Huurauto Inverness Airport

Autohuur Inverness Luchthaven vanaf 23 € per dag

Teruggave op een andere locatie
7
Tage
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Actuele aanbiedingen Inverness Airport

Kleine auto
Kleine auto
bijv. Ford Fiesta of gelijkwaardig
Ford Fiesta
vanaf 23 €/dag
Kleine auto
 • Zonder zorgen-pakket
Fiat 500
vanaf 31 €/dag
Kleine auto
 • Direct beschikbaar
Ford Fiesta
vanaf 23 €/dag
Kleine auto
 • Zonder eigen risico
Fiat 500
vanaf 31 €/dag
Compactklasse
Compactklasse
bijv. Vauxhall Crossland of gelijkwaardig
Vauxhall Crossland
vanaf 28 €/dag
Compactklasse
 • Zonder zorgen-pakket
Peugeot 2008
vanaf 36 €/dag
Compactklasse
 • Direct beschikbaar
Vauxhall Crossland
vanaf 28 €/dag
Compactklasse
 • Zonder eigen risico
Peugeot 2008
vanaf 36 €/dag
Andere auto-categorieën
Middenklasse
bijv. Citroen C4 Picasso of gelijkwaardig
Citroen C4 Picasso
vanaf 39 €/dag
Minibus
bijv. VW Passat Wagon of gelijkwaardig
VW Passat Wagon
vanaf 47 €/dag
7-zitplaatsen
bijv. Citroen Grand Picasso of gelijkwaardig
Citroen Grand Picasso
vanaf 65 €/dag
9-zitplaatsen
bijv. Volkswagen Transporter of gelijkwaardig
Volkswagen Transporter
vanaf 144 €/dag
SUV
bijv. Vauxhall Mokka of gelijkwaardig
Vauxhall Mokka
vanaf 29 €/dag
Premium klasse
bijv. Mercedes E-Class Auto of gelijkwaardig
Mercedes E-Class Auto
vanaf 86 €/dag
Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Nu ook telefonisch boeken!
020 708 2895
Vandaag: 09:30 - 18:00 uur
Lokaal tarief, mobiele telefoon tarieven variëren

Autohuur op Inverness Airport

Inverness, de meest noordelijke stad van het Verenigd Koninkrijk, is een uitstekende uitvalsbasis voor een rondleiding door de Highlands en Loch Ness. Een huurauto, idealiter vooraf geboekt via Car HireCheck, is het meest comfortabele en flexibele vervoermiddel in Schotland. U kunt online een geschikt voertuig vinden uit het aanbod van autoverhuurbedrijven voordat u op reis gaat en de tijd nemen om alle andere extra diensten te overwegen, zoals brandstofregeling, extra bestuurder of eenrichtingsverhuur. Na de landing start u direct en zonder veel tijd te besteden aan uw persoonlijke hoogtepunten in Schotland.

Autohuur op Inverness Airport

Op Inverness Airport vindt u de volgende autoverhuurbedrijven.

 • Alamo
 • Kennisgeving
 • Begroting
 • Onderneming
 • Europcar
 • Hertz
 • nationale auto
 • Sixt
 • Zuinige auto

Interessante feiten over Inverness Airport

Inverness Airport (INV) is een kleine internationale luchthaven in het noorden van Schotland. In Schots-Gaelic heet het Port-adhair Inbhir Nis en het ligt 9 mijl (14 km) ten noordoosten van Inverness. Het bedient voornamelijk bestemmingen in Groot-Brittannië en is vanuit Duitstalige landen te bereiken via een tussenstop in Londen, Birmingham, Amsterdam of Dublin. In de onlangs uitgebreide terminal vindt u een aantal restaurants, cafés en buurtwinkels. Jet Bus nummer 11 verbindt de luchthaven van Inverness met het centrum van de stad. De bussen rijden dagelijks tussen 5 uur 's ochtends en 20.30 uur 's avonds en bedienen ook de steden Nairn en Eglin. Er is een taxistandplaats voor het terminalgebouw en een ritje naar het centrum van Inverness kost tussen de £15 en £20.

Vervoerslinks naar de luchthaven en afstanden

Het vliegveld is via de A96 verbonden met Inverness en in het oosten met Aberdeen. De verkeersdichtheid is nog steeds erg laag in het noorden van het Verenigd Koninkrijk en naarmate je verder naar het noorden gaat worden de snelwegen (M) en de hoofdwegen (A of B) minder druk. In de Highlands en de Schotse eilanden zijn de meeste wegen enkelsporige wegen, de zogenaamde "single track roads" hebben alle passerende plaatsen om tegenliggers te ontwijken.

Bestemming kilometerstand Reistijd
Drumnadrochiet (Loch Ness) 24 mijl (38 km) 42 minuten
Aberdeen 97 mijl ( 156 km ) 2 uur 25 minuten
Portree 120 mijl (193 km) 3 uur
Kirkwall 160 mijl (257 km) 4 uur 45 minuten
Edinburgh 162 mijl ( 260 km ) 3 uur 20 minuten

Verken de Schotse Hooglanden met een huurauto

De Schotse hooglanden belichamen het echte Schotland met zijn wilde en romantische landschap en adembenemende bergtoppen, kale plateaus en ruige rotslandschappen, eenzame heidevelden en donkere meren. Ontdek de dunbevolkte regio in het noorden en noordwesten van Schotland, de Orkney-eilanden en de Binnen- en Buiten-Hebriden in uw huurauto. Een huurauto biedt u de beste voorwaarden om uw persoonlijke doelen te bereiken en er zijn er veel, zoals

 • Walvis en dolfijn kijken bij Chanonry Point. 35 minuten van Inverness Airport heeft u het beste uitzicht op de Moray Firth. De baai is beroemd om zijn dolfijnenpopulatie, er leven hier naar schatting 130 tuimelaars, maar ook zeehonden en verder weg gelegen bruinvissen, grienden en orka's. Een van de beste plekken in Europa om deze fascinerende zeedieren in het wild te observeren.
 • Nessi, het beroemdste zeemonster dat in de 230 meter diepe wateren van Loch Ness zou leven. Aan de noordkust in het dorp Drumnadrochit vindt u het Loch Ness Bezoekerscentrum, het geeft informatie over de natuurgeschiedenis en de legende van Nessi.

 • Aberdeen is de derde grootste stad van Schotland, met glanzende zilvergranieten gebouwen en geplaveide straten wordt de universiteitsstad steeds populairder. In Aberdeenshire (het achterland van de stad) vindt u meer dan 300 kastelen, landhuizen en ruïnes, zoals Dunnottar Castle, spectaculair gelegen op een klif, of Balmoral Castle, de beroemde zomerresidentie van de Koninklijke familie.

 • de meerderheid van de Schotse whisky's worden gedistilleerd in de Highlands. Van Orkney in het noorden tot het eiland Aran in het zuiden vindt u meer dan 40 distilleerderijen. Veel van hen kunnen worden bezocht en nodigen u uit om te proeven, zoals de meest noordelijke distilleerderij, de Highland Park Distillery, in Kirkwell.

De herfst is het mooiste seizoen van Schotland. De landschappen schitteren in gouden glans en sterke, vlammende kleuren. De Highland Games zijn een integraal onderdeel van de Schotse cultuur en vinden plaats van eind mei tot half september. Beleef de merkwaardige wedstrijden van houtwerpen, touwtrekken en de traditionele geluiden van doedelzakken. Op de eerste zaterdag van september kunt u een van de beroemdste Highland Games in Schotland meemaken, de Braemar Royal Highland Gathering, die populair is bij de Koninklijke familie.

Volgens de legende spookt Schotland niet alleen op Halloween, maar elke avond. In de mistige herfst en de donkere winter is het de beste tijd om de griezelige en mysterieuze plekken met spookachtige kastelen en griezelige heidevelden te beleven. Vele spooklegendes omringen plaatsen als Eilean Donan Castle, St. Andrews Cathedral, Dunrobin Castle, Stirling Castle en nog veel meer.

In de winter kunt u daadwerkelijk het Noorderlicht zien, vooral in de Noordelijke Hooglanden, Orkney en de Shetland Eilanden, en met ongeëvenaarde winterfestivals en glinsterende kerstmarkten beleeft u magische momenten. Hogmanay, de belangrijkste Schotse feestdag op de avond van 31 december wordt gevierd met fakkeltochten, groot vuurwerk en live muziek.

In Edinburgh wordt het festival 3 dagen lang gevierd, in Stonehaven vindt elk jaar de traditionele vuurbaloptocht plaats en in Dufftown, de wereldhoofdstad van de moutwhisky, wordt het nieuwe jaar ingeluid met whisky en zandkoekjes, geschonken door de Glenfiddich distilleerderij en de plaatselijke Walkers koekjesfabriek.

Uw voordelen met Driveboo

 • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
 • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
 • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
 • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
 • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
 • Express Service en lange termijn verhuur
 • Goedkoop busjes huren
 • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
 • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders