Auto huren in Bahama's

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Autoverhuur Bahama's: Verken het paradijselijke eiland

Huur een auto op de Bahama's en ontdek blauw water, eindeloze zandstranden, palmbomen, pittoreske dorpjes en eindeloze zonsondergangen. Dit zijn slechts enkele van de schoonheden die de vele eilanden van de Bahama's en de hoofdstad Nassauzo aantrekkelijk maken. De Bahama's zijn een enorme archipel van 700 koraaleilanden. Negenentwintig eilanden zijn permanent bewoond. De topografieën van de eilanden zijn vergelijkbaar en toch uniek. Als u niet alleen op het strand wilt liggen tijdens uw vakantie, maar ook de mensen, schoonheden en bezienswaardigheden van de eilandketen wilt ervaren, moet u kiezen voor een huurauto op de Bahamas. Want met de huurauto biedt de eilandketen veel meer dan zon en strand. En een huurauto toont de Bahama's met al zijn facetten. Vooral gehuurd op de luchthaven, de reis maakt het zeer comfortabel voor u.

Zicht op de archipel van de Bahama's

De eilanden van de Bahama's

Koralen in de zee aan de kust

De Koraalschittering van de Bahama's

Turquoise blauw water voor kalksteengrotten

Kalksteengrotten in de Bahama's

Een auto huren op de Bahama's: Luchthavens

Met de huurauto onderweg op de Bahama's

Met de huurauto onderweg op de Bahama's

Een huurauto voor de Bahama's is snel geboekt, want er is een huurauto te huur op de luchthavens van de Bahama's en in de steden Nassau en Freeport. Dit zijn de luchthavens op de Bahama's:

In een huurauto in Nassau, de hoofdstad van Nassau, de moeite waard om te zien.

Als u de bezienswaardigheden en speciale kenmerken van de Bahama's en vooral de hoofdstad Nassau wilt ervaren, zijn er veel bestemmingen met een huurauto. Het huren van een auto op de Bahama's is daarom bijna onmisbaar. Omdat dit alle doelen haalbaar maakt. Alleen al de hoofdstad Nassau biedt zoveel te zien en te beleven. Er is Fort Charlotte (1788), Fort Montagu (1741), Fort Fincastle (1793) en de vele goed uitgeruste en interessante musea en kunstgalerijen. Schilderachtige parken en vele architectonische juweeltjes uit de koloniale tijd behoren tot de bezienswaardigheden in en rond Nassau en zijn veel gemakkelijker te bereiken met een huurauto op de Bahama's. Om alles te kunnen ervaren, is een huurauto erg handig.

Uitzicht over de haven van Nassau

De haven van Nassau

Autoverhuur excursie naar het strand van Nassau

Het strand van Nassau

Mangrovemoerassen, nationale parken en recreatietuinen - toegankelijk met goedkope huurauto's

Prachtige stranden, pittoreske zonsondergangen en een eigen hotel maken deel uit van het vakantiegevoel. De 25 nationale parken en natuurreservaten op de verschillende eilanden tonen echter de grote ervaringen en natuurlijke schoonheden. Met een huurauto op de Bahama's, het Inagua National Park, het unieke Exuma Land- en Waterpark, de grote mangrovemoerassen, de kalksteengrotten, het Lucayan National Park met zijn dennen- en palmbomenbossen zullen binnenkort onvergetelijke vakantie-ervaringen zijn. Elk eiland heeft zijn eigen natuurlijke schoonheid. Alle nationale parken zijn toegankelijk voor bezoekers. Niet alle bieden toeristisch comfort. Maar overal dompelt de bezoeker zich onder in de wondere wereld van de ongerepte natuur. Om deze magische werelden van dichtbij te ervaren, moet elke bezoeker een auto huren op de Bahama's.

Tuinen op de Bahama's

Mangrove-tuin op de Bahama's

Lucian National Park op de Bahama's

Het Lucayan Nationaal Park

De garantie voor vakantie-ervaringen van een speciaal soort is een huurauto op de Bahama's. Het opent het uitzicht in de wereld van de unieke natuurlijke schoonheden en bezienswaardigheden van de eilanden. Een vakantie op de Bahama's met een huurauto zal dus altijd onvergetelijk zijn.