Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Nijmegen

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Jonathan: “Voor de 2e keer geboekt. Ideaal, ongecompliceerd, eerlijke prijzen.”

1 van 145 beoordelingen voor Nijmegen
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Nijmegen

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Nijmegen bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 31 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Ford Fiesta
6 Dagen van 02.05 - 08.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 31 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Toyota Aygo
6 Dagen van 02.05 - 08.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 41 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
6 Dagen van 02.05 - 08.05.2024
Voorbeeld auto

Autoverhuur Nijmegen

Nijmegen, een echte studentenstad waar van alles is te beleven. Indien u van plan bent om naar het centrum te gaan, is de grote markt niet te missen. Verder zijn er in Nijmegen vele adembenemende parken, zoals het Kronenburgerpark. In dit park kunt u tot rust komen en genieten van de natuur. Het openbaar vervoer in Nijmegen is vrij goed geregeld. Echter, om compleet mobiel te zijn is het een aanrader om een auto te huren, zodat u niet aan één plek gebonden bent.

Waar kunt u een auto ophalen in Nijmegen?

De locatie van het verhuur vestiging hangt af van de aanbieder. Aangezien er meerdere aanbieders zijn kunt u zelf de keuze maken welke het beste bij u past. De autoverhuur bedrijven zitten verspreid door Nijmegen, het is dus wijs om te onderzoeken waar het dichtstbijzijnde autoverhuur bedrijf is. Een opsomming van de aanbieden kunt u verderop vinden.

Welke autoverhuur bedrijven zijn er in Nijmegen?

Zojuist hebben we al benoemd dat er meerdere aanbieders zijn. De prijs en voorwaarden kunnen wel uit elkaar liggen. Het is dus een aanrader om voorafgaand aan het huren van een auto de mogelijkheden op een rijtje te zetten. Om u te helpen hebben wij hieronder een greep uit het aanbod genomen:

  • Europcar
  • Borent
  • Avis
  • Sixt
  • Hertz

Natuurlijk zijn er nog veel meer aanbieders, die u het beste kunt vergelijken via onze prijsvergelijk website Driveboo.

Waar kan ik mijn huurauto weer afleveren?

Vanzelfsprekend, levert u de auto weer af bij de betreffende aanbieder, of op een afgesproken plek. Zorg wel dat u de huurauto weer compleet naar behoren terug brengt volgens de afspraken.

Huur een auto in Nijmegen: de bezienswaardigheden

Wat is er eigenlijk allemaal te doen in Nijmegen en wat zijn de leukste activiteiten en bezienswaardigheden? Daar zullen we nu antwoord op geven. Hieronder ziet u een compact schema met de dichtstbijzijnde steden en de reistijd naar de betreffende stad.

Plaatsnaam Afstand van Nijmegen in KM Reistijd
Groesbeek 9,8 km 16 minuten
Arnhem 23,7 km 37 minuten
Ooijpolder 9,4 km 22 minuten
Wijchen 7,1 km 12 minuten
Grave 13,8 km 21 minuten

In de bovengenoemde steden zijn enorm veel leuke activiteiten en adembenemende bezienswaardigheden welke eenvoudig te bereiken zijn met een huurauto.

Naast de andere steden is er vanzelfsprekend ook voldoende te beleven in Nijmegen. Bent u klaar om uit uw comfort-zone te stappen, dan is muZIEum de juiste keuze voor u. Zien en tegelijkertijd niet zijn, zijn de thema’s die hier centraal staan. Voor uw kinderen bezig te houden is Speeltuin de Leemkuil een aanrader. Uw kinderen zullen hier gegarandeerd een geweldige tijd hebben terwijl u uit kunt rusten. Naast deze twee activiteiten is er natuurlijk nog veel meer te doen in Nijmegen. U kunt bijvoorbeeld zelf gaan rondrijden met uw huurauto en mooie plekken bezoeken.

Nijmegen – wat moet je nog meer weten

Nijmegen is een provincie in Gelderland en ligt dicht bij de Duitse grens. U hebt dus altijd nog de mogelijkheid om Duitsland in te gaan, waar ook enorm veel is te doen. Naast de vele activiteiten en de bruisende binnenstad is er ook een geweldig nachtleven in Nijmegen. Om uw tijd in Nijmegen compleet te maken is het aan te raden om een hotel of hostel te boeken zodat u meerdere dagen hebt om te genieten van de vele activiteiten. Dit hoeft ook helemaal niet duur te zijn. Een reguliere kamer is dan ook goedkoop te verkrijgen in het centrum van Nijmegen. Verder zijn er veel buslijnen en heeft Nijmegen tevens een goede verbinding qua treinen. U kunt dus eenvoudig ergens ander heen reizen. Echter, wilt u iets verder zonder lange omwegen en lange reistijden, overweeg dan om een huurauto te huren. Hiermee kunt u zorgeloos rondrijden naar de plekken die u wilt.

Het centrum van Nijmegen is te vinden op de grote markt en is te allen tijde gezellig. Hier vinden wekelijks zowel markten als koopzondagen plaats. Door het brede scala aan verschillende winkeltjes is er voor ieder wat te doen. Bij het bezoeken van het centrum kunt u dan ook wel een grote mensenmassa verwachten. Vanzelfsprekend, zijn hier ook voldoende cafés en terrasjes, waarop men kan genieten van een hapje en drankje.

Indien u liever niet tussen de mensenmassa gaat winkelen, biedt Nijmegen vanzelfsprekend ook opties om dit te doen buiten het centrum. De ‘Grote Markt’ wordt als hot spot gezien in Nijmegen, dus als u niet van de drukte houdt kunt u de grote markt beter vermijden en juist in de omliggende straten winkelen en terrassen.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat