Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Agadir

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Volker: “Alles is in orde en onproblematisch! Graag gedaan!”

1 van 145 beoordelingen voor Agadir
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Agadir

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Agadir bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 18 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Kia Picanto
4 Dagen van 20.05 - 24.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 26 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleinste auto
bijv. Kia Picanto
4 Dagen van 20.05 - 24.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 26 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. FIAT PANDA 5 Doors or similar
4 Dagen van 20.05 - 24.05.2024
Voorbeeld auto

Autoverhuur in Agadir

Het is geen geheim meer dat Agadir, met zijn prachtige stranden aan de Atlantische kust en 300 dagen zon per jaar, veel vakantiegangers aantrekt. De havenstad in het zuiden van Marokko is gemakkelijk te bereiken met rechtstreekse vluchten uit Duitstalige landen als Berlijn, Frankfurt, München, Stuttgart, Wenen en Zürich. Agadir is een goed vertrekpunt voor een huurautotocht naar fantastische kustplaatsen aan de Atlantische Oceaan, naar gigantische duinen in de woestijn of naar de koninklijke stad Marrakech. Boek online met MietwagenCheck vanuit het comfort van uw eigen huis en profiteer van de beste aanbiedingen voor autoverhuurders in Agadir of Agadir Al Massira Airport direct door prijzen te vergelijken op ons portaal.

Autoverhuur in Agadir

In het stadsgebied van Agadir, met name in de Avenue Mohamed V, in de buurt van de jachthaven, vindt u de stations van internationale autoverhuurders.

  • Avis
  • Begroting
  • Europcar
  • Hertz
  • Thrifty

Panorama op Agadir

Kasbah Agadir

Ontdek Agadir met een huurauto

De oorspronkelijke stad Agadir werd in 1960 volledig verwoest door een aardbeving. Behalve de overblijfselen van de Kasbah op de 236 m hoge heuvel van Agadir, zijn er bijna geen historische gebouwen meer over in de stad. De stad, herbouwd met veel betonnen gebouwen, heeft zijn charme niet kunnen behouden. Toch is het nog steeds zeer aantrekkelijk voor reizigers, want het bijna 10 km lange zandstrand en de strandboulevard van de havenstad, zijn ontmoetingsplaatsen voor zonzoekers, feestvierders en gezinnen. Vanuit de Kasbah heeft u een fantastisch uitzicht op de zee, de hele stad en fantastische zonsondergangen. Onder de Kasbah ligt de vissershaven met zijn vismarkt. Het is een trefpunt voor veel plaatselijke bewoners en u vindt er uitstekende versgevangen visgerechten. Slenterend door de Souk Al Had krijgt u een authentieke indruk van een Marokkaanse markt, met geuren van oosterse specerijen, vers fruit, groenten en plaatselijke producten. In het Musée Municipal du Patrimoina Amazig d'Agadir ontdekt u de cultuur van de Berbers uit de streek met traditionele werktuigen, kleding en vooral een grote tentoonstelling van sieraden.

Ontdek de mooiste stranden van de Atlantische Oceaan met een huurauto

De Atlantische kust van Marokko staat bekend om zijn prachtige zandstranden en afgelegen schilderachtige baaien en lagunes. Met uw huurauto rijdt u comfortabel vanuit Agadir langs de Atlantische kust en vindt u uw persoonlijke favoriete strand.

  • Plage d'Agadir: Langs de Chorniche, het 10 km lange zandstrand met ondiep water is ideaal voor gezinnen en voor lange strandwandelingen.
  • Bananenpunt: Op slechts 15 km van Agadir ligt het dorp Tamraght. Het zandstrand is een paradijs voor surfers.
  • Cap Tafelny: Vanaf Cap Tafelny heeft u een fantastisch uitzicht over de ruige kliffen. Slechts een paar kilometer langs de hoofdweg naar Essouria vindt u een afgelegen zandstrand. Perfect om te ontspannen in alle rust en stilte.
  • Plage Taghazout: Lang zandstrand in een prachtig landschap met de bergen van de Hoge Atlas en een populaire surfspot.
  • Oualidia: Prachtige lagune met uitgestrekte fijne zandstranden. Oualida is beroemd om zijn verse oesters, waarvan u hier op het strand kunt genieten.

Autotocht met een huurauto vanuit Agadir

Als u vanuit Agadir een roadtrip door Marokko maakt, reist u comfortabel en flexibel naar uw gewenste bestemmingen. Met de one-way huur heeft u de mogelijkheid om de huurauto in te leveren bij een huurstation in een andere plaats en hoeft u niet terug te keren naar Agadir.

Bestemming De moeite waard Afstand van Agadir Reistijd
Taghazout gezellig vissersdorp, mooi zandstrand en populaire surfspot 25 km 30 minuten.
Essaouira havenstad met prachtige oude binnenstad, sinds 2001 UNESCO Werelderfgoed 175 km 3 uur
Marrakech een van de vier koningssteden met oosterse flair op de grote markt Djemma el Fa en de Koutoubia moskee 251 km 3 uur en 10 minuten.
Ouarzazate schilderachtig gelegen in de Hoge Atlas, met het UNESCO wereldcultuurerfgoed Kasbah Ait Ben Haddou of de Kasbah Taourirt 357 km 5 uur en 20 minuten.
Sidi Ifni "De poort naar de Sahara" met Spaans koloniale gebouwen. Legzira strand met gigantische rode rotsbogen 165 km 3 uur

Lente en zomer met een huurauto in Agadir

Hoewel het begin maart in het noorden van Marokko soms nog regent, is het in de Marokkaanse Sahara een aangename 25 graden. Een ideale tijd voor woestijntochten, tochten langs de Atlantische kust en een stedentrip naar Marrakech. Rijd op uw gemak met uw huurauto naar Paradise Valley, een deel van de Tamraght-vallei in de Hoge Atlas. De vallei ligt op ongeveer 35 km van Agadir. Bij de ingang van de vallei kunt u uw huurauto op een betaald parkeerterrein parkeren. Laat u betoveren door de oase met groene palmbomen, bizarre rotsen en watervallen. Merzoua is een van de plaatsen van waaruit je de Sahara kunt bereiken. Het is gelegen aan de indrukwekkende Erg Chebbi duin. Met een huurauto kunt u bijvoorbeeld een autotocht maken van Agadir naar Marrakech, Ouarzazate, Tinghir naar Merzoua en een fascinerend landschap ervaren met eindeloze vlakten, diepe kloven, pittoreske oases, kleine bergdorpjes, kuddes kamelen en een spectaculair kleurenspel in de woestijn.

Driveboo Tip:

De wegen in Marokko zijn zeer duidelijk bewegwijzerd in het Arabisch en het Frans. Een wegenkaart is niettemin aan te bevelen in afgelegen gebieden, aangezien er hier vaak slecht of geen internet is.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat