Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Pointe-à-Pitre

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Jana: “Vond de perfecte auto voor mijn reis zonder problemen.”

1 van 145 beoordelingen voor Pointe-à-Pitre
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Pointe-à-Pitre

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Pointe-à-Pitre bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 26 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Volkswagen Polo o simile
7 Dagen van 04.04 - 11.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 26 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. FIAT 500
7 Dagen van 04.04 - 11.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 31 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. Nissan micra
7 Dagen van 04.04 - 11.04.2024
Voorbeeld auto

Boek een huurauto in Pointe-à-Pitre

Guadeloupe

Het Caribische eiland Guadeloupe wacht op u als bestemming voor een onvergetelijke vakantie met uw eigen huurauto. Vertrek vanuit Pointe-à-Pitre en ontdek het eiland op eigen gelegenheid. Guadeloupe ligt direct in de Caribische Zee en wordt omringd door andere prachtige eilanden.

Mystieke berglandschappen, adembenemende watervallen, turkooisblauwe baaien met gele zandstranden nodigen u uit voor een ontspannen vakantie. Reis alleen, met het hele gezin of beleef een romantische vakantie met z'n tweeën: via MietwagenCheck vindt u gegarandeerd de juiste huurauto vanuit het comfort van uw eigen huis.

Welke bezienswaardigheden zijn er in Guadeloupe?

Guadaloupe is een Caraïbisch eiland waarop veel natuurlijke attracties te ontdekken zijn en ook een uitgebreid programma aan evenementen wordt aangeboden. Van bovenaf heeft het eiland de vorm van een vlinder. Als u met uw huurauto reist, kunt u zelf talrijke hoekjes ontdekken. Met uw eigen voertuig bent u niet alleen volledig flexibel wat uw reisroute betreft, maar u kunt ook precies bepalen hoe lang u wilt blijven en waar. De afstanden op het eiland zijn ook zeer kort. Van een van de zuidelijkste punten van het eiland, Vieux-Fort, naar een van de noordelijker gelegen locaties, Anse-Bertrand, is het slechts 1 uur en 40 minuten met een huurauto.

Wat zijn de must-see bezienswaardigheden in Guadeloupe?

  • Ecrevisses Watervallen
  • Vulkaan La Soufrière
  • Parc des Mamelles
  • Zwart zandstrand in Grande Anse
  • Grand Cul-de-sac Marin Natuurreservaat
  • Botanische tuin van Les Mamelles
Ecrevisses watervallen

Ecrevisses watervallen

Vulkaan La Soufrière

Vulkaan La Soufrière

De juiste verzekering voor uw huurauto tour

Verzekering huurauto

Het afsluiten van een verzekering is essentieel wanneer u met een huurauto reist. Met de juiste verzekering bent u goed gedekt in geval van een schadegeval en hoeft u zich niet bezig te houden met extra kosten die ontstaan bij een ongeval of schade aan het voertuig.

Wij raden u aan om voor elke huurautoreis een allriskverzekering zonder eigen risico af te sluiten. U bent dus in ieder geval goed verzekerd en hoeft de daaruit voortvloeiende kosten niet zelf te betalen. Alleen de kosten voor de verzekering worden dus bij de boeking opgeteld. Verder raden wij u aan u te informeren over aanvullende verzekeringen, zoals een glas-, banden- of onderverzekering. Vooral buiten de verharde wegen kunnen ronddwarrelende stenen snel kleine schade aan het voertuig veroorzaken.

Hoe is het weer in Guadeloupe?

De meeste mensen denken aan zonneschijn, aangename hoge temperaturen en lange zonnige dagen wanneer zij aan een vakantie naar het Caribisch gebied denken. Zoals de meeste Caribische eilanden is Guadeloupe het hele jaar door een ideale vakantiebestemming. Toch is er ook een laagseizoen op Guadeloupe waarin het vooral regent en de kans op orkanen en tropische stormen toeneemt. U kunt de volgende maandtemperaturen en regenachtige dagen als leidraad gebruiken om uw vakantie beter te plannen:

Informatie Jan Feb Mar Apr Mei Jun Juli Aug. Sep Okt Nov. Dec
Max. Temperatuur in °C 28 28 28 29 30 31 31 31 31 31 30 28
Min. temperatuur in °C 23 23 23 24 24 25 25 25 25 25 24 23
Regenachtige dagen 8 7 6 6 6 9 11 13 13 13 14 8

Belangrijke informatie over uw bestemming

Guadeloupe Strand

Guadeloupe is een van de vele Caribische eilanden die historische banden hebben met het Europese vasteland. Het eiland valt nog steeds onder de jurisdictie van Frankrijk en er wordt Frans gesproken. Guadeloupe bestaat uit negen kleinere eilanden, maar er wordt vaak gesproken over de twee grotere eilanden Grande-Terre en Basse-Terre. De twee delen van het eiland worden slechts door een korte brug van elkaar gescheiden, dus wanneer u in een huurauto rondrijdt, voelt het niet alsof u zich naar een ander eiland begeeft. Het eiland Basse-Terre staat bekend om zijn geweldige regenwoudlandschap en het schilderachtige berglandschap met geweldige verborgen watervallen. Met uw eigen huurauto kunt u de afgelegen stranden zelf verkennen en volledig flexibel zijn met uw reisroute. Naast een bezoek aan de prachtige stranden, kunt u ook meer te weten komen over de geschiedenis en de cultuur van het eiland.

Ontsnap aan de kou en vlieg naar Guadeloupe

Wilt u ontsnappen aan de natte herfst op het Europese vasteland? Of bent u nog op zoek naar een geschikte vakantie weg van de winter? Dan heeft u de juiste keuze gemaakt met een reis naar Guadeloupe. Het eiland wacht erop door u ontdekt te worden. Met uw eigen huurauto kunt u uw route aanpassen en elke uithoek van het eiland verkennen. Stop waar u het liefst bent. Ga zonnebaden op lege stranden, rijd over ongebaande wegen en vind uw eigen plekje op het eiland midden in de natuur. Guadeloupe zal u verwennen dankzij het warme weer in de winter en u zult goed uitgerust weer thuiskomen.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat