Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in San Sebastián de la Gomera

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Rebekka: “Zeer duidelijke website. Snel en veilig boeken. Graag weer.”

1 van 10 beoordelingen voor San Sebastián de la Gomera
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in San Sebastián de la Gomera

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In San Sebastián de la Gomera bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 25 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Hyundai i10
7 Dagen van 09.04 - 16.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 27 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Volkswagen Polo
7 Dagen van 09.04 - 16.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 30 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Hyundai i10
7 Dagen van 09.04 - 16.04.2024
Voorbeeld auto

Boek een huurauto in San Sebastián de la Gomera

Uitzicht op San Sebastián

San Sebastián, de hoofdstad van het Canarische eiland La Gomera, biedt een breed scala aan autoverhuurders. Wat is een betere manier om het eiland te verkennen dan met uw eigen voertuig? Op La Gomera kunt u een ontspannen vakantie doorbrengen met een huurauto en tegelijkertijd veel van het eiland zien. Ontdek verlaten baaien en stranden of maak wandelingen door de ongerepte natuur van het eiland. La Gomera heeft u veel te bieden en is het hele jaar door een ideale bestemming voor u, uw vrienden of uw gezin. Vind het juiste voertuig vanuit het comfort van uw eigen huis en begin vandaag nog met het plannen van uw vakantie.

Hoe boekt u een huurauto op de juiste manier?

Een huurauto boeken is niet moeilijk met MietwagenCheck. Nog voordat u de rest van uw reis organiseert, kunt u uw huurauto vanuit het comfort van uw eigen huis boeken. U hebt de mogelijkheid om uw boeking te personaliseren met behulp van onze filters om precies het juiste voertuig voor uw reis te vinden. Waar moet u op letten bij het boeken van uw huurauto?

De juiste verzekering
Verzekering huurauto

Bij het boeken van uw huurauto, moet u ook denken aan een geschikte verzekering . Bij MietwagenCheck kunt u deze verzekering eenvoudig reserveren en direct afsluiten bij het reserveren van uw voertuig. In principe adviseren wij altijd een volledig omniumverzekering zonder eigen risico. Met deze verzekering bent u optimaal gedekt in geval van schade en hoeft u geen extra kosten te verwachten als u betrokken raakt bij een ongeval. Krassen of andere schade aan het voertuig zijn ook gedekt met deze verzekering. Zorg er ook voor dat uw voordelen een glas- en onderverzekering omvatten. Op La Gomera en de andere Canarische Eilanden wordt vaak gewaarschuwd voor vallend gesteente.

Extra chauffeurs voor uw reis
Extra bestuurder

Wilt u La Gomera met een groep vrienden verkennen? Bent u misschien op reis met uw gezin? Dan is de optie van een extra bestuurder misschien interessant voor u. Wanneer u met een huurauto reist, kan het rijden vaak vermoeiend of uitputtend zijn. Als u, als hoofdbestuurder, ook eens gewoon uit het raam wilt kijken en ontspannen van de rit wilt genieten, kunt u een extra bestuurder toevoegen. Een of meer personen die met u meereizen kunnen als extra bestuurder worden geregistreerd en dienovereenkomstig zelf de huurauto besturen. Op die manier kunt u om beurten rijden en volop van uw reis genieten. Zorg ervoor dat elke extra bestuurder moet worden geregistreerd bij het autoverhuurbedrijf, want dit is de enige manier om ervoor te zorgen dat deze persoon wordt gedekt door de verzekering .

Borg voor de huur
Kredietkaart

Moet ik een borgsom betalen voor mijn huurauto? Normaal gezien wordt voor elke huur een waarborg gevraagd. Dit dient als zekerheid voor het plaatselijke autoverhuurbedrijf. Het bedrag van de waarborg varieert en hangt af van de bestemming, de categorie van het voertuig en ook van de respectieve partner die de auto huurt. In het algemeen is het bedrag van de waarborg echter gelijk aan het bedrag van de franchise. Hoe betaal je een borgsom? Uw voorschot wordt meestal betaald met uw kredietkaart. Een bepaald bedrag wordt op uw kaart geblokkeerd en vervolgens gedeblokkeerd na uw reis en de teruggave van het onbeschadigde voertuig.

San Sebastián de la Gomera - wat is er te zien?

De hoofdstad van La Gomera, San Sebastián, kan uw bezoekers imponeren met een onvergelijkbare charme. Er wonen slechts ongeveer 8000 mensen, dus de stad kan gemakkelijk te voet worden verkend. U kunt de volgende bezienswaardigheden in de hoofdstad bezoeken:

  • Iglesia de la Asunción Kerk.
  • Bewonder de koloniale stijl tijdens een wandeling door de oude stad
  • Hoofdwinkelstraat "Calle Real
  • Geniet van het uitzicht vanaf de "Parador" (Hotel)
  • Het eigen zandstrand van de stad
Zandstrand van San Sebastián

Strand van San Sebastián

Haven van San Sebastián

Haven

Ontdek andere bezienswaardigheden op La Gomera

Een vakantie op La Gomera is op elk moment van het jaar een reis waard. Trek eropuit en verken dit kleine maar prachtige Canarische eiland met uw huurauto. Door zijn rustige omvang kunt u op één dag verschillende punten van het eiland verkennen.

Garajonay Nationaal Park

Vanuit San Sebastián kunt u met uw huurauto in korte tijd het Nationaal Park Garajonay bereiken. Na een rit van slechts 20 minuten naar het binnenland van het eiland, bereikt u het park en kunt u zich onderdompelen in de ongerepte natuur. Maak lange wandelingen of zelfs trektochten en verwonder u over de natuur en geniet van de frisse lucht. Op het uitkijkpunt "Mirador de Los Roques" kunt u genieten van een prachtig overzicht over het park. U vindt hier vijf grote rotsen vanwaar u van een prachtig uitzicht kunt genieten.

Valle de Gran Rey

De vallei "Valle de Gran Rey" is een van de meest populaire vakantieoorden op La Gomera. De straten van de stad van de vallei slingeren door de vallei door de steile berghellingen. Bijzonder indrukwekkend zijn de palmbomen en bananenbomen die u hier kunt vinden. Typisch voor Spanje zijn ook de zogenaamde "Fincas", die hier ook talrijk zijn in de vallei.

Basaltzuilen Los Órganos

Vanaf de Atlantische Oceaan kunt u een andere bezienswaardigheid van La Gomera bezoeken. Dankzij de oorsprong van het vulkanische eiland zijn er ook enkele lavazuilen , die vandaag een geliefd fotomotief zijn. De zuilen worden vertaald als "De Orgels", omdat ze als orgelpijpen uit de Atlantische Oceaan steken. De lavakolommen kunnen dagelijks worden bezocht, aangezien er genoeg boten uit Vallehermosa naartoe varen.

Is het mogelijk om de huurauto te annuleren?

Huur een auto

Als er zich vlak voor uw reis iets onverwachts voordoet en u uw vakantie moet uitstellen of zelfs helemaal afzeggen, hoeft u zich geen zorgen te maken. Via MietwagenCheck heeft u de mogelijkheid om tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode uw huurauto gratis te annuleren. Sommige van onze aanbiedingen omvatten een gratis annulering tot 48 uur voor de huur. U kunt de exacte voorwaarden altijd in uw huurcontract zien. Indien u later wenst te annuleren, zullen bepaalde annuleringskosten van toepassing zijn. Deze variëren naargelang de geboekte huurauto.

Lente in La Gomera met een huurauto

Garajonay Nationaal Park

De lente is het perfecte seizoen om een actieve vakantie op La Gomera door te brengen. De temperaturen zijn nog niet te hoog om u uit te putten voor verschillende activiteiten en toch kunt u veel tijd buiten doorbrengen en genieten van de frisse lucht. Het eiland wordt, net als de andere Canarische eilanden, vaak het eiland van de eeuwige lente genoemd, omdat het weer hier het hele jaar door zeer aangenaam is en de bezoekers in verrukking brengt. In het voorjaar raden wij een wandeling door het Nationaal Park Garajonay aan. Vroeg in de ochtend zijn de valleien en beboste gebieden nog mistig. De wolken verdwijnen echter vanaf de middag en bieden een indrukwekkend panorama. Als u naar de hoogste berg van het eiland, de Alto de Garajonay, wilt wandelen, kunt u met uw huurauto naar Laguna Grande of Imada rijden en van daaruit te voet verder gaan.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat