Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Arnhem

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Markus: “De volgende keer boek ik weer bij jullie. Super!”

1 van 145 beoordelingen voor Arnhem
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Arnhem

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Arnhem bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 29 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Hyundai i20
7 Dagen van 04.05 - 11.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 38 € per dag
Compactklasse

De meest geboekte huurauto

bijv. Hyundai Bayon
7 Dagen van 04.05 - 11.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 27 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Smart ForFour
7 Dagen van 04.05 - 11.05.2024
Voorbeeld auto

Autoverhuur Arnhem

Arnhem, een bruisende stad waar voor ieder wat te beleven is. Ondanks dat het centrum eenvoudig te bereiken is via de trein, moet u voor veel activiteiten toch net iets verder dan het centrum. Wij raden u daarom aan om een huurauto nemen, zodat u volop kunt genieten van de activiteiten die Arnhem te bieden heeft. Op deze pagina zullen we u meer informatie geven over wat u kunt doen in Arnhem, waar u een auto kunt huren, en welke steden in de buurt van Arnhem liggen.

Waar kunt u een huurauto huren in Arnhem?

Over het algemeen liggen de verhuurvestigingen voor huurauto’s dicht bij het centrum. Aangezien het centrum vrij eenvoudig te bereiken is met behulp van de trein, zijn de autoverhuur bedrijven tevens goed te bereiken. De autoverhuur bedrijven liggen verspreid door Arnhem. Voor uw bezoek aan Arnhem is het dus wijs om de exacte locaties van de bedrijven te bepalen.

Welke autoverhuur bedrijven zijn er in Arnhem?

Zojuist hebben we al benoemd dat er meerdere aanbieders zijn in Arnhem. Voorafgaand aan het benaderen van een aanbieder, raden wij u aan om te bepalen welke factor het belangrijkste voor u is. Iedere aanbieder heeft namelijk verschillende prijzen en voorwaarden. Om u te helpen met uw keuze hebben wij een greep uit het aanbod van de autoverhuur bedrijven in Arnhem hieronder beschreven.

  • Europcar
  • JM-autoverhuur
  • Bochanerent
  • Avis
  • Borent
  • Hertz

Natuurlijk zijn er nog veel meer aanbieders, maar u kunt deze en de locaties het beste vergelijken op Driveboo voor een transparant en duidelijk overzicht van aanbod en prijs.

Waar kan ik mijn huurauto weer afleveren?

Het afleveren van de huurauto moet vaak weer bij het autoverhuur bedrijf. Echter, het kan ook zo zijn dat u met het bedrijf een andere plaats af kunt spreken. Wel is het gebruikelijk om de huurauto met een volle tank af te leveren, maar ook dit kan ook weer verschillen per aanbieder.

Bezienswaardigheden rond Arnhem bezoeken met mijn huurauto

Wat is er eigenlijk allemaal te doen in Arnhem en wat zijn de leukste activiteiten en bezienswaardigheden? Om u te helpen zullen wij bepaalde activiteiten uitlichten, en een schema maken van de omliggende steden en de reistijd naar deze steden.

Plaatsnaam Afstand van Arnhem in KM Reistijd
Velp 7,2 km 17 minuten
Nijmegen 23,7 km 37 minuten
Ede 20 km 26 minuten
Veenendaal 30,8 km 30 minuten
Apeldoorn 35,5 km 35 minuten

De bovengenoemde steden liggen vrij dicht in de buurt van Arnhem, de afstand is nog wel te groot om te voet af te leggen. Daarom raden wij u aan om een huurauto te nemen, zodat u volop kunt genieten van de omliggende steden en bezienswaardigheden.

Naast de andere steden is er vanzelfsprekend ook voldoende te beleven in Arnhem zelf. Arnhem staat mede bekend om Burgers’ Zoo en Safaripark aan de rand van de stad in het bos. Deze geweldige dierentuin staat garant voor een geweldige dag uit met de kinderen, of voor uzelf. Er zijn veel shows en speciale activiteiten om uw ervaring onvergetelijk te maken. Indien u voor een beperkte tijd in Arnhem bent, is Burgers’ Zoo een must-see! Verder biedt Arnhem meerdere parken waar u lekker kunt relaxen. Zo is er bijvoorbeeld het park genoemd ‘Sonsbeek’ waar u onder andere een waterrad, ijskelder en steile tuin zal tegenkomen. Beide plekken zijn eenvoudig te bereiken met de auto.

Gemakkelijk in Arnhem centrum met de huurauto?

Arnhem is een provincie in Gelderland en ligt net verder dan Nijmegen en een stukje onder Apeldoorn. Net als Nijmegen, ligt Arnhem ook vrij dicht bij de Duitse grens. Om ben het centrum te komen, raden wij u aan om net buiten het centrum te parkeren, aangezien er weinig parkeerplekken zijn direct in het centrum.

Arnhem – wat moet u nog meer weten

Arnhem is een echte studentenstad, aangezien onder andere de HAN gesitueerd is in Arnhem. Er is dan ook een zeer actief nachtleven in Arnhem. Wilt u een avondje rustig in een café zitten, of een lange avond stappen in een club? Voor beide gelegenheden bent u in Arnhem op de juiste plek. Verder zijn er in Arnhem voldoende manieren om te reizen. Indien u het niet al te laat maakt, kunt u altijd nog de trein of een bus nemen. Echter, wil je doorgaan tot in de nacht, of hebt u liever meer mobiliteit, dan moet u toch echt een huurauto huren. Hiermee bent u namelijk in staat om te allen tijde te reizen, waar u ook heen wilt, maar uiteraard wel zonder alcohol achter het stuur.

De korenmarkt is het uitgaanscentrum van Arnhem. De korenmarkt is slechts enkele minuten vanaf het Centraal Station. Hier vind u meerdere terrasjes, cafés en uitgaansgelegenheden. Om de korenmarkt heen bevinden zich meer dan genoeg winkelgelegenheden. Op de korenmarkt zelf, en hier omheen, kunt u uzelf zeker enkele dagen vermaken door de vele activiteiten. Wilt u verder, huur dan een huurauto en kies zelf wanneer u verder wilt gaan.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat