Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Thessaloniki

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Oliver: “Eenvoudige en betrouwbare verwerking. Alles werkte perfect.”

1 van 310 beoordelingen voor Thessaloniki
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Thessaloniki

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Thessaloniki bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 14 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Compactklasse
bijv. Suzuki Baleno
14 Dagen van 15.06 - 29.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 17 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Compactklasse
bijv. Suzuki Baleno
14 Dagen van 15.06 - 29.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 19 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
14 Dagen van 15.06 - 29.06.2024
Voorbeeld auto

Ervaar Thessaloniki met een huurauto

Thessaloniki

De centrale regio van de stad Thessaloniki heeft ongeveer 325.000 inwoners. Het omliggende grootstedelijk gebied wordt bewoond door meer dan een miljoen mensen. Het is dan ook de op één na grootste stad van Griekenland, na Athene. Wilt u een auto huren in Thessaloniki? De stad is zeer goed verbonden met internationale en nationale wegen en snelwegen. Bovendien is Thessaloniki door zijn centrale ligging in het land het perfecte startpunt voor een autoverhuurtour. De stad wordt ook beschouwd als een cultureel, politiek en economisch centrum. Er is ook veel handel door de grote ferryhaven. Hoewel er veel veerverbindingen naar Thessaloniki zijn, is het voor toeristen uit Duitsland het meest zinvol om met het vliegtuig te komen.

In het voor- en najaar met de gehuurde auto via ThessalonikiMenu-Entry

Aristotelesplein Thessaloniki

Om Griekenland echt te leren kennen is noch een verblijf in de stad Thessaloniki, noch een zwemvakantie langs de kust of een eilandtrip of een reis naar het binnenland voldoende. Maar als je een auto huurt in Thessaloniki, kun je echt alles tegelijk doen, zelfs in de lente of de herfst. Want alleen al deze facetten tegelijk vormen wat Griekenland vandaag de dag is. In dit opzicht biedt een huurauto de beste mogelijkheid om echt kennis te maken met Griekenland. Hier is het in ieder geval de moeite waard om al voor het vertrek de prijzen via internet te vergelijken, om zo goedkoop mogelijk met de eigen huurauto in Thessaloniki en omgeving onderweg te zijn. Hetzelfde geldt als u ook een reis naar het ene of het andere eiland wilt boeken. Ook hier is het zinvol om de prijzen van de veerverbindingen vanuit Thessaloniki te vergelijken om zo goedkoop mogelijk over te steken naar Mykonos of Lesbos. Maar de eerste weg na de aankomst op het vliegveld van Thessaloniki moet in ieder geval leiden tot de geselecteerde huurauto om vanaf het begin ontspannen en flexibel de vakantie in Griekenland in te gaan en daarna te kunnen zeggen dat men het land en de mensen in de tijd in Thessalië echt heeft leren kennen.

Autohuur op Thessaloniki Airport

Thessaloniki Luchthaven

De gemakkelijkste manier om naar Thessaloniki te reizen is met het vliegtuig. Vanaf de luchthaven van Thessaloniki (SKG) direct naar het centrum van de stad duurt het ongeveer 30 minuten met de huurauto. Er zijn verschillende nationaal en internationaal bekende autoverhuurbedrijven direct bij de luchthaventerminal en in de directe omgeving van de luchthaven. Als u een aanbod van een autoverhuurbedrijf boekt dat niet direct in de luchthaventerminal vertegenwoordigd is, brengt een gratis pendelbus u rechtstreeks naar het agentschap. Er is geen spoorverbinding tussen de luchthaven en het stadscentrum. Als u liever uw auto in het centrum van de stad huurt, kunt u een taxi naar de stad nemen. Helaas vragen de chauffeurs soms echter zeer hoge prijzen van buitenlandse toeristen. Daarom is het de moeite waard om direct op het vliegveld een auto te huren. U bent direct zelfstandig, bespaart kosten voor taxi of openbaar vervoer. Daarnaast zijn er vaak aantrekkelijker aanbiedingen op de luchthaven door de hogere concurrentie.

Rechtstreekse vluchten van Duitstalige landen naar Thessaloniki.

Luchthaven Luchtvaartmaatschappij
Stuttgart Luchthaven - STR Eurowings, Aegean Airlines
Düsseldorf Luchthaven - DUS Eurowings, Aegean Airlines
Luchthaven van München - MUC Aegean Airlines
Luchthaven van Frankfurt - FRA Aegean Airlines
Luchthaven Berlijn - TXL Ryanair, EasyJet
Luchthaven van Keulen - CGN Ryanair, EasyJet

Verschillende voertuigklassen en extra bestuurders in het aanbodMenu-Entry

Paliouri-strand

Paliouri-strand

Thessaloniki heeft veel bezienswaardigheden en een geweldige omgeving. Er zijn net zo veel goede deals voor huurauto's in Griekenland op het prijsvergelijkingsportal van MietwagenCheck. De agenten bieden verschillende voertuigcategorieën aan. U kunt deze selecteren door uw zoekopdracht online te filteren. Reist u alleen of met z'n tweeën? Dan is een kleine auto of een middenklasse voertuig misschien wel het juiste voor u. Bovendien kunt u, als u met z'n tweeën reist, de extra chauffeur aanvragen. Hierdoor kunt u om de beurt met uw reisgenoot rijden en hoeft u niet al het rijden op zich te nemen. Met de optie extra bestuurder gaat alle afgesloten verzekeringen automatisch over op de extra bestuurder, tegen een kleine meerprijs per dag.

Huur een auto en beleef de omgeving van Thessaloniki

Basiliek Thessaloniki

U kunt alle delen van Thessaloniki met een huurauto verkennen. Een ander voordeel is echter dat u uw ontdekkingstocht kunt uitbreiden naar het hele land. Om Griekenland echt te leren kennen, is het essentieel om een auto te huren, zodat u in de meer landelijke gebieden kunt rondkijken. Hiervoor is niets beter dan het schiereiland Chalkidiki, dat direct aan de stad grenst. Met een huurauto kunt u ook de meer afgelegen baaien en stranden bereiken. Want een vakantie in Griekenland omvat ook minstens een dag aan het strand met een uitgebreid bad in de Middellandse Zee. Wie met de gehuurde auto onderweg is, is niet gebonden aan de tijden van de buslijnen als het gaat om de terugkeer naar de accommodatie.

Verkeersregels - Tips voor uw huurauto rondreisMenu-Entry

Haven Glarokavos

Haven Glarokavos

Wat zijn de verkeersregels in Griekenland? Hoe snel mag ik in Griekenland rijden? Hoewel veel Grieken zich niet aan de huidige verkeersregels houden en deze meer op papier bestaan dan in de praktijk, moet je je als buitenlandse toerist aan de gegeven regels en voorschriften houden.
Houd er rekening mee dat boetes en straffen door uzelf moeten worden betaald en niet door het autoverhuurbedrijf. Houd daarom rekening met de volgende tips voor het huren van een auto in Griekenland:

  • Rechtsrijdend verkeer
  • Alcohollimiet 0,5 per mille
  • Verplichting tot het dragen van een veiligheidsgordel
  • Draagplicht: gevarendriehoek, EHBO-doos, brandblusser
  • Kinderzitje: verplicht tot 12 jaar of 150 cm
Thessaloniki Kerk

Als u een kinderzitje of andere extra wensen heeft, kunt u ons dat tijdens de boeking laten weten en een reservering maken. Na de reservering kunt u ook telefonisch of per e-mail contact opnemen met ons serviceteam om eventuele vragen of verzoeken te verduidelijken. Onze collega's helpen u graag. Hier ziet u de snelheidslimieten in Griekenland.

  • In de stad: 50 km/u
  • Buiten de stad: 90 km/u
  • Snelwegen/uitgangen: 110-120 km/u

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

310 Ervaringen van onze klanten in Thessaloniki

Beoordeling van Sonja U.

“Alles verliep soepel. Het personeel was vriendelijk. Zeer snelle verwerking bij het ophalen en terugbrengen....”

Beoordeling van Nikolas D.

“Snelle en bekwame service.”

Beoordeling van Felix P.

“Alles was geweldig. We hebben zelfs een update. We werden opgehaald van het vliegveld. Snelle service en zeer goed Engels...”

Beoordeling van Lukas A.

“Geweldige service, zelfs gedeeltelijk in het Duits. Zeer tevreden.”

Beoordeling van Jürgen G.

“Zeer vriendelijk contact. Alles in orde.”

Beoordeling van Dirk I.

“Vrij nieuwe voertuigen in een goed onderhouden en schone overdrachtsstaat. De teruggave verliep geheel probleemloos. Al met al een zeer aan te bevelen verhuurbedrijf met een relatief grote vloot. We komen graag nog eens terug.”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat