Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Dublin Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Jonathan: “Voor de 2e keer geboekt. Ideaal, ongecompliceerd, eerlijke prijzen.”

1 van 300 beoordelingen voor de Dublin Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Dublin Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Dublin Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 11 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
8 Dagen van 19.04 - 26.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 11 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Volkswagen Polo
8 Dagen van 19.04 - 26.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 14 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
8 Dagen van 19.04 - 26.04.2024
Voorbeeld auto

Als u in het voorjaar de hoofdstad van Ierland verkent met uw eigen huurauto vanaf Dublin Airport, zult u zich zeker niet vervelen. Of je nu met een huurauto naar de Howth Cliffs wilt of te voet naar de hoogtepunten in Dublin - iedereen komt hier aan zijn trekken. Reserveer uw gewenste huurauto van tevoren online en haal hem direct na aankomst op de luchthaven van Dublin op. Kijk uit naar onvergetelijke lentedagen met een huurauto in Dublin.

autoverhuur op de luchthaven van Dublin (DUB)

Ontdek het prachtige Dublin met een huurauto

Ontdek het prachtige Dublin met een huurauto

Dublin wordt gekenmerkt door pubs, straatmuziek en historische en moderne bezienswaardigheden. De hoofdstad van Ierland is in 2021 nog steeds een populaire bestemming . Waar ligt Dublin? Het is gelegen aan de oostkust van het Emerald Isle, direct aan de Ierse Zee. Daarom combineert Dublin de flair van de grote stad met de charme van de kust. De beste manier om dit fascinerende land te verkennen is met een huurauto. Het is raadzaam onmiddellijk na aankomst een huurauto te reserveren. Zo bent u vanaf het eerste moment mobiel en kunt u Ierland zelfstandig verkennen. Ierland wordt, behalve door de hoofdstad, gekenmerkt door zijn wilde en prachtige natuur.

Beleef een onvergetelijke citytrip in Dublin

Wijn en kaas

Plezier op het wijn- en kaasfestival

Muzikant met gitaar

Rock'n'Roll in Dublin

Met een huurauto in Dublin wordt uw reis door Ierland gegarandeerd onvergetelijk. Bezoek bezienswaardigheden, festivals, evenementen en nog veel meer met een huurauto in Dublin. Is een road trip door Ierland de moeite waard? Ierland, een land met een kleine oppervlakte, is ideaal voor een road trip. De Wild Atlantic Way en de Causeway Costal Route zullen u inspireren.

Alles wat u moet weten over de luchthaven van Dublin (DUB)

Onderweg op de luchthaven

Onderweg op de luchthaven DUB

Dublin Airport is de grootste luchthaven van Ierland. Het draagt de code IATA DUB en wordt in het Iers "Aerfort Bhaile Átha Cliath" genoemd. De luchthaven werd begin 1940 geopend en is sindsdien herhaaldelijk uitgebreid. Meer dan 30 luchtvaartmaatschappijen vliegen internationaal naar de luchthaven vanuit meer dan 180 bestemmingen. Meer dan 25 miljoen passagiers landen hier elk jaar. Daarmee is de luchthaven een van de 20 grootste internationale luchthavens van Europa. Passagiers kunnen internationaal vliegen naar talrijke Europese bestemmingen . Bovendien is de luchthaven verbonden met steden in onder meer Noord-Amerika en Azië. De meeste vluchten die hier opstijgen en landen komen uit Londen. De luchthaven biedt een breed scala aan diensten: u kunt er winkelen, eten en een auto huren. Hoe ver is Dublin Airport van de stad? Dublin Airport ligt ongeveer 10 kilometer ten noorden van de Ierse hoofdstad. Dankzij de gunstige en centrale ligging is het centrum van Dublin snel en goedkoop te bereiken met een pendeldienst van en naar de luchthaven of met een huurauto.

Autoverhuur en ophaalpunt op de internationale luchthaven van Dublin

Aankomst Beschrijving
Terminal 1 De autoverhuurbalies bevinden zich direct in de aankomsthal. De dienstruimten van de verschillende aanbieders bevinden zich op slechts één à twee minuten lopen van de bagagebanden. Hier kunt u tegen een redelijke prijs een auto huren of de sleutel van uw gereserveerde auto ophalen. Na uw bezoek aan het loket, gaat u naar het ophaalstation om uw auto op te halen. Het ophaalstation van elk autoverhuurbedrijf bevindt zich direct bij de luchthaven. De verschillende aanbieders gebruiken verschillende plaatsen op de langparkeerterreinen. Aan de balie zal het personeel u vertellen waar uw afhaalstation zich bevindt.
Terminal 2 De autoverhuurbalies bevinden zich in de Multi-Storey Car Park, een parkeergarage met meerdere verdiepingen. De huurauto's staan daar ook geparkeerd. De route is goed aangegeven en duurt ongeveer vijf minuten. U bereikt de autoverhuur door de aankomsthal door te lopen en vervolgens de borden te volgen. Met de sleutels gaat u nu naar het afhaalstation, dat zich ook in de parkeergarage bevindt. Begin uw verblijf in de hoofdstad van Ierland en rijd met de huurauto vanaf het ophaalstation direct de stad in.

Alles wat u moet weten over het Ierse wegverkeer

Weg in Ierland

Links rijden in Ierland

Straatnaambord in Ierland

Typisch verkeersbord in Ierland

  • In Ierland rijd je aan de linkerkant van de weg. Dit geldt voor het hele land. Aangezien de luchthaven slechts ongeveer tien kilometer van de hoofdstad ligt, kunt u het centrum van Dublin in 20 tot 30 minuten bereiken, afhankelijk van het verkeer.
  • In Ierland wordt de naam van de bestemming op alle verkeersborden in het Iers geschreven. Dit is cursief gedrukt. Daaronder leest u de Engelse naam van uw bestemming.
  • De maximumsnelheid in Dublin en de rest van Ierland is 50 km/u in de bebouwde kom, 80 km/u in de bebouwde kom en 120 km/u op snelwegen.
  • Er wordt tol geheven op de snelwegen naar de stad, ook voor huurauto's. De tol kan het best online of rechtstreeks op de luchthaven voor vertrek worden betaald.

Vul uw huurauto op de luchthaven van Dublin

Een benzinestation direct bij Dublin Airport

Er is een benzinestation direct bij Dublin Airport

Inte kiezen.

Goedkoop reizen in Dublin en omgeving met een huurauto

De torenspits van Dublin, Ierland

Spits van Dublin

Temple Bar in Dublin

Probeer een Guinness in Temple Bar

Howth Cliffs, Ierland

Trip naar de Howth Cliffs

Bezienswaardigheden in Dublin

Als hoofdstad van Ierland heeft Dublin veel te bieden op het gebied van cultuur en toerisme. De metropool, die door de rivier de Liffey in noordelijke en zuidelijke zijden wordt verdeeld, herbergt talrijke bezienswaardigheden zoals de St. Patrick's Cathedral, het middeleeuwse kasteel in het centrum van de stad of het herkenningspunt van de stad, de Spire of Dublin, aan de beroemde O'Connell Street. Met een huurauto kunt u alle belangrijke toeristische bestemmingen bereiken.

Pakhuis & Tempelbar

Een van de moderne bestemmingen waar je naartoe kunt rijden is het Storehouse van de Guinness Brouwerij. Het herbergt een museum en een bar van waaruit u kunt genieten van een wijds uitzicht over Dublin. Als u het Ierse nachtleven wilt induiken, moet u in Temple Bar zijn. In de omgeving vindt u talloze bars en pubs met typisch Ierse livemuziek. Natuurlijk kunt u ook een pint Guinness drinken.

Natuur in de omgeving van Dublin

Als u een auto wilt huren op de luchthaven in Ierland, kunt u ook een bezoek brengen aan de Wicklow Mountains. Het woeste berg- en heidelandschap weerspiegelt de natuurlijke schoonheid van het land. Een huurauto is de handigste manier om op al uw bestemmingen te komen. Ook excursiebestemmingen zoals het Howth Peninsula met zijn indrukwekkende kliffen zijn in korte tijd te bereiken. Uw huurauto brengt u goedkoop naar alle bestemmingen in Dublin en omgeving die de moeite waard zijn.

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

300 Ervaringen van onze klanten in Dublin Airport

Beoordeling van Peter S.

“Zeer vriendelijk bedienend personeel ter plaatse. We werden zeer goed verzorgd en voorbereid op links verkeer. Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Nogmaals hartelijk dank!”

Beoordeling van Konstantin L.

“Vriendelijk personeel en super auto. Het proces verliep soepel, 1A. Graag...”

Beoordeling van Andreas D.

“Snel in- en uitchecken. Ik zal hier graag weer boeken!”

Beoordeling van Walfried E.

“Zeer vriendelijk personeel en goed, deskundig advies. De overdracht en terugkeer waren absoluut ongecompliceerd. Graag weer.”

Beoordeling van Michael A.

“Het ophalen van de huurauto was ongecompliceerd en snel. De medewerker van Europcar was uiterst vriendelijk en behulpzaam....auto was in orde en bijna nieuw...”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat