Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Binz

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Jonathan: “Voor de 2e keer geboekt. Ideaal, ongecompliceerd, eerlijke prijzen.”

1 van 145 beoordelingen voor Binz
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Binz

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Dat is waarom reizigers kiezen voor Driveboo

Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant. Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant.
Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur. Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur.
Persoonlijk advies van onze experts. Persoonlijk advies van onze experts.

Leer Binz op Rügen kennen met een huurauto

Binz op het eiland Rügen

Met een huurauto kunt u Binz en het eiland Rügen op eigen gelegenheid verkennen. De prachtige badplaats Binz ligt aan de oostkust van het Oostzee-eiland Rügen. Het is in heel Duitsland bekend als vakantie- en recreatieoord. Velen beschrijven Binz zelfs als een toeristenmagneet op Rügen. Wie op zoek is naar ontspanning en cultuur, vindt in Binz een paradijs. Hier vindt u een mengeling van strandresort en natuurcentrum . U kunt ook profiteren van een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten en evenementen. Met uw huurauto bent u flexibel onderweg en heeft u veel mogelijkheden voor uitstapjes en ontdekkingen.

Uw huurauto in Binz

Wilt u een auto huren in Binz? Reserveer uw huurauto online en gebruik Mietwagen Check voor uw boeking. Bij ons kunt u aanbiedingen van verschillende autoverhuurbedrijven vergelijken en de auto van uw keuze vinden. Bij het boeken moet u erop letten welke verzekeringsoptie inbegrepen is. U moet ook nagaan of een tweede bestuurder kan worden ingeschreven en welke tankvoorschriften van toepassing zijn. Als u kinderzitjes of extra uitrusting nodig hebt, informeer dan bij uw autoverhuurbedrijf en vraag naar de kosten. Deze verschillen van autoverhuurbedrijf tot autoverhuurbedrijf, dus een directe vergelijking is de moeite waard.

Auto huren in Binz op het eiland Rügen - Waar moet u op letten?

Je hebt besloten om een auto te huren in Binz? Dit is een goede keuze als u de badplaats en het schilderachtige eiland in alle comfort wilt verkennen. Voordat u vertrekt, moet u de auto goed bekijken. Controleer de auto op bestaande gebreken en maak u vertrouwd met de huurauto. Een professioneel autoverhuurbedrijf zal de tijd nemen om de auto te overhandigen en zal met plezier al uw vragen beantwoorden. Eventuele krassen of beschadigingen kunnen worden gefotografeerd of opgenomen in een defectenrapport. Zorg ervoor dat u voldoende verzekerd bent in geval van schade. Wij raden u aan een uitgebreide verzekering af te sluiten zonder eigen risico. Het autoverhuurbedrijf vraagt meestal een borgsom, die u met een creditcard betaalt wanneer u de auto afhaalt. Het zal worden terugbetaald nadat u de auto hebt teruggebracht.

Heb ik een aanvullende verzekering nodig voor de huurauto in Binz?

Verzekering huurauto

Veel autoverhuurders bieden naast de gebruikelijke omniumverzekering nog andere aanvullende verzekeringen aan, zoals een verzekering voor de onderzijde van de auto. Of deze zinvol zijn, hangt af van de voordelen die al in uw verzekeringspakket zijn opgenomen. In feite kan het zinvol zijn om deze aanvullende verzekeringen toe te voegen. U kunt dit het beste rechtstreeks aan uw autoverhuurbedrijf vragen - voor reizigers die zorgeloos op weg willen, is het de moeite waard om de voordelen te vergelijken en, in veel gevallen, een aanvullende verzekering af te sluiten.

Autoverhuur op de luchthaven

Afhankelijk van hoe en van waar u reist, kunt u uw huurauto ophalen bij een autoverhuurbedrijf in Binz of op Stralsund Airport. Op deze manier bent u zelfvoorzienend en kunt u comfortabel naar Rügen reizen. De regionale luchthaven Stralsund-Barth ligt op 88 km afstand op het vasteland. Het huren van een auto direct op de luchthaven heeft als voordeel dat u flexibel en onafhankelijk bent vanaf het begin van uw reis en uzelf de transfer naar Binz bespaart.

Luchthaven Afstand tot Binz
Stralsund-Barth BBH 88 km
Rostock RLG 158 km

Badplaats Binz - cultuur en natuur

Met een huurauto kunt u zich gemakkelijk verplaatsen in Binz en uw dag indelen naar uw eigen wensen. De badplaats Binz is een echte vakantieplaats met een ruim aanbod aan cultuur en evenementen. Binz heeft traditie en maakt indruk op bezoekers met zijn kuurarchitectuur en mooie stranden. Bezoek het jachtslot Granitz, wandel langs de kolos van Prora en ontspan met koffie en gebak met uitzicht op de Oostzee. Leer meer over de geschiedenis en de cultuur van het resort tijdens een bezoek aan het museum over de geschiedenis van het resort, de protestantse kerk en het traditionele kuurhuis uit 1908. De ongerepte natuur en de helende zeelucht zijn ook een balsem voor de ziel. Een wandeling langs het ongeveer 5 km lange zandstrand en een bezoek aan een van de gezellige restaurants aan de strandpromenade ronden de dag af.

Badplaats in Binz

Badplaats in Binz

Evenementen beleven met een huurauto in Binz op het eiland Rügen

Talrijke evenementen in Binz nodigen zowel jonge als oude gasten uit en maken van Binz een aantrekkelijke bestemming met een breed aanbod aan vrijetijdsactiviteiten. Enkele van de evenementen die Binz zo aantrekkelijk maken zijn:

  • Bäderlauf
  • Burchtfeest van Binz in het jachtslot Granitz
  • Wijnfeest
  • Strandbeker hardloopwedstrijd
  • Jazzmuziek in open lucht
  • Internationale Triatlon Wedstrijd
  • CultuurZomer
  • Oldtimer rally

Binz op het eiland Rügen - Met de huurauto de natuur in

Met een huurauto bent u snel in de natuur en kunt u op een ontspannen manier genieten van de uitgestrektheid van Rügen. Als u het jachtslot in het bosgebied bij Granitz nog niet hebt bezocht, is het zeker een bezoek waard. Geniet van het indrukwekkende panoramische uitzicht! Van hieruit heeft u keuze te over - wat dacht u van een uitstapje naar het klimpark, een uitstapje naar de beroemde silexvelden of een bezoek aan de kasteelachtige boswachtershut in de Schmalen Heide - het educatieve natuurerfgoedcentrum van Rügen? Het nationaal park Jasmund met de beroemde krijtrots Königsstuhl trekt evenveel bezoekers als de Karp Arkona - een 43 meter hoge klif van krijt en keileem in het noorden van het eiland in de gemeente Putgarden. De vele kleine dorpjes langs de weg zijn perfect voor korte pauzes en een culinaire verfrissing.

Strand in Binz

Strand in Binz

Met de huurauto van Binz naar Stralsund

Wie graag wat verder reist, kan een dagtocht naar Stralsund overwegen. Met een huurauto bent u vanuit Binz in iets minder dan een uur in het mooie stadje en kunt u de hoogtepunten van Stralsund ontdekken:

  • Het Duitse Oceanografische Museum en Ozeanum
  • Het Wulflam Huis
  • Het zeil opleidingsschip, de Gorch Fock I
  • Het Johannisklooster
  • De dierentuin van Stralsund
  • Het stadhuis van Stralsund
  • De Kütertor

Een auto huren in Binz - een goed idee in elk jaargetijde

Binz is in elk jaargetijde een bezoek waard en biedt de perfecte mix van ontspanning, natuur en cultuur in een schitterende omgeving. Als u slim bent, kunt u een auto huren in Binz of Stralsund en de badplaats en het Oostzee-eiland in uw eigen tempo ontdekken. De vele kleine stadjes, ruige rots- en krijtformaties en de uitgestrektheid van het binnenland van het eiland belonen u met schilderachtige coulissen en prachtige vergezichten. Vind de beste huurauto aanbiedingen door een directe prijsvergelijking en huurauto controle. Boek uw droomauto en begin uw rondreis door Binz op Rügen!

Lente aan de Oostzee - verken de regio met een huurauto

Binz in de lente

In de lente ontwaakt de stad aan de Oostzee in een nieuw licht. Warmere temperaturen lokken bezoekers naar het noorden van Duitsland en Binz en omgeving kunnen indruk maken met talrijke bezienswaardigheden. De zeelucht en het klimaat aan de Oostzee in het bijzonder hebben een positief effect op de gezondheid en veel mensen zoeken de plek in het voorjaar op om nieuwe energie op te doen voor het nieuwe jaar. In het voorjaar is een bezoek aan het noordelijke deel van de badplaats aan te bevelen. Met een huurauto bereikt u het vakantieoord Prora in slechts vijf minuten, wat niet alleen vanwege de ligging, maar ook historisch gezien van groot belang is.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat