Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Celle

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Julian: “Perfect, alles werkte perfect. Waar voor je geld.”

1 van 145 beoordelingen voor Celle
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Celle

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Celle bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 27 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. A OPEL ADAM
7 Dagen van 17.02 - 24.02.2024
Voorbeeld auto
vanaf 28 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. B FORD FIESTA
7 Dagen van 17.02 - 24.02.2024
Voorbeeld auto
vanaf 34 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Opel Adam
7 Dagen van 17.02 - 24.02.2024
Voorbeeld auto

Met de huurauto van Celle naar de Lüneburger Heide

Celle, de zuidelijke poort van de Lüneburger Heide, boeit niet alleen met zijn charmante vakwerkhuizen en zijn in 1318 voor het eerst schriftelijk genoemde Welfenburcht, maar ook met vele liefdevol gecreëerde kunstwerken, zoals de beiaard van Celle, de sprekende lantaarns en de prachtig aangelegde parken. Met MietwagenCheck kunt u alle aanbiedingen van regionale en nationale autoverhuurbedrijven met elkaar vergelijken, in een mum van tijd een auto huren en op weg gaan bij Celle, dat adverteert met de slogan "Celle, Fachwerk, Welfen, Flair", naar de mooiste en meest aantrekkelijke bestemmingen in Niedersachsen.

Huurauto op het vliegveld of Celle? Een prijsvergelijking is de moeite waard!

Slimme kleine auto, comfortabele middenklasse auto, ruime stationwagon of familiebusje, dat is de vraag die menigeen zich stelt als men met een huurauto een verkenningstocht door Celle wil maken. Als u in Celle geen geschikt autoverhuuraanbod vindt, omdat misschien in de zomermaanden en tijdens het vakantieseizoen alle voertuigen al volgeboekt zijn, dan is het de moeite waard om eens te kijken naar het autoverhuuraanbod op de luchthaven van Hannover (HAJ), want daar profiteert u misschien niet alleen van vroege boekingen of speciale aanbiedingen, maar ook van de langere openingstijden.

Begin van de reis onzeker? De annuleringsvoorwaarden

Als u niet zeker weet of u uw reis überhaupt kunt beginnen, moet u bij het huren van een huurauto letten op de annuleringskosten! Veel aanbieders bieden hun klanten nu de mogelijkheid om een gereserveerde huurauto tot 24 uur voor aanvang van de reis te annuleren, een voordeel dat vooral voor zakenreizigers nuttig zou moeten zijn.

Auto huren Celle: levering van de auto bij het hotel

Dan hoeft een goed advies niet per se duur te zijn, want als u heeft besloten tot het aanbod van een autoverhuurbedrijf, dat uw auto ook tegen betaling van servicekosten bij uw hotel kan afleveren, dan kunt u de volgende ochtend in alle rust slapen en in alle rust ontbijten. Maar pas op, dit is meestal alleen het geval in grotere hotels, maar niet in kleine bed and breakfasts of privé gehuurde kamers.

Met de huurauto van Celle naar Zuid-Duitsland: eenrichtingsverhuur

Over het algemeen vereisen de meeste autoverhuurbedrijven niet noodzakelijkerwijs dat u uw auto terugbrengt naar het verhuurstation waar u hem hebt gehuurd, althans niet als uw verhuurbedrijf vestigingen in het hele land heeft. In dit geval rekenen de meeste autoverhuurbedrijven echter een eenmalige huurprijs, die de kosten voor het inleveren van de auto dekt en kan variëren afhankelijk van de aanbieder en de afgelegde afstand. Dit betekent dat als u van Celle naar Hamburg rijdt met uw huurauto u mogelijk aanzienlijk minder geld moet betalen dan voor de afstand van Celle naar München, omdat het zeer onwaarschijnlijk is dat een klant van München naar Celle terugkeert van alle plaatsen. In dit geval kan een prijsvergelijking van de aanbieders zeer nuttig zijn om een beetje geld te besparen.

Auto huren Celle: borg en verzekering

Voordat u nu begint met het boeken of reserveren van een huurauto in Celle, moet u ervoor zorgen dat u een geldige en voldoende gedekte creditcard heeft, aangezien de meeste autoverhuurbedrijven in Duitsland geen contante stortingen accepteren. Als u deze hindernis heeft genomen, is het tijd om het verzekeringsaanbod nader te bekijken, want alleen met een voldoende verzekerde huurauto bent u aan de veilige kant in geval van een ongeluk. Zorg ervoor dat u een aansprakelijkheidsverzekering heeft met de hoogst mogelijke dekking van zeven miljoen EUR of meer en sluit, indien mogelijk, een volledig omniumverzekering zonder eigen risico af. Als u uw auto op een later tijdstip onbeschadigd inlevert, wordt het eerder geblokkeerde of opgenomen bedrag op uw creditcard uiteraard teruggestort.

De beste tijd om naar Celle te reizen: Oldtimer Rallye of Hengstenparade.

Zowel in de zomer als in de winter ontbreekt het Celle in geen geval aan een uitgebreid vrijetijds- en cultuurprogramma. Daarom is het misschien aan te raden om voor het begin van uw reis uw verblijf grofweg te plannen, zodat u afhankelijk van het seizoen kunt genieten van de mooiste bezienswaardigheden en attracties in en rond Celle. Hoe zou het bijvoorbeeld zijn om op een warme zomerdag een surfcursus te volgen aan het Steinhuder Meer, een wandeling te maken in het Drömlingse natuurpark of de Heideabitur op de Lüneburger Heide te nemen? Geniet van de warme gastvrijheid en laat u meeslepen in uw eigen persoonlijke avontuur in een van de mooiste natuurlandschappen van Duitsland.

Hengstenparade

Klassieke auto

Ontdek Celle en haar omgeving met een huurauto

Nee, één dag is lang niet genoeg om alle bezienswaardigheden in Celle te bezoeken. Natuurlijk kunt u met uw huurauto alleen op weg gaan van zicht naar zicht, maar het is misschien de moeite waard om mee te doen aan een van de informatieve en tegelijkertijd leuke rondleidingen, die ook leuk zijn voor kinderen, want Celle biedt niet alleen uitstekend georganiseerde kasteelrondleidingen, maar ook griezelige heksen- en nachtwakersrondleidingen.

Je mag deze hoogtepunten in Celle niet missen:

  • Kasteel Celle
  • Stadskerk Sankt Marien
  • Bomann-museum
  • Hoppenerhuis
  • Beiaard
  • Filmdierenpark

Van de heide direct naar het thermaalbad - autohuur in Celle

Excursies met de huurauto in Celle
Excursies van Celle Afstand per huurauto Tijd
Documentatiecentrum KZ Bergen-Belsen 23,9 km 25 minuten.
Serengeti Park Hodenhagen 41,9 km Achtendertig minuten.
Gifhorn Mill Museum 49,9 km 51 minuten.
Heidepark 52,7 km 54 minuten.
Weltvogelpark Walsrode 55,7 km 51 minuten.
Phaeno 63,8 km 1 uur 6 minuten.
Wolf Centrum 88,2 km 1 uur 14 minuten.

Op de Bannetzer Moor ontstaat al een ietwat beklemmende sfeer, want wie kent de verhalen over moeraslijken en wild-o'-the-wisp niet? Maar maak je geen zorgen, want in dit natuurgebied, een El Dorado voor ornithologen, wacht je een 4,6 km lange fantastische rondwandeling, en wat is er mooier dan na een heerlijke winterwandeling weer op te warmen in het Celle Badeland? Maar zelfs in de herfst zijn er nog veel evenementen te beleven. Bezoek de hengstenoptocht in Celle eind september, waar de prachtige viervoeters zich van hun beste kant presenteren, of ga met uw huurauto richting Wolfsburg om de wat krachtiger voertuigen in het museum of de "Autostadt" te bezoeken.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat