Auto huren in België

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Autohuur in België: De populairste autohuur bestemmingen

Boek een huurauto in België

Begin uw reis door België met een huurauto. Ontdek zelf de hoogtepunten van België. Met een huurauto bent u altijd flexibel en kunt u uw vakantie naar wens inrichten. Bij MietwagenCheck vindt u het juiste voertuig voor uw reis naar België.

Grote markt in Brussel, België, België

Grote markt in Brussel, België, België

Autohuur in België

Op de vergelijkingsportal MietwagenCheck kunt u de aanbiedingen van alle bekende autoverhuurbedrijven met elkaar vergelijken. Vind eenvoudigweg de juiste aanbieding en boek het automodel dat u voor uw vakantie in België wenst. Als u met het vliegtuig in België aankomt, raden wij u aan een auto te huren op één van deze luchthavens:

Als alternatief kunt u ook een huurauto ophalen op een van deze locaties:

Antwerpen Schaerbeek
Aarlen Beverlo
Mont Saint-Jean bier

Informatie over België

België is gevestigd in West-Europa en vormt samen met Nederland en Luxemburg het netwerk van Benelux-landen. België grenst aan de Noordzee, Duitsland, Nederland, Frankrijk en Luxemburg. De hoofdstad is Brussel. Het toerisme speelt een belangrijke rol in België, met Brussel en Brugge als een van de populairste stadsbestemmingen van het land. De hoofdstad van België is de thuisbasis van de Europese Unie en vele internationale instellingen.

Ontdek de bezienswaardigheden van België met een huurauto

Als u met een huurauto door België reist, moet u zeker naar deze plaatsen rijden:

  • grote plaats
  • Manneken Pis
  • atomium
  • Mini-Europa
  • klokkentoren

Een bezoek aan het Museum van de Europese Unie is ook aan te bevelen, waar u meer te weten kunt komen over het ontstaan en de ontwikkeling van de Europese Gemeenschap.

België staat bekend om zijn stripboeken

Café in Antwerpen, België

Café in Antwerpen, België

Uit België komen enkele bekende cartoonisten en enkele internationaal bekende strips zoals Lucky Luke, Tim & Struppi en de Smurfen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er in Brussel een groot stripmuseum is. Omdat het wegennet in België zeer goed ontwikkeld is, is een tour met een huurauto naar de verschillende steden en bezienswaardigheden aan te bevelen. Na een inspannende rit kunt u heerlijk ontspannen in een van de cafés.