijn.