Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Bautzen

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Anton: “Alles zeer eenvoudig en begrijpelijk. Bedankt voor een geweldige vakantie!”

1 van 145 beoordelingen voor Bautzen
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Bautzen

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Bautzen bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 31 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Compactklasse
bijv. Opel Astra
7 Dagen van 05.04 - 11.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 32 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Fiat 500 3dr A/C
7 Dagen van 05.04 - 11.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 39 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
7 Dagen van 05.04 - 11.04.2024
Voorbeeld auto

Met een huurauto in Bautzen in Opper-Lausitz

Uitzicht op de prachtige Bautzen

Met de huurauto naar de prachtige Bautzen

Een auto huren is een geweldige manier om Bautzen en Upper Lusatia in alle comfort en in een mum van tijd te ontdekken. Het is ook een goed idee om een uitstapje te maken naar het nabijgelegen Dresden. Bautzen heeft veel te bieden: een wandeling door de oude stad, een omweg naar de vele galerijen of naar het platteland - Bautzen, de "stad van de torens", is gevarieerd en cultureel. De Sorbische invloed is zeer merkbaar in Bautzen en verrijkt de cultuur van de historische stad in cultureel en gastronomisch opzicht. Met uw huurauto kunt u Bautzen en omgeving op een tijdbesparende manier en volgens uw wensen ontdekken. Vergelijk de prijzen van autoverhuurbedrijven in Bautzen en boek online om de beste prijs te krijgen voor uw autohuur in Bautzen.

Wees flexibel onderweg in Bautzen met de huurauto

Haal uw auto op bij de luchthaven van Dresden

Haal uw auto op bij de luchthaven van Dresden

Met een huurauto kunt u snel en veilig van A naar B in Bautzen komen. U bent flexibel en onafhankelijk van het openbaar vervoer en kunt uw dag individueel indelen. Ontdek Saksen en de prachtige Boven-Lausitz op uw gemak. Neem een ontspannen lunchpauze in het restaurant van uw keuze en reis in uw eigen tempo. Wilt u een auto huren, wilt u een cabriolet voor een lang weekend of heeft u een busje nodig? U kunt het beste meteen beginnen met de prijsvergelijking en van tevoren overwegen welk huurwagenmodel uw voorkeur heeft. Het reserveren van een auto via internet bespaart tijd en geld ter plaatse. Als u vragen heeft, kunt u natuurlijk contact opnemen met de lokale autoverhuurbedrijven en advies inwinnen.

Huur een auto op het vliegveld en rij naar Bautzen

Luchthaven Verwijdering van Bautzen
Dresden 63 km
Leipzig 179 km
Berlijn-Schoenefeld 210 km

Tips voor het inleveren van de huurauto in Bautzen

Overzicht van een huurauto in Bautzen

Overzicht van een huurauto in Bautzen

Als u uw huurauto aan het einde van uw reis terugbrengt, moet u er eerst voor zorgen dat u de afgesproken terugkeerdatum en -locatie kunt halen. Als u twijfelt, communiceer dan direct met het autoverhuurbedrijf voor het geval er iets aan de hand is. Geef een paar minuten de tijd voor het inleveren van de huurauto, zodat het personeel de auto snel kan bekijken. Als er geen schade wordt geconstateerd, wordt de aanbetaling meestal binnen enkele dagen op uw creditcard gecrediteerd. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van mogelijke risico's bij het ondertekenen van het contract en om eventuele schade aan de auto vooraf te documenteren - op deze manier zal de teruggave uiteindelijk sneller verlopen en zal uw huurauto ervaring een succes worden.

Beleef cultuur en culinaire hoogstandjes met een huurauto in Bautzen

Bautzen heeft acht musea, 17 torens en maar liefst 20 soorten mosterd. De stad is zowel cultureel als gastronomisch interessant. In de vele gezellige pubs en restaurants in het centrum is er een breed scala aan regionale en internationale gerechten. Als u geïnteresseerd bent in de Sorbische keuken, kunt u bijvoorbeeld Teichelmauke proberen, een gerecht gemaakt van aardappelpuree, rundvlees en zuurkool. Na de maaltijd bezoekt u het mosterdmuseum en komt u meer te weten over de productie van Bautzen-mosterd. U kunt dan uw favoriete variëteiten als souvenir aanschaffen.

Verken de historische oude stad van Bautzen

Rijden in de historische Bautzen

Rijden in de historische Bautzen

U kunt ook het historische oude stadspanorama bewonderen en eerst door de historische steegjes wandelen. Voorbij de Fischerpforte met uitzicht op de Alte Wasserkunst en de Michaeliskirche en Petridom - de enige gelijktijdige kerk in Duitsland. Als u geïnteresseerd bent in de geschiedenis van Bautzen, kunt u uw huurauto aan de rand van de stad parkeren en deelnemen aan een van de historische stadsrondleidingen. Bezoekers die geïnteresseerd zijn in sterrenkunde zullen zeker ook geïnteresseerd zijn in het Observatorium van de Johannes Franz School, dat snel en gemakkelijk te bereiken is met een huurauto. Het is een van de belangrijkste en oudste schoolobservatieposten in Duitsland.

De mooiste musea in het historische Bautzen

Een bezoek aan het Sorbisch Museum op de Ortenburg is leerzaam en spannend. Het Sorbisch Museum is het nationale museum van de Sorben en heeft verschillende collecties en tentoonstellingen over de geschiedenis, etnologie, literatuur en kunst van de etnische groep. De Ortenburg op zich is met zijn renaissancestijl en zijn ligging al Ansisch een bezoek waard. Het Bautzenmuseum informeert de bezoekers over de regionale cultuur in rondleidingen die gericht zijn op de stad, de regio en de kunst. Het museum moedigt de bezoekers aan om deel te nemen en verrast met een moderne presentatie en presentatie. De Alte Wasserkunst is een technisch museum en is gevestigd in een historische toren. Het heeft een 47 meter hoog uitkijkplatform en een historisch gemaal. Het gezellige café en de talrijke culturele evenementen bieden een aantrekkelijk aanbod aan activiteiten. In het laatste weekend van augustus vindt hier het waterkunstfestival plaats.

De Opper-Lausitz - Flexibel reizen met de huurauto

Mooie bestemmingen zijn:

  • Biosfeerreservaat Heide Vijverlandschap
  • Zittau-bergen
  • Königshain gebergte
  • Bautzen-dam
  • Bärwald-meer

Het huren van een auto is vooral praktisch in landelijke regio's zoals Opper-Lausitz. Sportliefhebbers, natuurliefhebbers en gezinnen komen hier aan hun trekken en genieten van de frisse lucht en het aantrekkelijke landschap. Maak dagtochten naar het Boven-Lausitzgebergte en het biosfeerreservaat Heide-Teichlandschaft. Opper-Lausitz is een echte vakantiebestemming en ligt in de directe nabijheid van de Poolse en Tsjechische grenzen. Als u van sport houdt, vindt u in het Zittau gebergte mogelijkheden om te klimmen en te wandelen in de bizarre rotslandschappen. Fietsen of paardrijden zijn goede alternatieven voor degenen die het leuk vinden om gematigder te zijn. De Königshainer Berge zijn zeer dichtbij en zijn ook een populaire bestemming voor excursies. Met uw huurauto bent u snel ter plaatse en kunt u het landschap te voet verkennen. In de zomer is het ook een omweg waard naar de Bärwalder See met zijn talrijke zwem- en watersportmogelijkheden. Ook zeer dicht bij Bautzen zijn er mogelijkheden voor recreatie. De Bautzen-dam is een populair recreatiegebied waar ook gezwommen kan worden. De gevarieerde recreatiemogelijkheden omvatten een hoge touwenparcours, waterfietsverhuur, een midgetgolfbaan, een speeltuin en een strandbar met een uitgebreid cultureel aanbod. De stuwdam ligt direct aan de A4 en is dus gemakkelijk te bereiken met een huurauto. Parkeer uw auto in een van de vele parkeergarages en geniet van de frisse lucht en het sportaanbod.

Met de huurauto naar de metropool Dresden

Zicht op de kennel in Dresden

Met de huurauto naar de kennel in Dresden

Bezoekers van Bautzen moeten een bezoek aan deze prachtige stad plannen. Of het nu gaat om de oude stad, de nieuwe stad of de omgeving - Dresden is uitnodigend en gevarieerd. De wereldberoemde Oude Stad, de Frauenkirche op de Neumarkt en de Semper Opera House worden terecht veel bezocht. Bekijk ook de Zwinger, het Residenzschloss, wandel door de barokke wijk en bewonder de Fürstenzug - een 101 meter lange muurschildering van Meissner porseleinen tegels. Maak een ontspannen wandeling door het historische centrum en trakteer uzelf op een rondje over de Elbe. De stad is historisch, jeugdig en internationaal tegelijk. Een omweg naar Kreuzberg is de moeite waard voor iedereen die er jong en hip van houdt.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat