Auto huren in Chili

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Autohuur in Chili: De populairste autohuur bestemmingen

Huurauto Chili: Ervaar pure afwisseling

Skyline van Santiago de Chili

Skyline van Santiago de Chili

Chili biedt zijn bezoekers gigantische bergen, adembenemende kusten, koloniale steden en eenzame woestijnen. Ontdek alle hoogtepunten in Chili flexibel en zelfstandig met een huurauto op eigen houtje. Stel uw individuele lijst met hoogtepunten samen en kijk uit naar een reis door het langste land ter wereld. U kunt de juiste metgezel voor uw reis vinden bij AutoverhuurCheck. Vergelijk de prijzen van autoverhuurbedrijven en boek een huurauto tegen de beste prijs.

Chili autoverhuur: Haal uw huurauto op deze locaties op

Boek uw gewenste auto vooraf online en haal deze direct op bij een van de autoverhuurbedrijven in Chili. U kunt een auto huren op de volgende locaties:

opstapplaats Afstand tot de luchthaven SCL
Santiago de Chili 16 km
Valdivia 855 km
Punta Arena's 3.030 km
Talcahuano 510 km

Als alternatief kunt u uw huurauto direct na aankomst op een van de volgende luchthavens in Chili ophalen:

Dit moet worden opgemerkt:

Vergeet niet om een volledige verzekering af te sluiten zonder eigen risico! In geval van schade zullen geen verdere kosten worden gemaakt.

Hoogtepunten in Chili

Je hoeft je geen zorgen te maken over verveling in Chili. Of het nu gaat om cultuur, natuur of sportliefhebbers - hier is voor elke smaak wat wils. De meest handige manier om uw gewenste bestemmingen te bereiken is met een huurauto. Mis de volgende hoogtepunten in Chili niet:

Atacama Woestijn

Een absolute aanrader voor een reis naar Chili is de Atacama-woestijn. Het wordt beschouwd als de droogste woestijn ter wereld en strekt zich uit langs de Pacifische kust. Hier zijn een paar tips om niet te missen in de Atacama-woestijn:

  • Paardrijden over de zandduinen
  • Zwemmen in de warmwaterbronnen van de Puritamadallei
  • San Pedro
  • schuren
Paaseiland

Als je wat meer tijd hebt in Chili, dan moet je zeker een paar dagen doorbrengen op Paaseiland in de Stille Oceaan. Het is het meest afgelegen bewoonde eiland ter wereld en dankt zijn faam aan de tot 6 m hoge stenen figuren. Maar ook de krater van de vulkaan Rano Raraku en de kustwateren met vele kleurrijke vissoorten zijn een excursie waard.

Stenen figuren op Paaseiland

Stenen figuren op Paaseiland

Krater op het Paaseiland van Chili

Krater op het Paaseiland van Chili

Valparaiso

De koloniale stad Valparaíso moet zeker op uw lijstje staan. Rijd met uw huurauto naar verschillende musea en andere bezienswaardigheden en eindig de avond in een van de pubs op de Cerro Concepción of de Cerro Alegre.