Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Breda

 • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Amelie: “Alles perfect. We zullen hier zeker weer boeken.”

1 van 145 beoordelingen voor Breda
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Breda

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Breda bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 47 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Kia Picanto
7 Dagen van 20.07 - 27.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 49 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Opel Corsa
7 Dagen van 20.07 - 27.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 51 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Kia Picanto
7 Dagen van 20.07 - 27.07.2024
Voorbeeld auto

Auto huren Breda

Wilt u een auto huren om alles van Breda en de omgeving te kunnen zien? Dat kan! Breda ligt in Noord-Brabant en heeft ruim 180.000 inwoners. Dit zorgt ervoor dat Breda nog net in de top-10 met grootste gemeentes van Nederland komt (op plaats 9). In 1125 werd Breda voor het eerst genoemd. U kunt dus wel stellen dat Breda een oude stad is! De geschiedenis van de stad is nog steeds te bewonderen in de huidige binnenstad. Maar in Breda is meer te zien en te doen dan het bewonderen van de geschiedenis. Gebruik die huurauto om in Breda zoveel mogelijk te zien en maak uw reis de moeite waard.

De stad Breda

Zeker de moeite waard is een bezoekje aan Kasteel Bouvigne. Met een huurauto bent u hier binnen 10 minuten. Het is een prachtig groot kasteel met een kenmerkend torentje. Waarschijnlijk is het al in 1494 gebouwd, hoewel het er na verschillende restauraties nu anders uitziet dan destijds. Ook de tuinen bij dit kasteel zijn de moeite van bezoeken waard. Kasteel Bouvigne is niet altijd open, dus zoek van tevoren even op of u erheen kunt gaan. Andere bezienswaardigheden zijn bijvoorbeeld:

 • De Waalse Kerk
 • De Sint-joostkapel
 • Sint-Antoniuskathedraal
 • Begijnhof Breda en Sint-Catharinakapel
 • Grote- of Onze Lieve Vrouwekerk
 • Gerechtsgebouw
 • Koepelgevangenis
 • Burgerweeshuis
 • Kazernes van Breda

Deze laatste lichten we nog even toe. Breda was eeuwenlang een vestingstad. Dit is de reden dat er vele kazernecomplexen gebouwd werden. Ook is de Koninklijke Militaire Academie hier gevestigd. Bekende kazernes waar u met en huurauto kunt komen in Breda zijn de Kloosterkazerne en de Chassékazerne. Let ook eens op de woonhuizen wanneer u door Breda rijdt. Meerdere grote branden hebben in het verleden delen van de stad verbrandt, waardoor sommige huizen duidelijk ouder zijn dan buurhuizen.

Met een huurauto rijden in Nederland

In Breda gelden dezelfde verkeersregels als in andere plaatsen in Nederland:

 • Bellen in de auto: alleen hands-free
 • Verplicht in de auto: rijbewijs, kentekenbewijs
 • Maximaal toegestane snelheid in de stad: 50 km/h
 • Maximaal toegestane snelheid buiten de stad: 80 km/h
 • Maximaal toegestane snelheid op de autoweg: 100 km/h
 • Maximaal toegestane snelheid op de autosnelweg: 130 km/h

Waar kan ik een auto huren?

Bij Driveboo kunt u gemakkelijk vinden waar u een auto kunt huren. Er zijn heel veel plekken waar u een auto kunt huren om Breda en omgeving mee te verkennen. Als toerist die aankomt op Schiphol heeft u ruim de keuze uit alle autoverhuurbedrijven die graag een auto aan u willen verhuren. Het is verstandig om een huurauto te reserveren voordat u deze wilt gebruiken. Doet u dit niet dan loopt u het risico dat er geen auto meer beschikbaar is, of dat de auto die u graag wilt al verhuurd is aan een ander. In Breda zelf zijn natuurlijk ook verhuurbedrijven.

Een huurauto kiezen in Breda

Als u besloten heeft dat u een huurauto wilt gebruiken om Breda te bekijken dan moet u daarna nog kiezen in welke auto u wilt rondrijden. Wilt u het liever zo goedkoop mogelijk houden dan kiest u voor een kleine auto. Heeft u meer ruimte nodig of houdt u gewoon van wat grotere en mooiere auto’s dan is er nog steeds veel mogelijk. Natuurlijk moet u ook kiezen hoe u de auto verzekerd wilt hebben. Gaat u voor een All-risk dekking en koopt u het eigen risico af, kiest u voor een verzekering voor de banden en ruiten of wilt u misschien onbeperkte kilometers omdat u van plan bent veel te gaan rijden met de huurauto? Dit kunt u bij ons heel makkelijk selecteren met de selectie filters op onze vergelijkingswebsite. Dit zijn allemaal zaken waar u vooraf over na dient te denken. Ook is het goed om uzelf af te vragen of er nog een navigatie nodig is. Tip: vergeet niet om goed te controleren welke brandstof de auto gebruikt. Het zou zonde zijn als u diesel in een benzineauto gooit of andersom. Die kosten worden bijna altijd verhaalt op de huurder van de auto.

Waar naartoe?

Beweeg uzelf vrij met een huurauto via Driveboo. Heeft u Breda bezocht en bekeken maar wilt u wat meer van Nederland zien? Dan zijn hier wat tips voor grote steden die de moeite van het bezoeken waard zijn. Daarnaast staat dan vermeldt hoe lang het duurt om er per huurauto te komen.

Plaatsnaam Reistijd
Den Haag 65 minuten
Leiden 70 minuten
Rotterdam 50 minuten
Amsterdam 70 minuten
's-Hertogenbosch 30 minuten
Amersfoort 60 minuten
Maastricht 70 minuten

Bent u iemand die snel is uitgekeken in een bepaalde stad? Combineer dan verschillende steden met elkaar. De afstand tussen Rotterdam, Den Haag en Leiden is snel afgelegd. Gelukkig is Nederland niet zo groot, dat maakt het bezoeken van meerdere steden in één reis of vakantie goed te doen. Veel plezier met uw huurauto in Breda!

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat