Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Inverness Airport

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Natalie: “Het was allemaal duidelijk - je voelt je goed en professioneel verzorgd.”

1 van 145 beoordelingen voor de Inverness Airport
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Inverness Airport

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Inverness Airport bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 38 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Fiat 500
7 Dagen van 27.09 - 04.10.2024
Voorbeeld auto
vanaf 47 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Vauxhall Corsa
7 Dagen van 27.09 - 04.10.2024
Voorbeeld auto
vanaf 35 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Middenklasse
bijv. Opel Insignia
7 Dagen van 27.09 - 04.10.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Inverness Airport

Schotland bezoeken met uw eigen huurauto en een onvergetelijke zomer beleven? Op MietwagenCheck vindt u een ruime keuze aan huurauto's die u vanuit uw luie stoel kunt boeken. Vergelijk met ons de aanbiedingen van onze partners en vind de beste prijs-kwaliteitverhouding voor uw reis naar Schotland.

Autoverhuur op de luchthaven van Inverness

Inverness, de meest noordelijke stad van het Verenigd Koninkrijk, is een uitstekend vertrekpunt voor een tocht door de Highlands en Loch Ness. Een huurauto, bij voorkeur vooraf geboekt via MietwagenCheck, is de meest comfortabele en flexibele manier om door Schotland te reizen. U kunt online een geschikt voertuig vinden uit het aanbod van autoverhuurders voordat u op reis gaat en de tijd nemen om alle andere extra diensten te overwegen, zoals brandstofregelingen, extra bestuurders of huur van een enkele reis. Na de landing begint u direct en zonder veel tijdverlies aan uw persoonlijke hoogtepunten in Schotland.

Autoverhuur op Inverness Luchthaven

Op de luchthaven van Inverness vindt u de volgende autoverhuurbedrijven.

  • Alamo
  • Avis
  • Begroting
  • Onderneming
  • Europcar
  • Hertz
  • National Car
  • Sixt
  • Thrifty Car

Interessante feiten over Inverness Luchthaven

Inverness Airport (INV) is een kleine internationale luchthaven in het noorden van Schotland. In het Schots-Gaelisch heet het Port-adhair Inbhir Nis en het ligt 9 mijl (14 km) ten noordoosten van Inverness. De maatschappij vliegt vooral naar bestemmingen in het VK en is vanuit Duitstalige landen bereikbaar via een tussenstop in Londen, Birmingham, Amsterdam of Dublin. In de onlangs uitgebreide terminal vindt u een aantal restaurants, cafés en lokale winkels. Jet Bus route 11 verbindt de luchthaven van Inverness met het stadscentrum. Bussen rijden dagelijks tussen 5.00 en 20.30 uur en doen ook de steden Nairn en Eglin aan. De taxistandplaats bevindt zich net buiten het terminalgebouw, een ritje naar het centrum van Inverness kost tussen de £15 en £20.

Toegang tot de luchthaven en afstanden

De luchthaven is via de rijksweg A96 verbonden met Inverness en in het oosten met Aberdeen. De verkeersdichtheid is nog steeds zeer laag in het noorden van het VK en hoe verder je naar het noorden gaat, hoe minder snelwegen (M) en hoofdwegen (A of B) er zijn. In de Hooglanden en op de Schotse eilanden zijn de meeste wegen enkelbaans, de zogenaamde "single track roads" hebben allemaal passeerplaatsen om tegenliggers te ontwijken.

Bestemming Afstand in mijlen Reistijd
Drumnadrochit (Loch Ness) 24 mijl (38 km) 42 minuten
Aberdeen 97 mijl ( 156 km) 2 uur en 25 minuten.
Portree 120 mijl (193 km) 3 uur
Kirkwall 160 mijl (257 km) 4 uur en 45 minuten.
Edinburgh 162 mijl ( 260 km) 3 uur en 20 minuten.

Verken de Schotse Hooglanden met een huurauto

De Schotse Hooglanden belichamen het ware Schotland met zijn wildromantische landschappen en adembenemende bergtoppen, dorre hooglanden en ruige rotslandschappen, eenzame heidevelden en donkere lochs. Ontdek in uw huurauto de dunbevolkte regio in het noorden en noordwesten van Schotland, de Orkney-eilanden en de Binnen- en Buiten-Hebriden. Een huurauto biedt u de beste voorwaarden om uw persoonlijke droombestemmingen te bereiken en er zijn er heel wat, zoals

  • Walvissen en dolfijnen kijken bij Chanonry Point. Gelegen op 35 minuten van de luchthaven van Inverness, is dit het beste uitzichtpunt op de Moray Firth. De inham is beroemd om zijn dolfijnenpopulatie, die hier naar schatting rond 130 bruinvissen telt, alsmede zeehonden en verder weg bruinvissen, grienden en orka's. Een van de beste plaatsen in Europa om deze fascinerende zeedieren in het wild te zien.
  • Nessi, het beroemdste zeemonster dat in de 230 meter diepe wateren van Loch Ness zou leven. Aan de noordoever in het dorp Drumnadrochit ligt het Loch Ness Visitor Centre, met informatie over de natuurlijke geschiedenis en de legende van Nessi.

  • Aberdeen is de derde grootste stad van Schotland, met glanzende zilver granieten gebouwen en geplaveide straten wordt de universiteitsstad steeds populairder. In Aberdeenshire (het achterland van de stad) bevinden zich meer dan 300 kastelen, landhuizen en ruïnes, zoals Dunnottar Castle, spectaculair gelegen op een klif, en Balmoral Castle, het beroemde zomerverblijf van de koninklijke familie.

  • het merendeel van de Schotse whisky's wordt gedistilleerd in de Highlands. Van Orkney in het noorden tot het Isle of Aran in het zuiden vindt u meer dan 40 distilleerderijen. Vele kunnen worden bezocht en nodigen u uit voor een proeverij, zoals de meest noordelijke distilleerderij, Highland Park Distillery, in Kirkwell.

De herfst is de mooiste tijd van het jaar in Schotland. De landschappen gloeien met een gouden gloed en levendige, vlammende kleuren. De Highland Games zijn een integraal onderdeel van de Schotse cultuur en vinden plaats van eind mei tot half september. Beleef de merkwaardige wedstrijden van boomstamwerpen, touwtrekken en de traditionele klanken van doedelzakken. Beleef op de eerste zaterdag in september een van de beroemdste Highland Games in Schotland, de Braemar Royal Highland Gathering, waaraan ook de koninklijke familie deelneemt.

Volgens de legenden spookt het in Schotland niet alleen op Halloween, maar elke nacht. De mistige herfst en de donkere winter zijn de beste tijd om de griezelig mooie en mysterieuze plaatsen met griezelige kastelen en griezelige heidevelden te ervaren. Veel spookachtige legenden omringen plaatsen als Eilean Donan Castle, St Andrews Cathedral, Dunrobin Castle, Stirling Castle en nog veel meer.

In de winter kunt u de Aurora Borealis daadwerkelijk zien, vooral in de Northern Highlands, Orkney en Shetland, en met ongeëvenaarde winterfestivals en glinsterende kerstmarkten beleeft u magische momenten. Hogmanay, de belangrijkste feestdag van Schotland op de avond van 31 december, wordt gevierd met fakkeloptochten, groot vuurwerk en livemuziek.

Driveboo Tip:

In Edinburgh wordt het festival 3 dagen lang gevierd, in Stonehaven vindt elk jaar de traditionele vuurballenparade plaats en in Dufftown, de wereldhoofdstad van de maltwhisky, wordt het nieuwe jaar ingeluid met whisky en zandkoekjes, geschonken door de Glenfiddich distilleerderij en de Walkers koekjesfabriek van de plaats.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat