Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Akaba

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Anna-Lena: “Goede prijs, goede prestaties, goede auto. Alles top!”

1 van 145 beoordelingen voor Akaba
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Akaba

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Akaba bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 29 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Kia Picanto
10 Dagen van 08.06 - 17.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 33 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleine auto
bijv. Nissan Micra
10 Dagen van 08.06 - 17.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 37 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Peugeot 108
10 Dagen van 08.06 - 17.06.2024
Voorbeeld auto

Boek een huurauto in Aqaba

Aqaba jachthaven

De Jordaanse stad Aqaba ligt in het zuiden van Jordanië, direct aan de Rode Zee. Een rondreis met een huurauto is dan ook de ideale gelegenheid om de stad zelf en de omgeving op eigen gelegenheid te ontdekken. Aqaba heeft ongeveer 150.000 inwoners en is dus een betrekkelijk kleine stad. Toch valt er hier genoeg te ontdekken en te leren kennen. Boek de perfecte huurauto vanuit het comfort van uw eigen huis via onze website en laat het avontuur in Jordanië beginnen. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is: Jordanië is het hele jaar door een geweldige en opwindende bestemming.

Aqaba - een bezoek dat de moeite waard is

Aqaba is een historisch belangrijke stad voor Jordanië, omdat het de enige zeehavenstad van het land is. Het profiteert ook van zijn toplocatie aan de Rode Zee en is een duik-hotspot in Jordanië geworden. Hoewel veel toeristen de bekende duikplaatsen in het nabijgelegen Egypte bezoeken, kan tijdens een rondreis door Jordanië met een huurauto ook een stop aan de Rode Zee worden gemaakt. Ook kunt u hier geweldige duikervaringen opdoen. De luchthaven van Aqaba ligt ook dicht bij de stad, zodat u deze regio van Jordanië op elk moment gemakkelijk kunt bereiken.

De huurauto ophalen - waar moet je op letten?

Ophalen huurauto

Een huurauto boeken is eenvoudig met MietwagenCheck : dankzij onze duidelijke filters kunt u uw voorkeuren invoeren en vervolgens het juiste aanbod voor u selecteren. Zo kunt u snel en gemakkelijk de juiste huurauto vinden en hoeft u zich geen zorgen te maken over de huur ter plaatse. Er zijn echter een paar punten die u in gedachten moet houden wanneer u uw auto ophaalt:

  • Noteer en fotografeer alle schade aan de auto die u al kunt zien wanneer u hem ophaalt. Zorg ervoor dat het autoverhuurbedrijf de schade heeft opgenomen en dat u er niet aan vastzit nadat u de auto hebt teruggebracht.
  • Controleer de brandstofvoorzieningen voor uw voertuig en ga naar een benzinestation als de tank leeg is wanneer u hem ophaalt.
  • Indien u een extra persoon als bestuurder of berijder wilt inschrijven, dient u het autoverhuurbedrijf hiervan op de hoogte te brengen. Dit is de enige manier om een volledige verzekeringsdekking te verzekeren.
  • Maak u vertrouwd met de geldende verkeersregels om een probleemloze en aangename reis in Jordanië te garanderen.

Bezienswaardigheden rond AqabaMenu-Invoer

De stad Aqaba heeft haar bezoekers veel te bieden. Of het nu gaat om een duikervaring in de Rode Zee, een lange wandeling langs de jachthaven van Aqaba of een tochtje in een boot met glazen bodem door de haven van de stad. Voor koppels, vriendengroepen en zelfs familievakanties is Aqaba zeker een interessante bestemming. Maar er zijn ook bezienswaardigheden rond de stad die met een huurauto goed te bereiken zijn. Ga op ontdekkingstocht door de landschappen van Jordanië en ontdek pittoreske dorpjes, culinaire lekkernijen, indrukwekkende landschappen en nog veel meer.

De volgende plaatsen mogen niet worden gemist bij een bezoek aan Jordanië vanuit Aqaba:

Sightseeing Afstand in km van Aqaba Tijd afstand van Aqaba
Petra 125 kilometer 1 uur en 50 minuten
Dode Zee 278 kilometer 3 uur en 20 minuten.
Woestijnlandschap Wadi Rum 72 kilometer 1 uur en 10 minuten.
Jerash 373 kilometer 4 uur 40 minuten
Petra

Petra

Dode Zee

Dode Zee

De juiste verzekering voor uw reis vindenMenu-Intrede

Verzekering

Voor een reis naar het buitenland en vooral wanneer u met een huurauto reist, is het hebben van de juiste verzekering van groot belang. U kunt uw reis verzekeren als u via MietwagenCheck boekt. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken als u op uw bestemming aankomt. Wij raden altijd een allriskverzekering zonder eigen risico aan. Hoewel dit iets duurder is dan een verzekering met een eigen risico, hebt u geen extra kosten in geval van een schadegeval. Op die manier heeft u vanaf het begin transparantie en duidelijkheid over uw kosten voor de huurauto heen en terug. U kunt ook een glas- en bandenverzekering toevoegen. Dit is vooral nuttig als u van plan bent met uw huurauto op onbeveiligde en onverharde wegen te rijden.

In het voor- of najaar met een huurauto naar Jordanië

Hercules Tempel Amman

De gematigde seizoenen, zoals de lente of de herfst, zijn ideaal voor een rondreis per huurauto door Jordanië. De temperaturen zijn niet te warm om het bezoeken van bezienswaardigheden onaangenaam te maken en niet te koud om genoeg zwemplezier te hebben in de Dode Zee of de Rode Zee. Vooral wandelen en lange wandelingen zijn leuk in de lentetemperaturen of zelfs in de herfstlandschappen. Boek een huurauto en maak uitstapjes naar het woestijnlandschap van Wadi Rum of het Dana Nature Park voor geweldige wandeltochten. Als u zich wilt overgeven aan watersporten, is een stop aan de Rode Zee een goed idee. Een bezoek aan archeologische vindplaatsen zoals de Tempel van Hercules bij Amman zou ook op uw programma moeten staan.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat